Комбинирани багери

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-bageri.com

Оферти Комбинирани багери Оферти Комбинирани багери

Комбинирани багери под наем на ниски цени. Предлагаме широка гама от комбинирани багери на ниски цени за българския пазар. Всички комбинирани багери предлагани от нас са предварително проверени. Обадете ни се за наемане на комбинирани багери, ние ще ви консултираме и ще ви предложим широка гама комбинирани багери специализирани за вашите нужди. CATERPILLAR, DOOSAN, HITACHI, KOMATSU, LIEBHERR, VOLVO, JCB

Комбинираният багер JCB 4CX ECO е надеждна машина, която е идеална за изграждане на дълбоки канали, пътища, площадки, тротоари и други инфраструктурни проекти. Този багер е нает на клиентите, които търсят гъвкаво решение за своите строителни нужди. С JCB 4CX ECO може да се извършват множество функции, като копаене на градински пространства, пътища, тротоари и други обекти. Този багер е оборудван с петицилндров турбодизелов двигател, който осигурява мощност от 81 kW. Той също така е оборудван с четири скорости на движение, които му позволяват да се движи бързо и ефективно по строителното място. Комбинираният багер JCB 4CX ECO има дълбочина на копаене от 4.24 метра, което го прави подходящ за извършване на различни видове строителни дейности. Той също така е оборудван с хидравличен чук, който може да бъде използван за удряне и разрушаване на твърди материали. Този комбиниран багер е снабден с кабина, която осигурява комфорт на оператора. Кабината е оборудвана с климатик, отопление и вентилация, които позволяват на оператора да работи в удобни условия във всякакви метеорологични условия. Наемът на комбинирания багер JCB 4CX ECO е подходящ за всички, които търсят една надеждна машина, която може да изпълнява различни функции в строителството. Опитният екип на нашата компания може да ви предложи най-доброто решение за вашия проект.

180лв. - 210лв.

Ако търсите качествена машина за копаене, която да отговаря на изискванията ви, колесният багер CAT 428F2 е прекрасен избор. Можете да го наемете за период на време, който да отговаря на вашите нужди, и да го използвате за изкопни работи на строителни обекти, пътища и други. Това е висококачествена машина, която разполага с мощен двигател и може да копае на дълбочина от 4.19 метра. Багерът CAT 428F2 е подходящ за изкопни работи, които изискват голяма прецизност и внимание към детайлите, благодарение на комбинирания волан и джойстици. Тази машина е идеална за изпълнение на задачи като копаене на канали и траншеи, изграждане на фундаменти и други строителни дейности. Багерът CAT 428F2 е лесен за управление и разполага с много високи нива на продуктивност. Техническите данни на този колесен багер под наем включват: - Мощност на двигателя: 68 kW - Тегло: 8 335 кг - Дълбочина на копаене: 4.19 метра - Капацитет на кофата: 1 куб. метър - Обща дължина: 5.81 метра - Обща ширина: 2.24 метра Наемът на багер CAT 428F2 е идеален за всички, които търсят качествени решения за копаене на строителни обекти и инфраструктура. Отличното съотношение между цена и качество го прави избор номер едно за всички, които търсят мощна, надеждна и удобна машина за копаене.

170лв.

Комбинираният багер JCB 4CX е мощна и надеждна машина, която е подходяща за различни строителни проекти. Този багер е на разположение за наем и може да бъде ползван за множество цели, включително за изкопни и транспортни дейности. С тегло от 8.3 тона, багерът е много маневрен и удобен за управление, което го прави перфектен за работа на строителни площадки. Техническите характеристики на този багер включват мощност от 92 kW и дълбочина на копаене до 4.27 метра. Той е снабден с иновативни технологии и улеснява работата на оператора. Системата за контрол на нивото на копаене позволява точно измерване на дълбочината на изкопа, а системата за контрол на товара помага на оператора да оцени теглото на товара, който се транспортира. Багерът е снабден с камионен режим на управление, който го прави идеален за транспортиране на материали на строителни площадки. Комбинираният багер JCB 4CX е мощна и надеждна машина, която ще задоволи нуждите на всеки строителен проект. Той е проектиран да бъде ефективен и продуктивен, като осигурява бързо изпълнение на задачите. Този багер е на разположение за наем и може да бъде използван за различни цели, като строителство на пътища, изкопни дейности и др. Операторите на багера могат да се полагат на неговата мощност и удобство при работа на строителни площадки.

