За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-bageri.com

Оферти Минибагери Оферти Минибагери

Минибагери под наем на ниски цени. Всички минибагери под наем са с гумени вериги. Предлагаме широка гама от лека, тежкотоварна строителна механизация и оборудване под наем. Мини багер за довършителни дейности. Мини багер под наем за изкопи на канали. Мини багер под наем гр. София. Мини багери под наем и хидравличени мини багер под наем. CATERPILLAR, DOOSAN, HITACHI, KOMATSU, LIEBHERR, VOLVO, JCB

Наемът на мини багер CAT 301.7D е идеален за по-малки строителни проекти или ремонти във вътрешния двор на дома Ви. Това компактно и мощно машинно оборудване може да се използва за изкопни и земни работи, както и за множество други приложения, свързани със строителството. CAT 301.7D е един от най-леките мини багери на пазара, но не подценявайте мощността му. С впечатляваща мощност от 18 kW този мини багер може да се справи с множество изисквания на строителния процес. С тегло от 1765 кг, той е лесен за маневриране и управление, докато все пак предлага солидна стабилност и дълбочина на копаене от 2.07 метра. Наемът на мини багер CAT 301.7D е идеален за строителни дейности, които изискват малък, но мощен и удобен за управление багер. Той е перфектен за изкопни и земни работи на малки участъци, като изкопаване на фундаменти, премахване на боклуци или нивелиране на терен. Този мини багер е изключително маневрен и може да се придвижва лесно в тесни пространства и на труднодостъпни места. Техническите данни на CAT 301.7D включват: - Мощност на двигателя от 18 kW - Тегло на машината от 1765 кг - Дълбочина на копаене до 2.07 метра - Максимална височина на изхвърлянето на грунта от 2.57 метра - Обем на кофата до 0.044 куб. метра - Система за хидравлично управление на кофата, за по-голяма прецизност при изкопните работи Мини багерът CAT 301.7D е мощен, удобен и надежден избор за извършване на различни строителни проекти.

По договаряне

Мини багерът CAT 304E2 CR е изключително гъвкава и ефективна машина за различни видове работи на строителни и други обекти. Той е предназначен за изкопни работи, изравняване на терен, преместване на материали и други подобни дейности, където се изисква точност и прецизност. Багерът е с мощност 33.2 киловата и тегло 4290 килограма, което го прави много удобен за транспортиране и работа на ограничени места. Машината може да достигне дълбочина на копаене до 3.5 метра, като това я прави подходяща за работа на дълбоки строителни ями, водоизточници, канали и други. Наемът на този машинен тип предлага бърз и лесен начин за изпълнение на тежки работи в различни условия и терени. В допълнение към изпълнението на копаене, багерът може да се използва и за други дейности, като например изравняване на терен и засипване на материали. Техническите данни на машината включват: - Мощност: 33.2 kW - Тегло: 4290 кг - Дълбочина на копаене: 3.5 метра - Обем на кофата: 0.17 кубически метра - Обща ширина на гусениците: 2000 мм - Обща височина: 2490 мм - Обща дължина: 5390 мм Мини багерът CAT 304E2 CR е снабден с най-новите технологии за управление и надзор, които осигуряват максимална ефективност и точност на работата. Той е проектиран, за да се справи с тежките и изискващи работни условия и да осигури надеждна и продуктивна работа на строителния обект.

100лв. - 120лв.

Наемът на мини багер е изключително удобен, когато трябва да извършите строителни дейности на тесни и труднодостъпни места. Това може да се окаже изключително полезно, особено ако сте в ограничено пространство, където други видове машини не могат да достигнат. Ако търсите надежден и мощен мини багер, тогава CAT 303.5E2 CR може да е перфектният избор за вас. CAT 303.5E2 CR е мощна машина, която може да извършва задачи на много трудни терени. Той е оборудван с най-новите технологии на CAT, за да осигури максимална ефективност и производителност. Благодарение на своята компактност, този мини багер може да достигне труднодостъпни места и да извършва работа в тесни пространства, където други машини нямат достъп. Той е идеален за работа върху улиците на градовете, строителни площадки или вътрешни дворове. Ето някои от техническите характеристики на този мощен мини багер: - Мощност: 23.5 kW - Тегло: 3650 кг - Дълбочина на копаене: 3.23 м - Габаритни размери: 4.28 м x 1.53 м x 2.52 м - Капацитет на кофата: 0.1-0.3 куб. м. CAT 303.5E2 CR е оборудван с изключително мощен двигател, който осигурява високо ниво на производителност. Този мини багер е създаден, за да се справя с трудните условия на работа, като е оборудван с висококачествена хидравлична система, която осигурява гладко движение на машината и по-висока ефективност на работата. Кофата му има голям капацитет, който му позволява да извършва по-големи задачи за кратко време.

