Хидравлични багери

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-bageri.com

Оферти Хидравлични багери Оферти Хидравлични багери

Хидравлични багери под наем на ниски цени. Към хидравлични багери може да се прикачват хидравлични чукове RAMMER и BRETEC, чукове Sandvic Bretec, за разрушване на бетон и други повърхности. Предлагаме широка гама хидравлични багери на най-ниски цени за страната. Всички хидравлични багери са предварително проверени от наши специалисти. При нас може да намерите хидравлични багери от марките CATERPILLAR, DOOSAN, HITACHI, KOMATSU, LIEBHERR, VOLVO, JCB и др.

Ако търсите мощен и надежден хидравличен багер за наем, Volvo EC300EL е един от най-добрите избори за вас. Тази машина е с мощност 180 kW, тегло 31650 кг и може да копае до 6.6 метра дълбочина. Тези технически параметри я правят подходяща за изпълнение на различни строителни проекти. Хидравличният багер Volvo EC300EL е оборудван с високотехнологични функции, които му позволяват да бъде ефективен и лесен за управление. Машината е снабдена със система за контрол на обема на ковша, която позволява на оператора да работи по-точно и да избягва излишни отпадъци. Той разполага също така с голям капацитет на ковша, който му позволява да обработва големи количества земя в едно движение. Хидравличният багер Volvo EC300EL е проектиран с мисъл за безопасност и стабилност при работа. Машината е снабдена с висококачествени гуми и хидравлични системи, които я правят издръжлива и устойчива на натоварвания. Кабината на машината е снабдена със съвременни системи за контрол и комфорт на оператора, като климатик и регулируеми седалки. Наемът на хидравличният багер Volvo EC300EL е лесен за сключване и подходящ за различни нужди. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и включва качествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Volvo EC300EL включват: - Мощност: 180 kW - Тегло: 31650 кг - Дълбочина на копаене: 6.6 м Хидравличният багер Volvo EC300EL е надежден и мощен машинен инструмент, който ще ви помогне да свършите работата бързо и ефективно.

По договаряне

Ако търсите качествен хидравличен багер за наем, Volvo EC250EL е един от най-добрите избори за вас. Тази машина е с мощност 160 kW, тегло 29950 кг и може да копае до 6.6 метра дълбочина. Тези технически параметри я правят подходяща за изпълнение на различни строителни проекти. Хидравличният багер Volvo EC250EL е оборудван с високотехнологични функции, които му позволяват да бъде ефективен и лесен за управление. Машината е снабдена със система за контрол на обема на ковша, която позволява на оператора да работи по-точно и да избягва излишни отпадъци. Той разполага също така с голям капацитет на ковша, който му позволява да обработва големи количества земя в едно движение. Хидравличният багер Volvo EC250EL е проектиран с мисъл за безопасност и стабилност при работа. Машината е снабдена с висококачествени гуми и хидравлични системи, които я правят издръжлива и устойчива на натоварвания. Кабината на машината е снабдена със съвременни системи за контрол и комфорт на оператора, като климатик и регулируеми седалки. Наемът на хидравличният багер Volvo EC250EL е лесен за сключване и подходящ за различни нужди. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и включва качествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Volvo EC250EL включват: - Мощност: 160 kW - Тегло: 29950 кг - Дълбочина на копаене: 6.6 м Хидравличният багер Volvo EC250EL е надежден и мощен машинен инструмент, който ще ви помогне да свършите работата бързо и ефективно.

По договаряне

Хидравличният багер Volvo EC220EL е перфектен избор за наем за вашите строителни нужди. Той разполага с мощност от 129 kW и тегло от 23870 кг, което го прави мощен и издръжлив за работа в различни условия. Машината може да копае до дълбочина от 6.7 м, което я прави идеална за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер Volvo EC220EL е оборудван с най-новите технологии, които му позволяват да бъде ефективен и лесен за управление. Машината е снабдена със система за контрол на обема на ковша, която позволява на оператора да работи по-точно и да избягва излишни отпадъци. Той разполага също така с голям капацитет на ковша, който му позволява да обработва големи количества земя в едно движение. Хидравличният багер Volvo EC220EL е проектиран така, че да предлага максимална стабилност и безопасност при работа. Машината е снабдена с висококачествени гуми и хидравлични системи, които я правят издръжлива и устойчива на натоварвания. Кабината на машината е снабдена със съвременни системи за контрол и комфорт на оператора, като климатик и регулируеми седалки. Наемът на хидравличният багер Volvo EC220EL е лесен за сключване и подходящ за различни нужди. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и включва качествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Volvo EC220EL включват: - Мощност: 129 kW - Тегло: 23870 кг - Дълбочина на копаене: 6.7 м Хидравличният багер Volvo EC220EL е перфектният избор за вашите строителни нужди.