По договаряне

Наемът на комбиниран багер Komatsu WB93R-8 е едно от най-добрите решения за тези, които търсят ефективност и гъвкавост при изкопни работи. Този машинен комплекс е с мощност 70 kW и тегло от 8.6 тона, като дълбочината на копаене достига 4.2 метра. Комбинираният багер Komatsu WB93R-8 е идеален за различни видове строителни дейности, както и за изкопни и транспортни операции на работни площадки. Машината има голяма мобилност, защото е снабдена с колеса, което я прави подходяща за работа на неравни терени. Този багер е също така много удобен за управление, благодарение на дизайна на кабината, който е съобразен с оператора и е снабден с всички необходими удобства. Интериорът е снабден с климатик, което осигурява комфорт и удобство при работа в различни условия. Наемът на комбиниран багер Komatsu WB93R-8 включва машината, както и обучение за нейното използване. Опитните ни оператори са готови да Ви помогнат при необходимост. Технически данни: - Мощност: 70 kW - Тегло: 8.6 тона - Дълбочина на копаене: 4.2 м - Габаритни размери (Д х Ш х В): 7.64м х 2.35м х 3.38м - Вместимост на кофата: 1 куб. м - Обем на резервоара за гориво: 160 л - Разход на гориво: 8 л/час - Височина на изхвърляне: 2.7 м - Ширина на колелата: 0.5 метра - Разстояние между колелата: 2.38 метра

190лв. -220лв.

Комбинираният багер Komatsu WB97S-8 е идеален избор за изкопни дейности на строителни площадки и обекти, където е необходима гъвкавост и маневреност. Със своите компактни размери и мощен двигател от 70 kW, този багер под наем е способен да се справи с почти всякакъв вид изкопни работи. Комбинираният багер Komatsu WB97S-8 е снабден с различни предни и задни ковши, което го прави подходящ за изкопаване на канали, копаене на основи, изкопни дейности на строителни площадки и много други. Дълбочината на копаене достига до 4.4 метра, което позволява на оператора да работи на голяма височина и да постигне необходимата дълбочина за поставяне на основите. Този комбиниран багер на Komatsu е снабден с мощен хидравличен двигател, който осигурява висока производителност и надеждност при работа. Освен това, багерът е оборудван с мултифункционална джойстина, която позволява на оператора да контролира всички функции на машината с лекота. Комбинираният багер под наем Komatsu WB97S-8 е снабден със защита на оператора и машината. Това включва камера за задно виждане, която подобрява видимостта на оператора и повишава безопасността при работа. Освен това, машината е снабдена с автоматична система за изключване при прекомерно натоварване, която предпазва от повреди. Технически данни: - Мощност на двигателя: 70 kW - Дълбочина на копаене: 4.4 метра - Обем на предния ковш: 1.0 кубически метра - Обем на задния ковш: 0.2 кубически метра - Общо тегло: 8.9 тона Вземете под наем комбинирания багер Komatsu WB97S-8 и бъдете сигурни, че ще получите висококачествена машина за вашия проект.

150лв.

Наемът на комбиниран багер е едно от най-често търсените решения за строителни и индустриални проекти. Един от най-предпочитаните модели на пазара е CAT 432F2. Този комбиниран багер е снабден с мощен двигател от 68 кВт, който му позволява да работи с висока ефективност. Комбинираният багер е подходящ за множество задачи, включително изкопни работи, пътно строителство, строителство на канали, кариерни работи и други. Един от ключовите фактори, които правят CAT 432F2 толкова ефективен е неговата дълбочина на копаене от 4.19 метра. Това позволява на оператора да извършва различни видове изкопни работи с голяма прецизност и бързина. Комбинираният багер е също така снабден с някои от най-съвременните технологии на CAT, включително опция за автоматично нивелиране на резервоара, което значително подобрява производителността и ефективността на машината. Техническите характеристики на CAT 432F2 включват: - Мощност на двигателя от 68 кВт - Дълбочина на копаене до 4.19 метра - Обем на кофата от 1.0 до 1.2 куб. м. - Тегло от 8.3 тона - Хидравлична система с висока производителност - Интегрирана технология на CAT за оптимизация на горивната и хидравличната консумация - Система за автоматично нивелиране на резервоара Ако търсите ефективно решение за изпълнение на вашите строителни или индустриални проекти, то CAT 432F2 може да бъде идеалното решение за вас. С възможността за наем на тази машина, можете да се възползвате от най-новите технологии и функционалности, без да се нуждаете от големи инвестиции в собствеността на машината.

