Верижни багери

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-bageri.com

Оферти Верижни багери Оферти Верижни багери

Верижните минибагери JCB, Kubota, Hitachi, Komatsu, Caterpillar, Bobcat, Volvo, Hyundai. Наем на багери, търсения от вас минигабер на ниска цена. За наемане на минибагер можете да ни се обадите или да ни пишете на контактната форма. Цени на минибагери зависят от времето за наемане.

Верижният багер Komatsu PC210LC-11 е мощна машина, която е идеална за изпълнение на изкопни работи в големи проекти. С мощност от 123 киловата и тегло от 22.7 тона, този багер е готов да се справи с всякакви предизвикателства на строителната площадка. Техническите данни на Komatsu PC210LC-11 включват: - Мощност на двигателя: 123 кВт - Тегло: 22.7 тона - Дължина на машината: 9.77 метра - Дължина на копачката: 5.675 метра - Дълбочина на копаене: 6.53 метра - Височина на изхвърляне: 9.17 метра Багерът е оборудван с множество технологии, които гарантират максимална ефективност и производителност. Системата на машината за контрол на горивото позволява значителна икономия на гориво, а системата за управление на хидравликата прави оперирането на машината лесно и удобно. Възможността за прикачване на допълнителни инструменти прави багера гъвкав и подходящ за различни видове работи. Ако търсите ефективен и надежден верижен багер за вашите проекти, Komatsu PC210LC-11 е идеалният избор. Можете да го наемете заедно с квалифицирани оператори.

330лв.-350лв.

С наема на верижен багер CAT 320 GC, Вие получавате надеждност и ефективност за Вашите изкопни работи. С машината можете да достигнете дълбочина на копаене до 6.83 метра, благодарение на мощността на двигателя от 104 киловата. Теглото на багера от 21.8 тона го прави идеален за по-големи проекти и изкопни дейности. Системата за управление на багера CAT 320 GC е снабдена с най-новите технологии, за да гарантира оптимална производителност и максимално използване на горивото. Багерът е снабден с копачка, булдозер и допълнителна система за хидравлично присъединяване на инструменти, което го прави гъвкав и ефективен за различни видове работи. Техническите данни на верижния багер CAT 320 GC включват: - Мощност на двигателя: 104 kW - Тегло: 21.8 тона - Дължина на машината: 9.5 метра - Дължина на копачката: 4.4 метра - Дълбочина на копаене: 6.83 метра - Височина на изхвърляне: 7.83 метра Всички наши багери се дават под наем с квалифицирани оператори, които имат дългогодишен опит в работата с тези машини. Ние сме на разположение да Ви консултираме и да предложим решения, които ще отговарят на нуждите и изискванията на Вашия проект. Запитвайте за нашите услуги сега и ние ще Ви предложим индивидуално решение, подходящо за Вашите нужди.

По договаряне

Ако търсите надежден и ефективен верижен багер за вашите изкопни работи, верижният багер Volvo EC160E е перфектният избор за вас. Това е мощна машина, която осигурява високо ниво на производителност и контрол върху работата. Техническите характеристики на верижният багер Volvo EC160E включват: - Мощност: 117 кВт - Тегло: 17.8 тона - Работен обем на кофата: 0.96 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 6.6 м - Обща дължина: 9.58 м - Обща височина: 3.2 м Верижният багер Volvo EC160E е снабден с мощен двигател, който осигурява висока производителност и ефективност на работата. Машината е снабдена с голяма работна кофа, която може да прехвърля големи количества материали. Дълбочината на изкопа е голяма, като това прави машината идеална за извършване на дълбоки изкопни работи. Верижният багер Volvo EC160E е лесен за управление и маневрен в ограничени пространства. Кабината на машината е оборудвана с множество удобства, които правят работата по-лесна и комфортна за оператора. Машината е снабдена със система за контрол на износването, която гарантира дълготрайността и ефективността на машината. Наемът на верижният багер Volvo EC160E включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Операторите са квалифицирани и професионални, което гарантира успешното изпълнение на проекта ви. Ние ще ви осигурим съдействие и помощ по време на работа с машината, за да гарантираме най-добрите резултати. Верижният багер Volvo EC160E е гаранция за успешното изпълнение на вашите изкопни проекти.