115лв./ден

Наемът на мини багер е отличен начин да направите своята строителна работа по-бързо и ефективно. Мини багерите са много удобни за работа на трудно достъпни места, където големите машини не могат да достигнат, но също така могат да се използват за по-малки строителни проекти като копане на канали, изкопаване на фундаменти и други. Наемът на мини багер CAT 302.7D CR е перфектен за такива работи, тъй като е надежден и удобен за управление. Техническите характеристики на мини багера CAT 302.7D CR включват: - Мощност: 20.7 kW - Тегло: 2740 кг - Дълбочина на копаене: 2.76 м Тези технически характеристики го правят идеален за работа на трудно достъпни места, където големите машини не могат да достигнат. Мини багерът CAT 302.7D CR има компактни размери и удобна конструкция, която го прави лесен за маневриране и управление в тесни и ограничени пространства. Като допълнително удобство, мини багерът CAT 302.7D CR разполага с мощен двигател, който осигурява надеждна и ефективна работа, дори при по-тежки условия. Багерът е оборудван с гумени вериги, които му позволяват да се движи лесно и бързо върху различни повърхности. Вземането на мини багер под наем може да бъде изключително полезно, когато имате нужда от бърз и ефективен начин за изпълнение на своята строителна работа. Наемът на мини багер CAT 302.7D CR е идеален за малки и средни строителни проекти, като осигурява надеждна работа и ефективност в изпълнението на различни задачи.

По договаряне

Като водеща компания в сферата на под наем строителна техника, ние предлагаме на нашите клиенти най-висококачествени мини багери, сред които е и CAT 301.8. Този багер е отличен избор за различни проекти, като предлага висока мощност и ефективност, като същевременно е компактен и маневрен. Както всички наши мини багери, CAT 301.8 е регулярно сервизиран и поддържан, за да се гарантира най-високата степен на производителност и надеждност при работа. Той е оборудван с всички необходими функции и допълнителни приспособления, за да осигури максимална удобност и ефективност на работата. Някои от техническите характеристики на CAT 301.8, които го правят идеален за широка гама от приложения, включват: - Мощност: 18.5 kW - Тегло: 1835 кг - Дълбочина на копаене: 2.57 м - Размери: 3.69 м x 1.1 м x 2.3 м - Гумени вериги, които осигуряват максимална маневреност и стабилност на труднодостъпни места - Хидравлична система, която осигурява висока скорост и ефективност на работа - Кабина с прозорци за максимална видимост и комфорт на оператора - Голям капацитет на резервоара за гориво, който осигурява продължително време на работа без прекъсване Комбинацията от висококачествени технически характеристики и регулярна поддръжка прави CAT 301.8 идеален за различни приложения, включително копаене на траншета, изкопаване на фундаменти, преместване на земя и други. Вземете го под наем сега и ускорете вашите строителни проекти.

75лв. - 100лв.

Наемът на мини багер Kubota KX018-4 е отлично решение за проекти, които изискват маневреност и ефективност. Този малък, но мощен багер има изключително компактни размери и може да достигне до труднодостъпни места. Също така е подходящ за работа в ограничени пространства, като вътрешни дворове или малки парцели. Кубота KX018-4 има максимална дълбочина на копаене от 2.18 метра, която може да се настройва за съответствие с изискванията на конкретния проект. Той е снабден с 3-цилиндров дизелов двигател, който доставя мощност от 11.8 киловата, като е с ниски нива на емисии и е икономичен. Техническите данни на мини багера Kubota KX018-4 включват: - Тегло: 1820 кг - Работна ширина: 980 мм - Височина на машината: 2285 мм - Дължина на машината: 3475 мм - Радиус на обръщане на машината: 1440 мм - Резервоар за гориво: 21 литра - Скорост на движение: 2.1 км/ч (бърза) и 1.2 км/ч (бавна) - Капацитет на кофата: 0.05 куб. метра KX018-4 е оборудван със защита на оператора и е лесен за управление, като предлага високо ниво на комфорт и ергономичност. Багерът е снабден с гумени вериги, които го правят подходящ за работа върху различни типове повърхности и не нанасят щети на настилката. Наемът на мини багер Kubota KX018-4 включва професионално обслужване и поддръжка, за да осигури най-доброто качество на работа и безопасност за клиентите. Опитният екип на оператори може да предостави необходимите съвети и насоки, за да помогне на клиентите да постигнат желаните резултати.