По договаряне

Ако търсите универсална машина, която може да извършва различни функции на строителната площадка, комбинираният багер CAT 432F2 е идеален избор за вас. Тази мощна машина може да копае, товари и носи, като същевременно предлага отлична маневреност и контрол на оператора. Наемът на CAT 432F2 е икономично и удобно решение за всички строителни проекти, където се изисква комбинирана машина за копане и товарене. Със своя високопроизводителен двигател и бързо-смяна на инструментите, този багер може да ускори процеса на строителството и да го направи по-ефективен. Техническите характеристики на CAT 432F2 включват: - Мощност: 68 киловата - Дълбочина на копаене: 4.19 метра - Работен обем на кофата: 1.0 кубически метра - Тегло: 9.1 тона CAT 432F2 е създаден, за да издържа на тежки условия на работа и да бъде удобен за оператора. С него можете да ускорите процеса на копаене, товарене и носене на тежки материали като земя, камъни и други строителни материали. Наемът на CAT 432F2 е перфектно решение за всички типове строителни проекти, независимо от тяхната сложност. С тази машина ще получите висока производителност и качествена работа на вашата строителна площадка. Ние гарантираме, че наемът на този комбиниран багер ще направи вашия проект по-ефективен и успешен.

160лв. - 200лв.

Комбинираният багер JCB 3CX е надежден избор за вашите строителни проекти. Този багер е идеален за изкопни работи, планиране на терени и общи строителни дейности. С него можете да извършвате различни операции като копане, натрупване, товарене и транспортиране на материали. Техническите данни на JCB 3CX включват мощност на двигателя от 68 kW, като той е снабден с четиритактов турбо дизелов двигател, който осигурява ефективност и надеждност на машината. Багерът има дълбочина на копаене от 4.24 метра и тегло от 7.8 тона, което го прави подходящ за работа на строителни места с ограничен достъп. JCB 3CX е снабден с иновативна технология, като например EcoRoad, която осигурява по-ниски нива на консумация на гориво и емисии, без да се компрометира с мощността на машината. Също така има и функции за автоматично управление, като например адаптивен круиз контрол и автоматично газене, които намаляват умората на оператора и подобряват ефективността на работата. Ето някои от техническите данни на тази машина, които я правят един от най-ефективните комбинирани багери на пазара: - Мощност: 68 kW - Тегло: 8,5 тона - Дълбочина на копаене: 4,24 метра - Височина на издигане: 3,19 метра - Габаритни размери: дължина - 5,92 метра, широчина - 2,35 метра, височина - 3,62 метра Колелният багер JCB 3CX има голям обхват на действие и висока маневреност, което го прави идеален за работа на труднодостъпни места. Освен това, той е снабден с удобна кабина за оператора, която осигурява отлична видимост и комфорт при дълги работни часове. Ако търсите надежден и ефективен комбиниран багер за вашите строителни нужди, то JCB 3CX е превъзходен избор за вашите проекти. Вземете го под наем и се уверете в качеството и производителността му.

130лв.

Ако търсите надеждно и ефективно професионално оборудване за различни строителни и изкопни проекти, комбинираният багер JCB 3CX ECO е перфектният избор за вас. Тази машина е подходяща както за изкопни, така и за земни работи, а благодарение на компактната си конструкция, може да се използва в тесни и ограничени пространства. С JCB 3CX ECO ще получите не само ефективността на комбинираната машина, но и забележителният еко режим, който я прави икономична и приятелска към околната среда. Това означава по-ниски разходи за гориво и по-малка експлоатационна натовареност. Техническите данни на този багер включват мощност от 55 kW и дълбочина на копаене до 4.24 м. Също така има възможност за различни аксесоари, като кари, куки, чукове и други, които го правят много универсален за изпълнение на различни проекти. Ергономичният дизайн на кабината на JCB 3CX ECO е създаден да осигури максимален комфорт и безопасност на оператора. Операторът може да се наслади на качествена работа благодарение на интуитивния контрол на машината и индивидуалните настройки на комфорта. С наема на комбиниран багер JCB 3CX ECO от нашата фирма, ще получите висококачествено и професионално обслужване, като нашите квалифицирани оператори ще ви осигурят необходимата помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Технически данни: - Мощност: 55 kW - Дълбочина на копаене: 4.24 м - Тегло: според конфигурацията - Вместимост на кофата: според конфигурацията - Възможност за прикачен инвентар

