Средни багери

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-bageri.com

Оферти Средни багери Оферти Средни багери

Среден клас багери Eltrak. Намерете при нас комбинирани средни багери на ниски цени. Ние предлагаме широка гама багер, машини, промишлено оборудване и пълана гама стройтелна механизация. Прикачване на различни чукове към всички микро, мини, средни багери и багер-товарачи.

Средните багери са изключително полезни за извършване на широк спектър от строителни дейности, като копаене на канали, изкопаване на фундаменти и подготовка на терени за изграждане на сгради. Ако търсите високоефективен и надежден багер за вашата следваща строителна работа, наем на среден багер Volvo EC300EL може да бъде правилният избор за вас. С Volvo EC300EL получавате багер с мощност от 180 kW и тегло от 31650 кг, който може да посрещне изискванията на най-тежките строителни задачи. Със своята дълбочина на копаене от 6.6 м, този багер е сигурен начин да се увеличи ефективността на вашия проект и да намалите времето за изпълнение на задачите. Волво е известен производител на тежкотоварни машини с голям опит в производството на багери. EC300EL е оборудван с най-новите технологии на Volvo, включително сензори за околната среда, камери за задно виждане и дисплей с висока резолюция. Това прави управлението на машината по-лесно и удобно, особено при работа на по-сложни строителни места. Ето някои от техническите характеристики на среден багер Volvo EC300EL: - Максимална мощност на двигателя: 180 kW - Тегло: 31650 кг - Дължина на рамото: 6.2 м - Дълбочина на копаене: 6.6 м - Вместимост на кофата: 1.4-2.7 м³ Наемът на среден багер Volvo EC300EL е идеален за големи строителни проекти, където високото качество и ефективност на машината са от съществено значение. С тази машина можете да бъдете уверени, че ще получите максимална производителност и надеждност, докато постигате вашия строителен проект в срок.

По договаряне

Средният багер Volvo EC250EL е отличен избор за всеки, който търси ефективен и надежден строителен машинен транспорт за голями проекти. Това е най-големият багер в серията средни машини на Volvo, който е снабден с мощен двигател и най-новата технология за постигане на висока производителност и надеждност. EC250EL има мощен 6-цилиндров двигател с мощност 160 кВт, който гарантира високи рабочни скорости и ефективност. Той има тегло от 29950 кг и може да копае до 6.6 метра дълбочина. Комфортът на оператора е осигурен от просторната кабина, която е оборудвана с всички необходими удобства. Средните багери на Volvo са проектирани с цел да предоставят изключителна производителност и надеждност на строителния обект. EC250EL не е изключение и е снабден с най-новите технологии и функции за по-лесна работа. Някои от тези функции включват: - Система за контрол на товара - тази функция позволява на оператора да контролира товара, който багерът държи, и да извършва прецизни и безопасни маневри. - Система за автоматично нивелиране на стрелата - тази функция автоматично нивелира стрелата на багера, като така се улеснява копаенето и се подобрява точността на работата. - Различни режими на работа - Volvo EC250EL разполага с режими на работа, които позволяват на оператора да избере най-подходящия за дадената работа. Наемът на среден багер Volvo EC250EL е отличен избор за големи строителни проекти, като например копаене на канали, изкопни работи на големи терени, изграждане на магистрали и други. Багерът е снабден с най-новите технологии и функции, които му позволяват да бъде ефективен и надежден машинен транспорт на строителния обект.

По договаряне

Средният багер Volvo EC220EL е идеалният избор за най-взискателните строителни проекти. Този мощен багер се предлага под наем и има капацитет за най-тежките задачи в строителството. С Volvo EC220EL наемът на багери ще стане много по-ефективен и лесен. Този модел е оборудван с най-новите технологии и функции, които го правят изключително продуктивен и точен. Средните багери Volvo са известни с надеждността и издръжливостта си. Моделът EC220EL не прави изключение и има множество характеристики, които го правят изключително силен и надежден: Технически данни: - Мощност: 129 kW - Тегло: 23870 кг - Дълбочина на копаене: 6.7 м Характеристики: - Нов дизайн на кабината за максимален комфорт и удобство на оператора - Система за управление на товарищата за максимална ефективност при товарене и изхвърляне на материали - Високоефективни хидравлични помпи за по-добра производителност и контрол върху машината - Проектиран за оптимална маневреност и лесно управление в тесни пространства Средният багер Volvo EC220EL е идеален за работа на строителни площадки, кариери, разработване на мини, пречиствателни станции и много други приложения. Багерът е снабден с множество допълнителни функции и аксесоари, които могат да се адаптират към конкретните нужди на проекта, като например чукове за разбиване на скала, грайфери за товарене на материали и други. Наемът на средни багери Volvo EC220EL е икономично и ефективно решение за всички строителни проекти, които изискват максимална производителност и качество.