120лв./ден

Наемът на мини багер Kubota KX057-4 е един от най-предпочитаните от клиентите ни. Този багер е идеален за работа в тесни пространства, където други машини не могат да стигнат. Багерът има много компактни размери, но е изключително мощен и ефективен при копаене и издълбаване на земя. Техническите характеристики на Kubota KX057-4 са впечатляващи и позволяват на багера да изпълнява най-различни задачи: - Мощност: 34.3 kW - Тегло: 5485 кг - Дълбочина на копаене: 3.81 м - Обем на кофата: 0.2 - 0.28 куб. м - Ширина на веригите: 400 мм Кубота КХ057-4 е оборудван с най-новите технологии, които му позволяват да работи много ефективно и да намали времето за изпълнение на задачите. Багерът има кабина с отлична видимост, която улеснява оператора да следи работата си и да манипулира багера с голяма прецизност. Освен това, багерът е снабден с високоефективен двигател, който е много икономичен и надежден. Ако търсите мощен и надежден багер, Kubota KX057-4 е идеалният избор за вас. Този багер може да се използва в различни условия и за различни видове работа, като копаене на канали, изкопаване на фундаменти и издълбаване на ями за басейни.

90лв. - 110лв.

Наем на мини багер Kubota U48-4 е перфектният избор за всеки, който търси мощна и надеждна машина за изкопни дейности на строителни площадки. Този багер е идеален за работа в тесни пространства и трудно достъпни места, където други машини не могат да се движат лесно. Наемът на мини багер Kubota U48-4 е удобен и икономичен начин да се осигури бързо и ефективно извършване на изкопни работи. Техническите характеристики на мини багера Kubota U48-4 включват мощност от 30.7 kW и тегло от 4785 кг, което го прави мощна и устойчива машина. Дълбочината на копаене е 3.5 метра, което позволява на оператора да изкопае и пренесе големи количества земя и материали с лекота. Ето и някои от основните технически данни на мини багера Kubota U48-4: - Мощност: 30.7 kW - Тегло: 4785 кг - Дълбочина на копаене: 3.5 метра - Ширина на гърба: 1980 мм - Височина на машината: 2510 мм - Обем на кофата: 0.2 кубически метра - Размер на гумите: 400 мм Мини багерът Kubota U48-4 има и други полезни функции като възможността за промяна на оборотите на двигателя, което позволява на оператора да регулира мощността на машината в зависимост от конкретната задача. Освен това, мини багерът е оборудван с мощни гумени вериги, които му позволяват да се движи по-лесно и стабилно в различни условия на терена. Кубота U48-4 е също така много удобна машина за оператора, който може да работи в комфортни условия благодарение на кабината с добра видимост и добре подредени контроли.

По договаряне

Наемът на мини багер Kubota U35-4 е идеалното решение за изкопни дейности на труднодостъпни места. Този багер е създаден да работи ефективно върху строителни площадки, като същевременно е лесен за транспортиране. Мощният двигател и компактният дизайн правят Kubota U35-4 идеален за малки и средни проекти. Техническите характеристики на мини багера Kubota U35-4 включват: - Мощен двигател с мощност 24.8 kW, който осигурява високо ниво на производителност и ефективност на горивото; - Тегло от 3420 кг, което го прави стабилен и лесен за маневриране; - Дълбочина на копаене до 3.19 м, която му позволява да работи на дълбочина дори в най-труднодостъпните места; - Максимална височина на изкопа до 4.4 м, което го прави подходящ за проекти, където е нужно да се изкопава на височина; - Гумени вериги, които му позволяват да работи на неравни терени, като предпазват повърхността от надраскване; - Хидравличен хидростатичен трансмисионен механизъм, който осигурява гладко ускорение и деактивиране на скоростта, като подобрява контрола и маневреността на багера. Наемът на мини багер Kubota U35-4 е идеален за малки строителни и ремонтни проекти, като намиране на подходяща фирма за наем на багер ще ви позволи да се възползвате от неговите мощности и да осигурите качествено и ефективно изпълнение на проектите си.

80лв. - 90лв.

