Багер товарачи

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-bageri.com

Оферти Багер товарачи Оферти Багер товарачи

Багер товарачи под наем на ниски цени. При нас ще намерите широка гама от багер товарачи под наем. Мини челен товарач под наем. Предлагаме и телескопични товарачи под наем. Предлагаме широка гама стройтелна техника под наем. Изкопни работи. Услуги с багер. Минибагер под наем. Най ниски цени.

За да завършите своята строителна задача успешно, трябва да разчитате на най-доброто оборудване. Багер товарачът под наем Komatsu WB93R-5 е мощен машинен комплекс, който е идеален за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Техническите характеристики на тази тежка машина включват: - Мощност: 68.4 кВт - Тегло: 8.3 тона - Работен обем на кофата: 1.0 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.7 м - Обща дължина: 5.79 м - Обща височина: 3.47 м Багер товарачът Komatsu WB93R-5 е снабден с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност на работната площадка. Машината е маневрена и лесна за управление, като е подходяща за работа в ограничени места. Наемът на багер товарач Komatsu WB93R-5 включва професионална помощ и съдействие от квалифициран екип от оператори. Ние ще ви помогнем да изберете правилната машина за вашите нужди и да ви предоставим необходимата помощ и поддръжка по време на работа с машината. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Ако търсите професионално оборудване за изкопни работи, багер товарачът под наем Komatsu WB93R-5 е перфектният избор. Операторите на машината са квалифицирани и ще ви осигурят професионална помощ и съдействие по време на работа с нея. Вие можете да се доверите на най-доброто оборудване, което ще ви помогне да завършите проекта успешно.

100лв. - 120лв.

Наемът на багер товарач Volvo BL71 е идеалният избор за вашите строителни проекти. Тази тежка машина е оборудвана с висококачествени технологии, които гарантират надеждност и голяма производителност на работната площадка. Багер товарачът Volvo BL71 разполага със следните технически характеристики: - Мощност: 68.8 кВт - Тегло: 8.3 тона - Работен обем на кофата: 1.1 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.12 м - Обща дължина: 5.96 м - Обща височина: 3.0 м Тази тежка машина е идеална за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът Volvo BL71 е маневрен и лесен за управление, като е подходящ за работа в ограничени места. Машината е снабдена с удобна кабина, която предоставя комфорт на оператора по време на работа. Наемът на багер товарач Volvo BL71 от нашата фирма включва професионална помощ и съдействие от квалифициран екип от оператори. Ние ще ви помогнем да изберете правилната машина за вашите нужди и да ви предоставим необходимата помощ и поддръжка по време на работа с машината. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Багер товарачът Volvo BL71 е перфектният избор за успешното завършване на вашите строителни проекти.

150лв. - 170лв.

Багер товарачът под наем CASE 590ST е перфектният избор за вашите строителни проекти. Тази тежкотоварна машина е снабдена с висококачествена технология, която предоставя надеждност и голяма производителност на работната площадка. Техническите характеристики на багер товарача CASE 590ST включват: - Мощност: 74 кВт - Тегло: 9.7 тона - Работен обем на кофата: 1.3 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.17 м - Обща дължина: 7.9 м - Обща височина: 3.7 м Багер товарачът CASE 590ST е идеален за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът CASE 590ST е маневрен и лесен за управление, като е подходящ за работа в ограничени места. Машината е снабдена с удобна кабина, която предоставя комфорт на оператора по време на работа. Ако искате да наемете тази тежкотоварна машина за вашите проекти, нашият екип от квалифицирани оператори ще ви осигури професионална помощ и съдействие по време на работа с нея. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Багер товарачът под наем CASE 590ST е готов да отговори на всички вашите нужди и да помогне за успешното завършване на проекта ви.