По договаряне

Хидравличният багер Hitachi ZX300LC-6 е една от най-мощните машини, които може да наемете за вашите строителни проекти. Той разполага с мощност от 202 kW и тегло от 31000 кг, което го прави идеален за работа в тежки условия. Машината може да копае до дълбочина от 6.8 м, което я прави подходяща за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер Hitachi ZX300LC-6 е снабден със съвременни технологии, които го правят много ефективен и лесен за управление. Машината е оборудвана с GPS система, която ви помага да следите работата на машината и да оптимизирате процеса на копаене. Той също така разполага с голям капацитет на ковша, който позволява на оператора да издърпва големи количества земя с едно движение. Хидравличният багер Hitachi ZX300LC-6 е проектиран така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Конструкцията му е изградена от здрави материали, които го правят издръжлив и устойчив на натоварвания. Това го прави идеален за работа в различни терени и условия. Наемът на хидравличният багер Hitachi ZX300LC-6 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и включва висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Hitachi ZX300LC-6 включват: - Мощност: 202 kW - Тегло: 31000 кг - Дълбочина на копаене: 6.8 м Хидравличният багер Hitachi ZX300LC-6 е идеален за изпълнение на големи и сложни строителни проекти. С тази машина ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Хидравличният багер Hitachi ZX245USLC-6 е мощна машина, която ще ви помогне да изпълните различни строителни проекти. Той разполага с мощност от 128 kW и тегло от 26800 кг, което го прави идеален за работа в тежки условия. Машината може да копае до дълбочина от 6.94 м, което я прави подходяща за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер Hitachi ZX245USLC-6 е снабден с технологии, които го правят много ефективен и лесен за управление. Машината е оборудвана с голям капацитет на ковша, който позволява на оператора да издърпва големи количества земя с едно движение. Той също така разполага с GPS система, която ви помага да следите работата на машината и да оптимизирате процеса на копаене. Хидравличният багер Hitachi ZX245USLC-6 е проектиран така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Конструкцията му е изградена от здрави материали, които го правят издръжлив и устойчив на натоварвания. Това го прави идеален за работа в различни терени и условия. Наемът на хидравличният багер Hitachi ZX245USLC-6 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и включва висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Hitachi ZX245USLC-6 включват: - Мощност: 128 kW - Тегло: 26800 кг - Дълбочина на копаене: 6.94 м Хидравличният багер Hitachi ZX245USLC-6 е идеален за изпълнение на различни строителни проекти. С тази машина ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Хидравличният багер Hitachi ZX225USLC-6 е мощна машина, която е идеална за използване при строителни проекти. Той е оборудван с мощност от 128 kW и тегло от 23100 кг, което го прави много ефективен и удобен за работа. Машината може да копае до дълбочина от 6.87 м, което я прави идеална за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер Hitachi ZX225USLC-6 е снабден със съвременна технология, която го прави лесен за управление и изключително ефективен. Машината е оборудвана с голям капацитет на ковша, което позволява на оператора да издърпва големи количества земя с едно движение. Машината е снабдена с GPS система, която ви помага да следите работата й и да оптимизирате процеса на копаене. Хидравличният багер Hitachi ZX225USLC-6 е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Машината е проектирана за максимална ефективност и удобство при работа. Конструкцията на машината е изградена така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Наемът на хидравличен багер Hitachi ZX225USLC-6 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Hitachi ZX225USLC-6 включват: - Мощност: 128 kW - Тегло: 23100 кг - Дълбочина на копаене: 6.87 м Хидравличният багер Hitachi ZX225USLC-6 е отличен избор за всякакъв вид строителни проекти. С тази машина ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Хидравличният багер JCB JS260 е мощна машина, която може да се използва за различни строителни проекти. Той е оборудван с мощност от 128 kW и тегло от 26000 кг, което го прави много ефективен и удобен за работа. Машината може да копае до дълбочина от 6.94 м, което я прави идеална за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер JCB JS260 е снабден със съвременна технология, която го прави лесен за управление и изключително ефективен. Машината е оборудвана с голям капацитет на ковша, което позволява на оператора да издърпва големи количества земя с едно движение. Машината е снабдена с GPS система, която ви помага да следите работата й и да оптимизирате процеса на копаене. Хидравличният багер JCB JS260 е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Машината е проектирана за максимална ефективност и удобство при работа. Конструкцията на машината е изградена така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Наемът на хидравличен багер JCB JS260 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер JCB JS260 включват: - Мощност: 128 kW - Тегло: 26000 кг - Дълбочина на копаене: 6.94 м Хидравличният багер JCB JS260 е отличен избор за всякакъв вид строителни проекти. С тази машина ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Хидравличният багер JCB JS240 е мощна машина, която може да се използва за различни строителни проекти. Той е оборудван с мощност от 128 kW и тегло от 24000 кг, което го прави много ефективен и удобен за работа. Машината може да копае до дълбочина от 6.7 м, което я прави идеална за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер JCB JS240 е снабден със съвременна технология, която го прави лесен за управление и изключително ефективен. Машината е оборудвана с голям