Ако търсите малък, но мощен багер за изкопни работи, то Kubota U27-4 е перфектният избор. Този компактен багер е идеален за работа на малки строителни площадки, където мястото е ограничено, но има нужда от голяма мощност за изкопни работи. Този малък багер под наем Kubota U27-4 е снабден с високоефективен двигател, който осигурява достатъчно мощност за бързо и ефективно изкопаване на земята. Също така е оборудван с гумени вериги, които го правят много маневрен и му позволяват да се движи по всякакъв тип терен. Техническите данни за този малък багер под наем Kubota U27-4 включват: - Мощност на двигателя: 20.9 kW - Тегло: 2750 кг - Дълбочина на копаене: 2.89 м - Гумени вериги за по-добра маневреност и стабилност - Високоефективен двигател за бърза и ефективна работа - Компактен размер за лесна маневреност в ограничени пространства Този малък багер Kubota U27-4 е перфектното решение за работа на малки строителни площадки, където мястото е ограничено, но има нужда от голяма мощност за изкопни работи. Комбинацията от гумени вериги и високоефективен двигател прави този багер идеален за работа по всякакъв тип терен. Наемът на този малък багер Kubota U27-4 ще ви позволи да завършите проекта си бързо и ефективно.

65лв./ден

Мини багерът Yanmar VIO17 е компактна и мощна машина, която е идеална за малки строителни проекти и дейности на тесни места. Той е много маневрен и може да се използва в различни области на строителството, като копаене, изкопаване на канали, басейни и други подобни дейности. Техническите данни за малкия багер Yanmar VIO17 включват: - Мощност: 13.5 kW - Тегло: 1855 кг - Дълбочина на копаене: 2.37 м Основните характеристики на машината са: - Компактен дизайн: Мини багерът Yanmar VIO17 е изключително компактен и маневрен, което го прави идеален за работа на тесни места и в ограничени пространства. - Висока производителност: С мощност от 13.5 kW, машината може да изпълнява задачите си бързо и ефективно. - Удобство и лесно управление: Yanmar VIO17 е проектиран за да предоставя максимален комфорт и лесно управление на оператора. Кабината е удобна и предлага добра видимост на работната зона. Гумени вериги: Машината е оборудвана с гумени вериги, които осигуряват добра устойчивост и маневреност върху неравни повърхности. Мини багерът Yanmar VIO17 е перфектното решение за малки строителни проекти, които изискват мощна, но компактна машина. С този багер можете да изпълните задачите си бързо и ефективно, като същевременно се наслаждавате на комфорт и лесно управление

90лв. - 110лв.

Мини багерът под наем Yanmar VIO50-6B е идеалното решение за тежки строителни дейности. Той е снабден с мощен дизелов двигател и предоставя оптимална производителност във всяка работна среда. Машината е подходяща за малки и средни строителни работи, както и за работа в трудно достъпни места. Техническите характеристики на Yanmar VIO50-6B включват: - мощност на двигателя: 29.6 kW - тегло на машината: 5250 кг - дълбочина на копаене: 3.7 м Тези технически характеристики гарантират, че машината може да постигне високи нива на производителност и да бъде използвана за различни строителни задачи. Yanmar VIO50-6B е снабден с иновативни технологии, които гарантират бърза и лесна работа, а компактният му размер позволява да се движи лесно в трудно достъпни места. Други характеристики на Yanmar VIO50-6B включват: - максимална скорост на движение: 4.7 км/ч - капацитет на копаене: 0.2 куб. м. - максимална височина на изравняване: 6.02 м. Компактният дизайн на машината и гъвкавостта на операторската система я правят перфектен избор за работа в трудно достъпни места, където други машини не могат да достигнат. Yanmar VIO50-6B е лесен за управление и има много добра маневреност, което го прави идеален за строителни фирми и търговски предприятия, които искат да увеличат производителността си и да намалят времето за завършване на проекти.