290лв.

Ако търсите качествен и надежден верижен багер за вашите изкопни проекти, наемът на машината Hitachi ZX160LC-6 е перфектният избор. Този мощен верижен багер е създаден, за да осигури висока производителност и ефективност на работата. Техническите характеристики на верижния багер Hitachi ZX160LC-6 включват: - Мощност: 90 кВт - Тегло: 16.2 тона - Работен обем на кофата: 0.9 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 6.45 м - Обща дължина: 9.87 м - Обща височина: 3.06 м Верижният багер Hitachi ZX160LC-6 е идеален за различни видове изкопни дейности, като копаене на канали, изравняване на терени и други. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява надеждност и висока производителност. Кофата е с голям обем и може да прехвърля големи количества материали. Верижният багер Hitachi ZX160LC-6 е много маневрен и лесен за управление, като може да се използва в ограничени пространства. Осигурената кабина е много удобна за оператора по време на работа и е оборудвана с множество удобства, които правят работата по-лесна и комфортна. Наемът на верижният багер Hitachi ZX160LC-6 включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Ние ще ви осигурим професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите нужди и изисквания за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер Hitachi ZX160LC-6 предлага високо ниво на точност и контрол върху работата, като е гаранция за успешното изпълнение на проекта ви.

По договаряне

Ако търсите високопроизводителен верижен багер за изкопни работи, наемът на машината Komatsu PC170LC-11 е перфектният избор за вас. Тази тежкотоварна изкопна машина е създадена с цел осигуряване на висока производителност и ефективност на работата. Техническите характеристики на верижния багер Komatsu PC170LC-11 включват: - Мощност: 115 кВт - Тегло: 17.3 тона - Работен обем на кофата: 0.87 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 6.47 м - Обща дължина: 9.89 м - Обща височина: 3.28 м Верижният багер Komatsu PC170LC-11 е идеален за изпълнение на всякакви изкопни дейности, като копаене на канали, изравняване на терени и други. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява надеждност и висока производителност. Кофата е с голям обем и може да прехвърля големи количества материали. Верижният багер Komatsu PC170LC-11 е много маневрен и лесен за управление, като може да се използва в ограничени пространства. Осигурената кабина е много удобна за оператора по време на работа и е оборудвана с множество удобства, които правят работата по-лесна и комфортна. Наемът на верижният багер Komatsu PC170LC-11 включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Ние ще ви осигурим професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите нужди и изисквания за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер Komatsu PC170LC-11 предлага високо ниво на точност и контрол върху работата, като е гаранция за успешното изпълнение на проекта ви.

250лв. - 260лв.

Ако търсите качествен верижен багер за извършване на изкопни работи, наемът на машината CAT 313F GC е идеалният избор за вас. Този верижен багер е създаден с цел осигуряване на висока производителност и ефективност на работата. Техническите характеристики на верижния багер CAT 313F GC включват: - Мощност: 70 кВт - Тегло: 14.5 тона - Работен обем на кофата: 0.55 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 6.41 м - Обща дължина: 8.95 м - Обща височина: 3.15 м Верижният багер CAT 313F GC е идеален за изпълнение на всякакви изкопни дейности, като копаене на канали, изравняване на терени и други. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява надеждност и висока производителност. Кофата е с голям обем и може да прехвърля големи количества материали. Верижният багер CAT 313F GC е много маневрен и лесен за управление, като може да се използва в ограничени пространства. Осигурената кабина е много удобна за оператора по време на работа и е оборудвана с множество удобства, които правят работата по-лесна и комфортна. Наемът на верижният багер CAT 313F GC включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Ние ще ви осигурим професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите нужди и изисквания за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер CAT 313F GC предлага високо ниво на точност и контрол върху работата, като е гаранция за успешното изпълнение на проекта ви.