По договаряне

Наемът на средни багери е необходим, когато става въпрос за по-големи строителни проекти, които изискват по-големи машини за копаене. Компанията предлага наем на среден багер Komatsu PC290LC-11, който е отличен избор за тези, които търсят мощност и производителност. Коматсу PC290LC-11 е оборудван с новите технологии на Коматсу, които гарантират висока ефективност и надеждност в работата. Той е оборудван със система за ефективно управление на горивото, която намалява разхода на гориво, като същевременно увеличава производителността. Освен това, този багер е снабден с камери за задно виждане, които улесняват маневрирането и работата в тесни пространства. Технически характеристики: - Мощност: 168 kW - Тегло: 29770 кг - Дълбочина на копаене: 6.8 м Основните предимства на Коматсу PC290LC-11 включват: - Висока мощност и производителност - Ефективно управление на горивото - Удобство и лесна работа в тесни пространства - Висока надеждност и безопасност Ако търсите среден багер, който да отговори на изискванията ви за производителност и ефективност, то Коматсу PC290LC-11 е прекрасен избор. Нашите експерти са на разположение за консултации и помощ при избора на правилната машина за вашето строителство.

По договаряне

Средният багер Komatsu PC240LC-11 е една от най-мощните машини в своя клас и е идеален за големи строителни проекти. Този багер е снабден с всички необходими функции и технологии, за да се справя с най-тежките задачи на строителната площадка. Средният багер Komatsu PC240LC-11 е мощна машина, която се задвижва от двигател с мощност от 147 киловата. Той има тегло от 24820 килограма, което го прави изключително устойчив и подходящ за работа в трудни терени. С тази машина можете да постигнете максимална дълбочина на копаене от 6.59 метра. Технически данни: - Мощност на двигателя: 147 киловата; - Тегло: 24820 кг; - Дълбочина на копаене: 6.59 метра. Коматсу е известен производител на висококачествени строителни машини, които са популярни сред професионалистите в строителството. Средният багер Komatsu PC240LC-11 не е изключение и предлага надеждност, издръжливост и ефективност в едно. Това е идеалната машина за големи проекти, където се изисква максимална производителност и ефективност. Средният багер Komatsu PC240LC-11 е оборудван с иновативни технологии, като например системата за контрол на мощността на двигателя, която позволява по-голяма ефективност и икономия на гориво. Той също така разполага със система за управление на работата, която позволява на оператора да контролира машината по-ефективно и да изпълнява сложни задачи с по-голяма точност. Комфортът на оператора е също важен при работа с багери, поради което средният багер Komatsu PC240LC-11 е оборудван с удобна кабина с отлична видимост, климатроник и окачване на седалката.

По договаряне

Предлагаме наем на среден багер Komatsu PC210LC-11, който е идеалното решение за изкопни дейности на по-големи строителни обекти и инфраструктурни проекти. Багерът е оборудван с новите технологии на Komatsu, които осигуряват висока производителност и намаляват разхода на гориво. Среден багер Komatsu PC210LC-11 има мощност от 123 kW и тегло от 23240 кг, което го прави перфектен за тежки дейности, като изкопи, преместване на почва и кариерни дейности. Багерът има дълбочина на копаене от 6.32 метра, като може да работи на голяма дълбочина благодарение на дългата му стрела и голямата му копачка кофа. Наемът на багера включва професионална оперативна екипировка, която ще гарантира, че работите са изпълнени с висока точност и безопасност. Операторите ни са обучени да работят с новите технологии на багера, което гарантира, че проектите ще бъдат изпълнени бързо и ефективно. Технически характеристики: - Мощност: 123 kW - Тегло: 23240 кг - Дълбочина на копаене: 6.32 м - Вместимост на копачката: 1.19 м³ В допълнение, багерът е оборудван с нови технологии като системата за автоматично управление на горивото и системата за регенерация на енергията, които значително намаляват разхода на гориво и правят работата по-ефективна и икономична. С наема на среден багер Komatsu PC210LC-11 ще получите качествено оборудване, професионална поддръжка и гъвкави условия на работа, които ще удовлетворят нуждите на всеки проект. Нашите опитни оператори ще ви помогнат да изпълните проектите ви бързо и ефективно, без да компрометирате качеството на работата.