100лв./ден

Мини багерът под наем Yanmar VIO38-6 е мощна и надеждна машина, която е предназначена за извършване на различни земни работи в труднодостъпни места. Той е идеален за работа в градски условия, където пространството е ограничено. С тегло от 4230 кг и мощност от 28.4 kW, този багер е подходящ за множество задачи и може да се справи с различни видове почвени условия. Техническите му характеристики включват дълбочина на копаене до 3.5 метра, което го прави подходящ за изкопаване на големи ямки и канали. Също така, багерът има и широчина на копаене до 4.13 метра, което му позволява да обхваща голяма площ и да извършва по-големи работни операции. Този мини багер е снабден с множество функции, които улесняват работата на оператора и му позволяват да извършва задачите по-бързо и ефективно. Някои от тези функции включват хидравличен бързосменник за по-бързо и лесно смяна на инструментите, възможност за регулиране на широчината на колелните следи, за да се осигури по-голяма стабилност при работа на неравен терен, както и система за контрол на скоростта за по-голяма точност и прецизност при работа. Технически данни: - Мощност: 28.4 kW - Тегло: 4230 кг - Дълбочина на копаене: 3.5 метра - Широчина на копаене: 4.13 метра - Височина на изкопа: 4.06 метра - Височина на разтоварване: 2.76 метра - Радиус на изкопа: 5.77 метра - Радиус на разтоварване: 4.09 метра - Вместимост на кофата: 0.11 куб. метра Този мощен мини багер е идеален за по-големи строителни проекти, където е необходимо прецизност и ефективност в работата.

55лв. - 85лв.

Мини багерът Yanmar VIO33-6 е идеалният избор за по-големи проекти, които изискват по-голям капацитет на копаене. Този мощен багер е оборудван с най-новата технология, която го прави изключително ефективен и надежден за работа. С Yanmar VIO33-6 ще имате достъп до висококачествена мощност, съчетана с маневреност и удобство. Той е снабден с висококачествена хидравлична система, която осигурява гладко движение на ръката и голяма мощност при копаене. Мини багерът Yanmar VIO33-6 е снабден с ротационен плуг, който може да се завърта на 360 градуса. Това го прави подходящ за работа в тесни пространства и трудно достъпни места. Този мини багер е изключително удобен за управление и има дълбочина на копаене до 3.21 метра. Той е идеален за изкопни работи в градини, строителни площадки, канали и други проекти, където е необходима точна и бърза работа. Техническите характеристики на Yanmar VIO33-6 включват: - Мощност: 24.4 kW - Тегло: 3690 кг - Дълбочина на копаене: 3.21 м - Ротационен плуг, който може да се завърта на 360 градуса - Хидравлична система за гладко движение на ръката и голяма мощност при копаене Ако търсите мощен и надежден мини багер, Yanmar VIO33-6 е идеалният избор. Той е оборудван с всичко необходимо за бърза и ефективна работа, като същевременно осигурява максимален комфорт и удобство за оператора.

По договаряне

Мини багерът Yanmar VIO27-6 е идеалното решение за работа в тесни пространства и ограничени работни площи. Този мощен машинен инструмент е снабден с най-новите технологии и е предназначен за копане и багеруване на малки обекти. Техническите данни на Yanmar VIO27-6 са впечатляващи и го правят един от най-продуктивните малки багери на пазара. С тегло от 2850 кг, той може да работи на ограничено пространство и да се маневрира лесно в тясни проходи и малки работни области. Мощността му от 20,4 kW го прави изключително ефективен при работа със средни и тежки товари. Този модел на Yanmar има дълбочина на копаене от 2,83 метра, което го прави перфектен за копаене на дълбоки ями и канали. Компактният му дизайн и малките му размери го правят лесен за транспортиране и монтиране на работното място. Технологиите на Yanmar VIO27-6 са на високо ниво, включително функцията за автоматична регулировка на обема на маслото, която осигурява по-голяма ефективност на горивото и удължава живота на двигателя. Машината е оборудвана със система за контрол на хидравличното налягане, която предотвратява излишно натоварване на хидравличната система. Технически характеристики: - Мощност: 20.4 kW - Тегло: 2850 кг - Дълбочина на копаене: 2.83 м - Размери (д/ш/в): 4245/1550/2360 мм - Обем на кофата: 0.09 м3 Ако имате нужда от мощен, но в същото време компактен и лесен за маневриране машинен инструмент, Yanmar VIO27-6 е идеалното решение за вас.

50лв. - 75лв.

Двутонният минибагер JCB 8020 CTS използва същия 1.1-литров двигател Perkins с мощност 14.7 кВт, както серията минибагери 801. Моделът разполага с хидравлично регулируемо шаси, за по-голяма стабилност, както и двустепенно автоматично регулиране на хидравличния поток към задвижването на веригите, за бързо странично маневриране! JCB 8020 CTS е с монтирани сменяеми стоманени втулки към всички възли на багерната стрела, което увеличава и оптимизира издръжливостта и експлоатационния живот на машината, както и осигурява плавна и точна работа. За по-голяма издръжливост, хидравличните и спомагателните тръбопроводи са монтирани в стрелата,а стоманените втулки са издръжливи и намаляват износването на въртящите се щифтове. Най-добрата цена на наем е при нас!