По договаряне

Ако имате нужда от високоефективна и надеждна тежкотоварна машина за изкопни работи, верижният багер Volvo EC140E е перфектното решение. Този верижен багер е създаден да осигури най-високо ниво на производителност и качество на работата. Техническите характеристики на верижният багер Volvo EC140E включват: - Мощност: 93 кВт - Тегло: 14.5 тона - Работен обем на кофата: 0.45 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 6.34 м - Обща дължина: 8.42 м - Обща височина: 3.1 м Тази тежка машина е идеална за различни изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и други. Верижният багер е снабден с мощен двигател, който осигурява надеждност и висока производителност. Кофата има голям обем и може да прехвърля големи количества материали. Машината е лесна за управление и маневрена, като може да се използва в ограничени пространства. Верижният багер Volvo EC140E е оборудван с удобна кабина, която осигурява комфорт на оператора по време на работа. Технологията за намаляване на шума осигурява по-добри условия за работа. Наемът на верижният багер Volvo EC140E включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Ние ще ви осигурим професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите нужди и изисквания за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер Volvo EC140E е перфектен за изпълнение на всякакви изкопни дейности, като предлага високо ниво на точност и контрол върху работата.

240лв.

Ако имате нужда от качествена тежкотоварна машина за извършване на изкопни работи, верижният багер Hitachi ZX130-6 е перфектното решение. Тази машина е създадена да осигури най-високо ниво на производителност и ефективност на работната площадка. Техническите характеристики на верижният багер Hitachi ZX130-6 включват: - Мощност: 72 кВт - Тегло: 13.1 тона - Работен обем на кофата: 0.55 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 5.82 м - Обща дължина: 7.5 м - Обща височина: 2.7 м Тази тежка машина е идеална за различни изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и други. Верижният багер е снабден с мощен двигател, който осигурява надеждност и висока производителност. Кофата има голям обем и може да прехвърля големи количества материали. Машината е лесна за управление и маневрена, като може да се използва в ограничени пространства. Верижният багер Hitachi ZX130-6 е оборудван с удобна кабина, която осигурява комфорт на оператора по време на работа. Технологията за намаляване на шума осигурява по-добри условия за работа. Наемът на верижният багер Hitachi ZX130-6 включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Ние ще ви осигурим професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите нужди и изисквания за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер Hitachi ZX130-6 е перфектен за изпълнение на всякакви изкопни дейности.

По договаряне

Ако търсите подходяща тежкотоварна машина за извършване на изкопни работи, верижният багер Komatsu PC138US-11 е идеалното решение. Този верижен багер е оборудван с най-съвременни технологии и осигурява максимална производителност и ефективност на работната площадка. Техническите характеристики на верижния багер Komatsu PC138US-11 включват: - Мощност: 72 кВт - Тегло: 13.8 тона - Работен обем на кофата: 0.6 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 5.49 м - Обща дължина: 7.33 м - Обща височина: 2.77 м Тази тежка машина е идеална за извършване на различни изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и други. Верижният багер е снабден с мощен двигател, който осигурява надеждност и висока производителност. Кофата има голям обем и може да прехвърля големи количества материали. Машината е маневрена и лесна за управление, като може да се използва в ограничени пространства. Верижният багер Komatsu PC138US-11 е оборудван с удобна кабина, която осигурява комфорт на оператора по време на работа. Технологията за намаляване на шума осигурява по-добри условия за работа. Наемът на верижния багер Komatsu PC138US-11 включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Ние ще ви осигурим професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите нужди и изисквания за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер Komatsu PC138US-11 е перфектен за изпълнение на всякакви изкопни дейности.

250лв.-270лв.

Ако търсите професионално оборудване за изкопни работи, верижният багер CAT 308 CR е отличен избор. Тази тежка машина е снабдена с висококачествени технологии, които гарантират надеждност и голяма производителност на работната площадка. Техническите характеристики на верижния багер CAT 308 CR включват: - Мощност: 54.9 кВт - Тегло: 8.6 тона - Работен обем на кофата: 0.31 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.04 м - Обща дължина: 6.31 м - Обща височина: 2.55 м Тази тежка машина е идеална за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Верижният багер CAT 308 CR е снабден с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Верижният багер CAT 308 CR е маневрен и лесен за управление, като е подходящ за работа в ограничени места. Машината е снабдена с удобна кабина, която предоставя комфорт на оператора по време на работа. Наемът на верижния багер CAT 308 CR от нашата фирма включва професионална помощ и съдействие от квалифициран екип от оператори. Ние ще ви помогнем да изберете правилната машина за вашите нужди и да ви предоставим необходимата помощ и поддръжка по време на работа с машината. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер CAT 308 CR е перфектният избор за успешното завършване на вашите строителни проекти.