По договаряне

Средният багер под наем JCB JS260 е мощна и ефективна машина, предназначена за най-трудните задачи на строителния процес. Този багер е снабден с редица иновативни технологии, които му позволяват да постигне впечатляващи резултати във всякакви условия на работа. Този среден багер е с мощност от 128 кВт и тегло от 26 000 кг, което го прави перфектен за различни задачи на строителния процес. Багерът има дълбочина на копаене от 6.94 метра, която позволява да се извършват задачи в дълбочина, където по-малките машини не могат да стигнат. Тази машина е снабдена с JCB Ecomax двигател, който осигурява висока мощност и намалява консумацията на гориво и вредните емисии. Системата за управление на машината е изцяло електронна, като това гарантира точност и ефективност на работа. Средният багер JCB JS260 е снабден с мощна хидравлична система, която позволява да се извършват тежки задачи без усилие. Сред богатите технически характеристики на тази машина е и системата за контрол на нивото на горивото, която автоматично регулира нивото на горивото в резервоара на машината, като това гарантира оптимална производителност и икономия на гориво. Технически данни: - Мощност: 128 кВт - Тегло: 26 000 кг - Дълбочина на копаене: 6.94 м - JCB Ecomax двигател - Електронна система за управление - Мощна хидравлична система - Система за контрол на нивото на горивото Средният багер под наем JCB JS260 е перфектен за строителни проекти, които изискват високо ниво на производителност и ефективност.

По договаряне

Средният багер JCB JS240 е подходящ за извършване на широк спектър от строителни дейности, включително изкопни работи, демолиции и земни работи. Той е мощна и надеждна машина, която може да се адаптира към различни условия на строителната площадка. С брутна мощност от 128 кВт и тегло от 24000 кг, този багер може да постигне впечатляваща дълбочина на копаене до 6.7 метра. Системата за контрол на хидравличния поток на JCB осигурява гладки и точни движения, които позволяват на оператора да контролира машината с лекота и прецизност. JCB JS240 разполага със защитна мрежа за оператора, която осигурява максимална безопасност по време на работа. Кабината на машината е оборудвана с климатик, което осигурява комфортно работно пространство за оператора дори в условия на горещо време. Техническите данни на средният багер под наем JCB JS240 включват: - Брутна мощност: 128 кВт - Тегло: 24000 кг - Дълбочина на копаене: 6.7 м - Капацитет на кофата: 1.19 куб. м - Обем на резервоара за гориво: 400 литра Този багер е идеалното решение за големи проекти и сложни строителни дейности, където се изисква висока производителност и надеждност. Ако търсите качествен среден багер под наем, JCB JS240 е отличен избор за вас.

По договаряне

Наемът на среден багер е необходим, когато става дума за по-големи проекти, където е необходимо по-голямо количество земя да бъде преместено за по-малко време. JCB JS220 е идеален избор за такива проекти, тъй като е изключително мощен и надежден багер, който може да извършва тежки задачи за кратко време. JCB JS220 има мощност от 128 kW, което го прави изключително мощен и способен да посрещне най-трудните задачи. Той има тегло от 22500 кг, което го прави стабилен и устойчив при копаене и преместване на големи количества земя. Дълбочината на копаене на този багер е 6.49 метра, което позволява да се изпълнят по-големи и по-сложни проекти. Но това не е всичко, което прави JCB JS220 идеален за вашия проект. Багерът има високоефективна система за подаване на гориво, която гарантира, че той може да работи продължително време без нужда от допълнителни паузи. Също така, багерът е оборудван с някои от последните технологии за безопасност, като система за контрол на нивото на машината и камери за задно виждане, които гарантират безопасността на оператора и на всички около багера. Техническите данни на JCB JS220 включват: - Мощност: 128 kW - Тегло: 22500 кг - Дълбочина на копаене: 6.49 м - Вместимост на кофата: 1.19 м³ - Размери на машината (д/ш/в): 9750 мм / 2990 мм / 3180 мм - Обем на резервоара за гориво: 416 л Така че, ако търсите надежден, мощен и безопасен среден багер за вашия проект, JCB JS220 е идеалният избор. В нашата компания ще намерите този багер на най-добрата цена за наем в България.