По договаряне

Наем на 7000кг мини багер

от 92 до 180лв.

Предлагаме на вашето внимание верижен багер под наем)! Багера е с различен обем на предната кофа и различни размери на задната кофа. Част от услугите, които може да извършим за вас са: Изкопи, подравняване, товарене и разтоварване, изкоп на канализация, чистене на сняг, вертикална планировка и т.н. За повече информация, моля позвънете!

от 60 до 80 лв/ден

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Капацитет на кофата 0.04m³ Мощност 9.9kW/2200rpm Общо тегло 1.87t ОСОБЕНОСТИ Висока мощност и надеждност • Използван е вносен двигател и хидравлична система, които са стабилни и с дълъг експлоатационен живот. Работен обхват • Хидравличното регулиране на ширината на шасито позволява работа в тясно и затворено пространство. Лесен за поддръжка • Голямо пространство удобно за периодична поддръжка и ремонт. Стилен и изчистен дизайн • Изчистен дизайн с гладка и красива външност. ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Размери (L×W×H): 3820 x 980 x 2378 mm A Максимална височина на копаене: 3509mm B Макс. височина на разтоварване: 2482 mm C Макс. дълбочина на копаене: 2155 mm D Макс. дълбочина на копаене по вертикален изкоп: 1551 mm E Макс. обхват на копаене: 3850 mm F Макс. обхват на копаене на земята: 3472 mm G Макс. височина на повдигане на греблото: 211 mm H Макс. дълбочина на копаене на греблото: 270 mm R Мин. Радиус на завиване: 1686 mm Дължина и ширина на греблото: 1310*267 mm Общо тегло с гумени вериги: 1.87t Капацитет на стандартна кофа: 0.04m³ Сила на копаене на кофата: 22.7 kN Сила на копаене на рамото: 11.24 kN Максимална теглителна сила: 15.9 kN Мощност: 9.9 kW

от 50 до 80 лв/ден

Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

100 лв/ден

Мощност: 157 к.с. Работно тегло: 13800 кг. Обем на кофата: 0,71 м3

50 лв/ден

Тип: Верижен Двигател: Mitsubishi L3E Мощност: 17 к.с. Тегло: 1650 кг. Обем на кофата: 0,04 м3 Земекопна сила: 15,10 kN Работна дълбочина: 2250 мм. Височина на разтоварване: 2550 мм.

от 30 до 90 лв/ден

РАБОТНО ТЕГЛО 4 855 кг [гумени вериги] 4 985 кг [стоманени вериги] ТРАНСПОРТНИ РАЗМЕРИ 5 230 x 1 970 x 2 540 мм ДЪЛБОЧИНА НА КОПАЕНЕ 3 540 мм 3 750 мм [дълго рамо] ВИСОЧИНА НА ТОВАРЕНЕ 3 870 мм 4 000 мм [дълго рамо] ЗАДЕН РАДИУС НА ВЪРТЕНЕ 970 мм СИЛА НА КОПАЕНЕ (РАМО/КОФА) 22.7 / 36.5 kN СКОРОСТ НА ДВИЖЕНИЕ 2.4 - 4.6 км/ч YANMAR ДВИГАТЕЛ 4 цил., 2 189 cм³ 27.3 кВт / 2 400 об/мин

45 лв/ден

Мощност: 141 к.с. Година на производство: 2015 Тип: колесен багер Работно тегло: 18500 кг. Сила на рязане: 106,4 kN Максимална дълбочина на копане: 5995 мм.

22 лв/час

РАБОТНО ТЕГЛО 4 855 кг [гумени вериги] 4 985 кг [стоманени вериги] ТРАНСПОРТНИ РАЗМЕРИ 5 230 x 1 970 x 2 540 мм ДЪЛБОЧИНА НА КОПАЕНЕ 3 540 мм 3 750 мм [дълго рамо] ВИСОЧИНА НА ТОВАРЕНЕ 3 870 мм 4 000 мм [дълго рамо] ЗАДЕН РАДИУС НА ВЪРТЕНЕ 970 мм СИЛА НА КОПАЕНЕ (РАМО/КОФА) 22.7 / 36.5 kN СКОРОСТ НА ДВИЖЕНИЕ 2.4 - 4.6 км/ч YANMAR ДВИГАТЕЛ 4 цил., 2 189 cм³ 27.3 кВт / 2 400 об/мин

100 лв/ден