По договаряне

Багер товарачът CAT 432F2 е мощна и ефективна тежкотоварна машина, която може да бъде наета за различни видове строителни проекти. Тази машина е снабдена с висококачествена технология, която предоставя голяма производителност и надеждност на работната площадка. Техническите характеристики на багер товарача CAT 432F2 са следните: - Мощност: 68 кВт - Тегло: 8.3 тона - Работен обем на кофата: 1 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.2 м - Обща дължина: 5.9 м - Обща височина: 3.5 м Багер товарачът CAT 432F2 е подходящ за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът CAT 432F2 е лесен за управление и маневрен, като е подходящ за работа в ограничени места. Машината е снабдена с удобна кабина, която предоставя комфорт на оператора по време на работа. Ако търсите професионално оборудване за изкопни работи и транспортиране на тежки товари, наемът на багер товарача CAT 432F2 е отличен избор. Нашият екип от квалифицирани оператори ще ви помогне да изберете правилната машина за вашите нужди и ще ви предостави професионално съдействие по време на работа с машината. Ние сме готови да отговорим на вашите нужди и да ви предложим перфектното решение за вашите строителни проекти.

140лв. - 170лв.

Багер товарачът JCB 4CX е мощна и надеждна машина, която може да бъде наета за изкопни работи и транспортиране на тежки товари. Тази тежкотоварна машина е идеална за работа в различни типове проекти, като предоставя голяма производителност и ефективност. Техническите характеристики на багер товарача JCB 4CX са следните: - Мощност: 74 кВт - Тегло: 9.9 тона - Работен обем на кофата: 1.3 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.24 м - Обща дължина: 7.55 м - Обща височина: 3.74 м Машината е идеална за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени, изграждане на пътища и мостове, както и за други проекти, изискващи тежко оборудване. Багер товарачът JCB 4CX е снабден с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Машината е лесна за управление и маневрена, като е подходяща за работа в трудни и ограничени места. Багер товарачът JCB 4CX е снабден с удобна кабина, която осигурява комфорт на оператора по време на работа. Ако искате да наемете багер товарач JCB 4CX за вашия проект, може да разчитате на професионална помощ и съдействие от нашия екип от квалифицирани оператори. Ще ви помогнем да изберете правилната машина за вашите нужди и да осигурим безопасна и ефективна работа на строителната площадка. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат.

90лв. - 110лв.

Багер товарачът Komatsu WB97R-5 е перфектният избор, ако търсите професионално оборудване за изкопни работи и транспортиране на тежки товари. Тази тежкотоварна машина е мощна, надеждна и ефективна, като може да бъде наета за различни типове проекти. Техническите характеристики на багер товарача Komatsu WB97R-5 са следните: - Мощност: 72.8 кВт - Тегло: 8.3 тона - Работен обем на кофата: 1 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.32 м - Обща дължина: 6.3 м - Обща височина: 3.7 м Багер товарачът Komatsu WB97R-5 е идеален за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени, изграждане на пътища и мостове, както и за други проекти, изискващи тежко оборудване. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и надеждност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът Komatsu WB97R-5 е снабден с удобна кабина, която осигурява комфорт на оператора по време на работа. Машината е лесна за управление и маневрена, което я прави подходяща за работа в трудно достъпни места. Ако искате да наемете тази тежкотоварна машина за вашите проекти, можете да разчитате на професионално обслужване и съдействие от страна на нашите квалифицирани оператори. Ние ще ви помогнем да изберете правилната машина за вашите нужди и да осигурим безопасна и ефективна работа на строителната площадка.

160лв.