По договаряне

Среден багер под наем Hitachi ZX245USLC-6 е мощна машина, предназначена за изпълнение на тежки задачи в градски условия. Този багер има впечатляваща мощност от 128 kW и тегло от 26800 кг, което го прави перфектен за изпълнение на различни проекти. Средните багери като този са подходящи за работа в тесни пространства, където по-големите машини не могат да достигнат. Hitachi ZX245USLC-6 е оборудван с мощен двигател, който осигурява висока производителност и ефективност в работата. С този багер можете да копаете до дълбочина от 6.94 метра, което го прави идеален за изграждане на фундаменти, изкопаване на ями и други подобни задачи. Този багер е оборудван с широк избор от функции и опции, които го правят много удобен и лесен за управление. Някои от тези функции включват възможност за регулиране на скоростта на движение, автоматично управление на обръщането, намаляване на шума и вибрациите, както и множество други. Техническите данни на средния багер под наем Hitachi ZX245USLC-6 са: - Мощност: 128 kW - Тегло: 26800 кг - Дълбочина на копаене: 6.94 м Този багер е идеален за изпълнение на тежки задачи в строителството и инфраструктурата. Ако търсите мощна машина, която да ви помогне да извършите вашите проекти бързо и ефективно, тогава средният багер под наем Hitachi ZX245USLC-6 е правилният избор за вас.

По договаряне

Наемът на среден багер е необходим за тези, които търсят силна и устойчива машина за постигане на по-големи строителни проекти. Hitachi ZX225USLC-6 е идеалното решение за тези, които търсят качествен багер за наем, който е в състояние да изпълнява различни строителни задачи. Средният багер Hitachi ZX225USLC-6 е мощна машина, която разполага с иновативни технологии за по-добра производителност и ефективност. Това е идеалната машина за постигане на високи нива на производителност и ефективност при голямо тежестно натоварване. Наемът на Hitachi ZX225USLC-6 включва качествени функции и характеристики, като: - Мощен двигател: 128 kW за постигане на максимална производителност. - Голямо тегло: 23100 кг за стабилност и устойчивост на машината при работа. - Голяма дълбочина на копаене: 6.87 м, която позволява да се постигнат по-дълбоки изкопи. - Капацитет на кофата: 1.32 м3, която позволява да се копаят по-големи количества земя за по-кратко време. Hitachi ZX225USLC-6 е със задвижване на вериги, което го прави по-устойчив на неравните повърхности. Това е идеалната машина за работа на строителни площадки, където има нужда от сила и устойчивост. Когато става въпрос за наем на среден багер, Hitachi ZX225USLC-6 е един от най-добрите избори за тези, които търсят мощна и ефективна машина за изпълнение на своите проекти. Той може да постигне високи нива на производителност, като същевременно осигурява стабилност и устойчивост на машината при работа.

По договаряне

Хитачи ZX210LC-6 е мощен и надежден среден багер, който предлага впечатляваща производителност и усъвършенствани функции за оптимизиране на работата на строителната площадка. С тегло от 21750 кг и мощност от 128 kW, този багер е идеален за средни и големи проекти. С Hitachi ZX210LC-6 можете да извършвате задачи с висока точност, благодарение на изключителната му контрол на хидравликата. Багерът е снабден с технологията HITACHI Acera Geospec, която осигурява по-голяма ефективност и по-добър контрол върху машината. Кабината е удобна и просторна, осигуряваща максимален комфорт на оператора. Технически данни: - Мощност: 128 kW - Тегло: 21750 кг - Дълбочина на копаене: 6.87 м Допълнителните функции на този багер включват: - Възможност за монтаж на различни механични приспособления - Подобрена гъвкавост и маневреност - Възможност за контрол на машината чрез GPS Ако търсите среден багер, който да ви помогне да ускорите и оптимизирате работата си на строителната площадка, тогава Hitachi ZX210LC-6 е идеалният избор. Ние предлагаме професионално обслужване и качествен багер, който ще отговори на вашите нужди.