120лв. - 140лв,

Комбинираният багер Komatsu WB97R-5 е идеалното решение за всички, които търсят надеждна машина за земни работи. Този багер е оборудван с мощен двигател с мощност 72 kW и е със собствено тегло 8.7 тона, което го прави изключително подходящ за извършване на различни работи в сферата на строителството и инфраструктурните проекти. Техническите характеристики на комбинирания багер Komatsu WB97R-5 включват: - Максимална скорост на движение от 40 км/ч - Максимална дълбочина на копаене от 4.4 метра - Максимална височина на изкопа от 7.1 метра - Максимален обем на кофата от 1.3 куб. метра - Габаритни размери 6.2 х 2.4 х 3.4 метра Комбинираният багер Komatsu WB97R-5 е снабден с хидравлична система, която гарантира плавно и бързо движение на ръцете, като увеличава производителността и ефективността на машината. Тази машина може да извършва различни земни работи, като копане, пълнене, изравняване, транспортиране и др. При наема на комбинирания багер Komatsu WB97R-5 ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще ви помогне да изберете най-подходящата машина за вашите нужди и ще ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите надеждна машина за земни работи, комбинираният багер Komatsu WB97R-5 е перфектното решение за вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация относно нашата услуга за наем на комбинирания багер Komatsu WB97R-5.

180 лв.

Комбиниран багер JCB 4CX e оборудван с механична система за компенсиране на ъгъла на наклон на кофата при издигане на стрелата, за да се избегне разсипване на материала при товарене. Характеристика: Тип двигател: Дизелов Тип: Колесен Година на производство: 2007 Моточасове: 6800 Комбиниран багер - товарач Отваряема предна кофа Палетни вилици Комфорт • Серво усилвател на волана • Стерео уредба Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

150 лв

Комбиниран багер Volvo BL61 се отличава се с мощна хидравлична система със затворен център и разделяне на хидравличния поток, която разчита на аксиално-бутална помпа с променлив дебит (максимален дебит 160 л/мин, работно налягане 250 бара). Характеристика: Произведено: септември 2006 г. Тип двигател: Багер Volvo Дизел Мощност[к.с.]: 64 к.с Цвят: Оранжев Работен обем(куб.м): 4480 кг Задвижване: Колесно Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

120лв

Комбиниран багер-товарач Terex TLB870 е модерен, ефективен и водещ в класа си. Той е специфично конструиран за потребителя. Притежаващ модерни конструктивни характеристики, включващи изцяло нови стрела на товарача, покрив на кабината и LED светлини, новият модел предоставя стандартни експлоатационни характеристики и ефективност. Характеристика: оперативно тегло – 7721 кг двигател с мощност 74,5kW максимална дълбочина на копаене – 6.2m. Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне

Комбиниран багер KOMATSUWB 93 R – 5 предлага висока производителност, съчетана с нисък разход на гориво. Несравнима видимост и безопасност, първокласен комфорт за оператора, лесна поддръжка, висока надеждност и издръжливост. Характеристика: Година на производство: ноември 2006 г. Тип двигател: Дизелов Мощност: 101 к.с. Работен обем: 1 куб.м Задвижване: Колесно Цвят: Жълт Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне

Комбиниран багер Volvo BL71B е типичен комбиниран багер-товарач с маса 9 т. В зависимост от монтираните устройства и опции тя може да варира от 7,74 т до 9,8 т. Отличава се с мощна хидравлична система със затворен център и разделяне на хидравличния поток, която разчита на аксиално-бутална помпа с променлив дебит (максимален дебит 160 л/мин, работно налягане 250 бара). Тази върхова технология е съчетана с мощен и същевременно икономичен дизелов двигател Volvo D5D CDE3, подаващ до 94 к.с. при 2200 об./мин и въртящ момент 420 Н.м при 1600 об./мин. При тези впечатляващи параметри едва ли е трудно да си представим как ще се държи машината на обекта. Характеристика: • Макс. мощност : 94 к.с при 2200 об/мин • Макс. въртящ момент: 420 H.M при 1600 об/мин • Работен обем : 4,8 л • Брой цилиндри: 4 • Диаметър: 108/130 мм • Екологична норма: EC ЕТАП 3A Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне

Комбиниран багер Hidromek 62SS е малка, но надеждна и мощна машина, дори в тежки условия на работа и продължителна експлоатация. Размерите и възможността му да се завърта на място, багерното устройство и допълнителните помощни хидравлични линии са нещата, които го правят идеален за работа в ограничени пространства. Двигател: Kubota модел V2403 M-T-EU4 Мощност на двигателя: 59 HP Обем на кофата: 0,35 m³ Скоротна кутия: х Товароподемност на багера: 332 kg Товароподемност на товарача на макс. височина: 2500 kg Управление: Управление чрез приплъзване и хидростатично задвижване Предимства на мини багер Hidromek 62SS: Висока производителност; Малък, но достатъчно мощен багер-товарач; Идеален за работа в ограничени пространства; Универсалност - мини багер-товарача е подходящ както за изкопни работи, така и за прибутване и разстилане на земна маса. Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне

Комбиниран земеделски багер Hidromek 102B e с различен обем на предната кофа и различни размери на задната кофа. Бързата и мощна багерна уредба осигурява висока производителност и прецизна работа едновременно. Могат да се монтират опции като телескопична стрела - за по-дълбоко копаене и бързосменник, за да се намали времето за смяна на прикачните устройства. Тези допълнителни предимства правят машината изключително универсална. Характеристика: Двигател Perkins 1204F - E44TAN Мощност на двигател 99.8 HP Обем на кофата 1,1 m³ Скоростна кутия Напълно автоматична Товароподемност на багера 1772 kg Товароподемност на товарача 3992 kg Управление 4х4 Предимства на багер-товарач HMK 102B: Система за по-нисък разход на гориво; Нисък шум и минимални ремонтни разходи; Хидравлична спирачна система, която се отличава с плавност, ергономичност и лесно управление; Усилени мостове, специално разработени за серията Maestro, които предотвратяват приплъзване на гумите; Една действително многофункционална машина с огромен набор от прикачно оборудване – хидравличен чук, свредла, щипки, гребла за сняг, общо 16 кофи с най-различни приложения; Системата Soft drive поглъща ударите и сътресенията, които се получават при движение с пълна кофа по трудно проходим терен. Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

от 80 до 150 лв

Голям комбиниран колесен багер CASE 590ST е с компактен двигател, оптимизиран дизайн. Точките за проверка на маслото и филтъра са лесно достъпни от лявата страна на капака. Цялостното отваряне на капака осигурява на оператора пълен достъп до компонентите на двигателя. Вградената предпазна рамка на радиаторите ги предпазва от повреда при удар със скорост до 5 км / ч, елиминирайки извънредни разходи за поддръжка поради евентуални повреди. Характеристика: Номинална мощност к.с. (kW) 110 (82) Номинални обороти на ДВГ (об/мин) 2200 Обем на двигателя (л) 3.4 Брой цилиндри 4 Обем на резервоара за гориво (л) 131 Обем на резервоара за AdBlue (л) 13.2 Кофа тип 4 в 1 (куб.м) 1.1 Товароподемност на максимална височина (кг) 3290 Дълбочина на копаене (мм) 125 Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

от 90 до 200 лв

Комбиниран багер CASE ST 580ST предлага огромна мощ и изключителна икономичност. Двигателите с Етап 4 за изгорели газове, системата за компенсиране неравностите на терена - Ride Control, бързината на багерната стрела и изборът на трансмисии водят до нисък разход на гориво и по-малко вредни емисии. Предлага се и широка гама от кофи и приставки за различни приложения. Характеристика: Номинална мощност к.с. (kW) 97 (72) Номинални обороти на ДВГ (об/мин) 2200 Обем на двигателя (л) 3.4 Брой цилиндри 4 Обем на резервоара за гориво (л) 131 Обем на резервоара за AdBlue (л) 13.2 Кофа тип 4 в 1 (куб.м) 1.0 Товароподемност на максимална височина (кг) 3572 Дълбочина на копаене (мм) 125 Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

от 80 до 100 лв

Комбинираният багер JCB 3СХ под наем e оборудван с механична система за компенсиране на ъгъла на наклон на кофата при издигане на стрелата, за да се избегне разсипване на материала при товарене. Хидравличната система, монтирана на тези модели багер-товарачи, осигурява максимална товароподемност и сила на откъсване на кофите тип „6 в 1“ и кофите с общо предназначение с капацитет от 1 до 1,3 m3, както и при използване на вилици за товарене. Има 6-скоростна автоматична скоростна кутия JCB Autoshift е разработена и създадена специално за потребителите на техника, които се нуждаят от по-висока производителност, особено при транспортиране по пътища и изпълнение на товаро-разтоварни дейности. Характеристика: - Тегло: 8 тона; - Предна кофа с обем – 1 до 1,3 m3; - Тип двигател: Дизелов; - Мощност [к.с.] 75 к.с.; - Изводи за чук; - Консумативи; - Вилици за комбинирания багер; - Различни размери на кофи; Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

120 лв. - 180 лв.