Багер товарачът Volvo BL61 е тежкотоварна машина, която може да бъде наета за изкопни работи и транспортиране на тежки товари. Тази мощна машина е изключително ефективна и надеждна, като е подходяща за използване в различни типове проекти. Техническите характеристики на багер товарача Volvo BL61 включват: - Мощност: 47 кВт - Тегло: 7,5 тона - Работен обем на кофата: 1 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4,2 м - Обща дължина: 5,8 м - Обща височина: 3,6 м Багер товарачът Volvo BL61 е идеален за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът Volvo BL61 е лесен за управление и маневрен, като е подходящ за работа в трудни и ограничени места. Машината е снабдена с удобна кабина, която осигурява комфорт на оператора по време на работа. Ако търсите професионално оборудване за изкопни работи и транспортиране на тежки товари, наемът на багер товарача Volvo BL61 е идеалният избор. Нашият екип от квалифицирани оператори ще ви осигури професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Отговаряме на нуждите на всеки проект и сме готови да ви предложим перфектното решение за вашите нужди.

По договаряне

Ако търсите професионално оборудване за изкопни работи и транспортиране на тежки товари, багер товарачът CASE 580ST е перфектният избор. Тази тежкотоварна машина е мощна и ефективна, като може да бъде наета за различни типове проекти. Техническите характеристики на багер товарача CASE 580ST са следните: - Мощност: 67 кВт - Тегло: 8,1 тона - Работен обем на кофата: 1 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4,2 м - Обща дължина: 5,8 м - Обща височина: 3,6 м Багер товарачът CASE 580ST е идеален за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и надеждност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът CASE 580ST е лесен за управление и много маневрен. Машината е снабдена с удобна кабина, която осигурява комфорт и безопасност на оператора. Това е перфектната машина за професионалисти, които търсят висока производителност и качество в работата си. Ако искате да наемете тази тежкотоварна машина за вашите проекти, багер товарачът CASE 580ST е перфектният избор. Операторите на машината са квалифицирани и ще ви осигурят професионална помощ и съдействие по време на работа с нея.

130лв. - 140лв.

Ако търсите професионално оборудване за изкопни работи и транспортиране на тежки товари, багер товарачът JCB 3CX е перфектният избор. Тази тежкотоварна машина е изключително мощна и ефективна, като може да бъде наета за краткосрочни и дългосрочни проекти. Техническите характеристики на багер товарача JCB 3CX са следните: - Мощност: 74 кВт - Тегло: 10,6 тона - Работен обем на кофата: 1,3 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4,24 м - Обща дължина: 5,92 м - Обща височина: 3,58 м Тази тежкотоварна машина е идеална за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и надеждност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът JCB 3CX е лесен за управление и много маневрен. Машината е снабдена с удобна кабина, която осигурява комфорт и безопасност на оператора. Това е перфектната машина за професионалисти, които търсят висока производителност и качество в работата си. Ако искате да наемете тази тежкотоварна машина за вашите проекти, багер товарачът JCB 3CX е перфектният избор.

По договаряне

Багер товарачът CAT 428F2 е перфектното решение за всички, които търсят надеждна машина за земни работи. Тази машина е оборудвана с мощен двигател с мощност 68 kW и тежи 8.3 тона, което я прави идеална за извършване на различни работи в сферата на строителството и инфраструктурните проекти. Техническите характеристики на багер товарач CAT 428F2 включват: - Максимална скорост на движение от 40 км/ч - Максимална дълбочина на копане от 4,17 метра - Максимална височина на изкопа от 5,91 метра - Максимален обем на кофата от 1 куб. метър - Габаритни размери 5,75 х 2,35 х 3,62 метра Багер товарачът CAT 428F2 е снабден с хидравлична система, която гарантира плавно и бързо движение на ръцете, като увеличава производителността и ефективността на машината. Тази машина може да извършва различни земни работи, като копане, пълнене, изравняване, транспортиране и др. При наема на багер товарач CAT 428F2 ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще ви помогне да изберете най-подходящата машина за вашите нужди и ще ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите надеждна машина за земни работи, багер товарачът CAT 428F2 е перфектното решение за вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация относно нашата услуга за наем на багер товарач CAT 428F2.

120лв. - 135лв.

Комбиниран багер товарач (колесен) изключително подходящ за работа с чакъл. Различни размери кофи. Най-добрите цени без конкуренция !!!!