По договаряне

Наемът на багер CAT 323EL е идеалният избор за вашите големи строителни нужди. Този среден багер е проектиран да предложи високо ниво на производителност, надеждност и ефективност на големи строителни проекти. Този багер е снабден с мощен двигател от 121 kW, който може да се справи с най-трудните задачи. Той може да изкопае до дълбочина от 6,48 метра, което го прави перфектен за големи проекти като строителство на канали, мостове, небостъргачи и други. CAT 323EL е с тегло от 25300 кг, което го прави стабилен и устойчив на неравни терени. Багерът е снабден с голям капацитет на кофата от 1,4 куб.м, който му позволява да изкопае голямо количество земна маса за кратко време. Системата за управление на хидравличните кормилни устройства и помпите осигурява гладко и ефективно управление. Този багер е идеален за тежки строителни проекти и може да работи в трудни условия. Снабден е със защита на кабината и кожухи за хидравличните маркучи, които го правят безопасен за оператора и удължават живота на машината. Възможността за наемане на багер CAT 323EL е отлично решение за вашите нужди от среден багер, без да се налага да инвестирате в закупуването на собствена машина. Технически данни: - Мощност: 121 kW - Тегло: 25300 кг - Дълбочина на копаене: 6.48 м - Капацитет на кофата: 1,4 куб.м.

По договаряне

Средният багер CAT 320EL е мощна и надеждна машина, която предоставя възможности за голям обем на копаене и товарене. Тази машина е идеална за проекти, които изискват високи нива на производителност и ефективност. CAT 320EL е подходящ за използване в различни отрасли, като строителство, минна промишленост, реконструкция и други. Техническите характеристики на багера CAT 320EL включват: - Мощност: 117 kW - Тегло: 22300 кг - Дълбочина на копаене: 6.16 м Средният багер CAT 320EL разполага с няколко функции, които го правят изключително удобен за работа на строителни площадки. Той има дълбок и мощен ковш, който може да поеме голям обем на материали. Освен това, багерът е оборудван с гъвкава система за управление, която го прави лесен за управление и маневриране в тесни пространства. CAT 320EL е също така оборудван със системи за безопасност, които гарантират, че операторите работят в безопасна среда. Тези системи включват вградена система за защита от превръщане, която осигурява стабилност на машината при изкопни операции. Наемът на CAT 320EL е идеален за всички, които имат нужда от мощна и ефективна машина за своите проекти. Багерът е подходящ за дългосрочни и краткосрочни проекти, като предоставя надеждност и производителност на всяка работна площадка.

290лв./ден

Наемът на среден багер CAT 320E е перфектното решение за строителни проекти, които изискват по-големи работни процеси. Този багер е идеален за тежки земни работи, като копане на канали, ями и изкопни работи. CAT 320E е с мощност от 103 kW и тегло от 21450 кг, което го прави един от най-големите и надеждни машини в класа си. Този среден багер CAT 320E разполага с иновативни технологии и функционалности, които го правят една от най-модерните машини на пазара. Той има голям обхват на копаене от 6.28 м, което го прави перфектен за големи работни процеси. Допълнително, багерът разполага с реверсивен вентил, който позволява бързо и ефективно превключване на работните функции, като изкопни работи, натоварване и отвеждане на материали. Комфортът на оператора е от голямо значение, когато става въпрос за продуктивност и безопасност. Средният багер CAT 320E има специално проектирана кабина, която осигурява комфорт и удобство на оператора по време на работа. Кабината е оборудвана с климатик, който позволява регулиране на температурата и поддържане на комфортните условия за работа във всички условия. Технически данни: - Мощност: 103 kW - Тегло: 21450 кг - Дълбочина на копаене: 6.28 м - Обем на кофата: 1.2-2.5 м³ Освен тези технически данни, средният багер CAT 320E разполага с редица допълнителни функционалности, като система за контрол на машината, което позволява ефективност и точност при работа, както и екологично по-чист двигател Tier 4 Final, който е по-икономичен и по-мощен от предишните модели.

250лв. -280лв.