капацитет на ковша, което позволява на оператора да издърпва големи количества земя с едно движение. Машината е снабдена с GPS система, която ви помага да следите работата й и да оптимизирате процеса на копаене. Хидравличният багер JCB JS240 е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Машината е проектирана за максимална ефективност и удобство при работа. Конструкцията на машината е изградена така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Наемът на хидравличен багер JCB JS240 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер JCB JS240 включват: - Мощност: 128 kW - Тегло: 24000 кг - Дълбочина на копаене: 6.7 м Хидравличният багер JCB JS240 е отличен избор за всякакъв вид строителни проекти. С тази машина ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Хидравличният багер JCB JS220 LC е мощна машина, която е идеална за различни строителни проекти. Той е оборудван с мощност от 128 kW и тегло от 22500 кг, което го прави много ефективен и удобен за работа. Машината може да копае до дълбочина от 6.49 м, което я прави идеална за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер JCB JS220 LC е снабден със съвременна технология, която го прави лесен за управление и изключително ефективен. Машината е оборудвана с голям капацитет на ковша, което позволява на оператора да издърпва големи количества земя с едно движение. Машината е снабдена с GPS система, която ви помага да следите работата й и да оптимизирате процеса на копаене. Хидравличният багер JCB JS220 LC е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Машината е проектирана за максимална ефективност и удобство при работа. Конструкцията на машината е изградена така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Наемът на хидравличен багер JCB JS220 LC е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер JCB JS220 LC включват: - Мощност: 128 kW - Тегло: 22500 кг - Дълбочина на копаене: 6.49 м Хидравличният багер JCB JS220 LC е отличен избор за всякакъв вид строителни проекти. С тази машина ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Хидравличният багер Komatsu PC290LC-11 е най-мощният багер в своя клас. С мощност от 168 kW и тегло от 29770 кг, тази машина е идеална за големи строителни проекти. Максималната дълбочина на копаене на този багер е 6.8 м, което ви дава голяма гъвкавост и възможности при изпълнението на вашите проекти. Хидравличният багер Komatsu PC290LC-11 е снабден с GPS система, която може да ви помогне да следите работата му и да оптимизирате процеса на копаене. Машината има голям капацитет на ковша, който ви позволява да издърпвате големи количества земя с едно движение. Машината е снабдена с най-новите технологии за контрол на емисиите, което я прави много ефективна и екологична. Хидравличният багер Komatsu PC290LC-11 е проектиран за максимална ефективност и удобство за оператора. Конструкцията на машината е изградена така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Лесното управление на машината позволява на опитни и неопитни оператори да работят с нея лесно и удобно. Наемът на хидравличен багер Komatsu PC290LC-11 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Komatsu PC290LC-11 включват: - Мощност: 168 kW - Тегло: 29770 кг - Дълбочина на копаене: 6.8 м Ако търсите най-мощния хидравличен багер в своя клас, тогава Komatsu PC290LC-11 е машината, която търсите. С нея ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Хидравличният багер Komatsu PC240LC-11 е мощна и надеждна машина, която е подходяща за различни строителни проекти. Той е оборудван с мощност от 147 kW и тегло от 24820 кг, което го прави една от най-мощните машини в своя клас. Машината може да копае до дълбочина от 6.59 м, което я прави идеална за по-големи строителни проекти. Хидравличният багер Komatsu PC240LC-11 е оборудван с най-съвременните технологии, което го прави по-лесен и по-ефективен за управление. Машината е снабдена с GPS система, която ви помага да следите работата й и да оптимизирате процеса на копаене. Капацитетът на ковша на багера е голям, което позволява да издърпвате големи количества земя с едно движение. Компютърът на багера е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Конструкцията на машината е проектирана така, че да бъде максимално ефективна и да ви помогне да свършите работата си бързо и лесно. Наемът на хидравличен багер Komatsu PC240LC-11 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Komatsu PC240LC-11 включват: - Мощност: 147 kW - Тегло: 24820 кг - Дълбочина на копаене: 6.59 м Ако търсите машини за строителство, хидравличният багер Komatsu PC240LC-11 е отличен избор за вас. С него ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Хидравличният багер Komatsu PC210LC-11 е мощна машина, която може да се използва за различни строителни проекти. Той е оборудван с мощност от 123 kW и тегло от 23240 кг, което го прави една от най-мощните машини в своя клас. Машината може да копае до дълбочина от 6.32 м, което я прави идеална за големи строителни проекти. Компютърът на багера е оборудван със съвременна GPS система, която може да ви помогне да следите работата му и да оптимизирате процеса на копаене. Капацитетът на ковша на Komatsu PC210LC-11 е голям, което ви позволява да издърпвате големи количества земя с едно движение. Багерът е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Конструкцията на машината е проектирана така, че да бъде максимално ефективна и да ви помогне да свършите работата си бързо и лесно. Наемът на хидравличен багер Komatsu PC210LC-11 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Komatsu PC210LC-11 включват: - Мощност: 123 kW - Тегло: 23240 кг - Дълбочина на копаене: 6.32 м Ако търсите машини за строителство, хидравличният багер Komatsu PC210LC-11 е отличен избор за вас. С него ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството. Свържете се с нас за да наемете машината за вашите нужди и да получите качествено обслужване от нашия екип.