90 лв

С тегло от 8 .18 тона това е Най-големият Комбиниран Багер Товарач, който JCB произвежда. Товароподемността на машината от 4 368кг я прави незаменим партньор във всички земекопни дейности. Този багер товарач работи по-лесно, по-безопасно и по-безпроблемно от повечето си конкуренти. Моделът предлага максимална производителност, като същевременно осигурява комфорт за оператора.

По договаряне

Предлагаме Комбиниран Багер Товарач от световният лидер в производството на този тип машини - JCB. Моделът 3СХ е с максимална товароподемност от 3,5т и максимална дълбочина на копаене от 4,2 м. Колесното задвижване и компактните размери на машината (Д - 7,49м; Ш - 2,44м; В - 4,14м; тегло - 7,5т) я правят изключително подходяща за работа в градска среда.

По договаряне

Комбиниран багер товарач под наем. Марка - Komatsu Модел - WB 93S-5 Година на производство - 2008 Капацитет на кофата - 1 м3 Машината се предлага с 3 бр. кофи - 40 см, 70 см, 175 см.

По договаряне

Комбиниран багер-товарач Hidromek под наем Лидерът по продажби в България - комбиниран багер-товарач ”Hidromek” е марка, доказала се в бранша. Със своите модели 102B и 102S производителят Hirdomek се е превърнал в еталон за качество, надеждност и здравина. В допълнение Евромаркет Кънстракшън АД осигурява и пълно сервизно обслужване на багер-товарачи.Предимства на багер-товарач HMK 102S: Система за нисък разход на гориво; Нисък шум и минимални ремонтни разходи; Управлението 4х4х4 осигурява движение при трудни условия и повишава проходимостта на багер-товарача; Спирачната система е изцяло хидравлична и се отличава с плавност, ергономичност и лесно управление; Усилени мостове, специално разработени за серията Maestro, които предотвратяват приплъзване на гумите; Многофункционалното прикачно оборудване на комбинирания багер го прави универсално приложим при широк спектър на работа; Системата Soft drive поглъща ударите и сътресенията, които се получават при движение с пълна кофа по трудно проходим терен. Комбинираният багер е оборудван с двигател Perkins 1104D – 44TA, който се отличава с висока мощност (100 к.с./2200 об./мин.), нисък разход на гориво, най- висок въртящ момент (400 Nm/1400 об./мин.), нисък шум и минимални ремонтни разходи. Управлението 4х4х4 осигурява движение при трудни условия и повишава проходимостта на машината. То се изключва автоматично на трета и четвърта скорост, намалявайки разхода на гориво. Серийно е вградена напълно автоматична скоростна кутия (5 предни и 3 задни скорости), посредством която с лекота става преминаването на по-висока или съответно по-ниска предавка при пълен комфорт на оператора. Максимална транспортна скорост 40 км./ч. при 2200 оборота на мотора.Усилените мостове, специално разработени за серията ALPHA предотвратяват приплъзването на гумите. Диференциалите Max-trac осигуряват максимална ефективност при тежки условия на работа. 16 градусовото общо колебание на предния мост спомага за отличния контакт с повърхността и осигурява стабилност при работа. В задния мост са разположени маслени дискове, което осигурява дълъг експлоатационен живот без нужда от ремонт и допълнителна нагласа. Системата Soft drive поглъща ударите и сътресенията, които се получават при движение с пълна кофа по трудно проходим терен и осигурява удобно, гладко и бързо управление. Спирачната система е изцяло хидравлична и се отличава с плавност, ергономичност и лесно управление.

75лв

Товарене с багер под наем Каросерии Багер-товарач с твърда рама Марка Case Гама (марка : Case) 590SR Състояние втора употреба Година 01.01.2008 Страна ФРАНЦИЯ Производител на автомобили Case

90лв

Багер товарач под наем Марка: CATERPILLAR Модел: 428 F2 Вид багер: товарач

80лв