По договаряне

Хидравличният багер CAT 323EL е една от най-мощните машини на пазара, подходяща за различни видове строителство. Той има мощност от 121 kW и тегло от 25300 кг, което го прави една от най-силните машини в класа си. Той може да копае до дълбочина от 6.48 метра, което го прави идеален за по-големи строителни проекти. CAT 323EL е оборудван с най-съвременните технологии, което го прави по-лесен и по-ефективен за управление. Машината е снабдена с GPS система, която ви помага да следите работата й и да оптимизирате процеса на копаене. Капацитетът на ковша й е голям, което позволява да издърпвате големи количества земя с едно движение. CAT 323EL е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Конструкцията на машината е проектирана така, че да бъде максимално ефективна и да ви помогне да свършите работата си бързо и лесно. Наемът на хидравличен багер CAT 323EL е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Ако търсите машини за строителство, CAT 323EL е най-добрият избор за вас. С него ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството. Техническите му характеристики включват: - Мощност: 121 kW - Тегло: 25300 кг - Дълбочина на копаене: 6.48 метра Ние сме на разположение да ви помогнем да изберете най-подходящата машина за вашите нужди и да ви осигурим качествено обслужване по време на наема. Свържете се с нас.

По договаряне

Хидравличният багер CAT 320EL е идеален за всякакви строителни проекти, където е нужно копане, изкопаване или преместване на големи количества земя. Машината разполага с мощност от 117 kW и тегло от 22300 кг, което я прави мощна и надеждна. С нея може да копаете до дълбочина от 6.16 м, което е подходящо за големи строителни проекти. CAT 320EL е оборудван с най-съвременните технологии и иновации, което прави работата с машината по-лесна и ефективна. Той има голям капацитет на ковша, който ви позволява да издърпвате големи количества земя с едно движение. Той е също така оборудван с GPS система, която може да ви помогне да следите работата на машината и да оптимизирате процеса на копаене. Техническите характеристики на хидравличния багер CAT 320EL включват: - Мощност: 117 kW - Тегло: 22300 кг - Дълбочина на копа CAT 320EL е лесен за управление и може да се управлява от оператори с различен опит. Конструкцията на машината е проектирана така, че да бъде максимално ефективна и да ви помогне да свършите работата си бързо и лесно. Наемът на хидравличен багер CAT 320EL е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Ако търсите машини за строителство, хидравличният багер CAT 320EL е най-добрият избор за вас. С него ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството. Ние сме на разположение за всякакви въпроси и да ви помогнем да изберете най-подходящата машина за вашия проект.

По договаряне

Ако търсите ефективен хидравличен багер за вашия строителен проект, CAT 320E L е перфектният избор за вас. С мощност от 103 kW и тегло от 22400 кг, тази машина е една от най-мощните и надеждни на пазара. С нея можете да копаете до дълбочина от 6.28 м, което я прави подходяща за различни типове строителни работи. CAT 320E L е оборудван с най-съвременните технологии и иновации, което прави работата с машината по-лесна и ефективна. Машината има голям капацитет на ковша, който ви позволява да издърпвате големи количества земя с едно движение. Тя е също така оборудвана с GPS система, която може да ви помогне да следите работата на машината и да оптимизирате процеса на копаене. CAT 320E L е лесен за управление и може да се управлява от оператори с различен опит. Конструкцията на машината е проектирана така, че да бъде максимално ефективна и да ви помогне да свършите работата си бързо и лесно. Наемът на хидравличен багер CAT 320E L е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Ако търсите машини за строителство, CAT 320E L е най-добрият избор за вас. С него ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството. Ние сме на разположение за всякакви въпроси и да ви помогнем да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Техническите характеристики на хидравличния багер CAT 320E L включват: - Мощност: 103 kW - Тегло: 22400 кг - Дълбочина на копаене: 6.28 метра

По договаряне