280лв. - 300лв.

Машината е в много добро техническо състояние! Готов за работа! При интерес от ваша страна не се колебайте да се свържете с нас за допълнителни снимки и видео. ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА: - Марка: Liebherr - Модел: PR734XL - Година: 2010 - Мощност: 204 к.с. - Нето тегло: 22846 кг - Ширина на греблото: 3.9 м. - Работна ширина: 3995 мм - Работна дълбочина: 559 мм - Височина на подема: 1215 мм - ROPS Кабина (защита при преобръщане) - Окачена седалка

325лв.

Машината е в много добро техническо състояние! Готов за работа! При интерес от ваша страна не се колебайте да се свържете с нас за допълнителни снимки и видео. ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА: - Марка: Liebherr - Модел: PR734XL - Година: 2010 - Мощност: 204 к.с. - Нето тегло: 22846 кг - Ширина на греблото: 3.9 м. - Работна ширина: 3995 мм - Работна дълбочина: 559 мм - Височина на подема: 1215 мм - ROPS Кабина (защита при преобръщане) - Окачена седалка

320лв.

Верижен багер Caterpillar 320B 320BL предлага първокласен комфорт за оператора и висока горивна ефективност и работни характеристики. Над 90 години Caterpillar Inc. е водеща компания в изграждането на световната инфраструктура. Характеристика: Марка CATERPILLAR Модел: 320B 320BL Година на производство: 2013 Цвят: жълт Тип на горивото: дизел Двигател: Caterpillar 3406 Прикачен инвентар: кофа Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

85 лв

Верижен багер KUBOTA U20 предлага мощност, стабилност, товароподемност и комфорт за оператора. Има изключителна функционалност при работа в ограничени пространства. Висока горивна ефективност и работни характеристики. Отдава се под наем за град София Характеристика: Работно тегло (с кабина и гумени вериги) – 2 380 кг; Работно тегло (ROPS ролбар и гумени вериги) –2 180 кг.; Ротация на купола в рамките на ширината на веригите (zero tail); Двигател KUBOTA D1105-E2-BH-12 – 14,0 kW / 19 PS; Хидравлична система с 3 броя помпи; ROPS ролбар / Опция – кабина с парно и вентилация; Две скорости на движение; Хидравлично разширяване на ходовата част 1300 – 1 500 мм; Носач 1 190 мм; Максимална дълбочина на копаене – 2 540 мм; Хидравлична линия за чук; Кофа 450 мм / 0.066 м3. Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

55 лв

Верижен багер KUBOTA KX080-4α е компактен багер с 2 хидравлични линии за прикачен инвентар, с пропорционален контрол. Има дигитален контролен панел „Kubota Intelligent Control System“. Това е система за управление и мониторинг на работните параметри, с функция за самодиагностициране при старт и менюта за настойка на параметрите на хидравличната система на машината. В допълнение и функция “Auto Idle” , която е за втоматично понижаване на оборотите на двигателя. Характеристика: Tегло с кабина и гумени вериги – 8 240 кг.; Работно тегло (с кабина и гумени вериги) – 8 315 кг.; Двигател KUBOTA V3307-CR-TE4 – 46,5 kW / 63.2 PS; “Auto Idle” функция за aвтоматично понижаване на оборотите на двигателя; 2 скорости на движение, с “Auto Shift” функция за автоматично превключване; Кабина с климатик. Mоноблок стрела; Носач 2 100 мм; Максимална дълбочина на копаене – 4 600 мм, макс. дълбочина / равно дъно – 3 850 мм; Гребло 2 200 × 500 мм; Кофа 800 мм / 0.25 м3 „Kubota Anti-theft“ система – Алармена система и ключ за машината с вграден имобилайзер; Ел. помпа за зареждане с гориво. Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне

Верижен багер модел Kubota KX057-4 е мини багер удобен и компактен с кабина и гумени вериги. Има функция за автоватично понижаване на оборотите на двигателя Auto Idle и система за управление и моторинг на работните параметри с функция за самодиагностициране при старт. Дигитален контролен панел Kubota Intelligent Control System e система за управление и мониторинг на работните параметри, с функция за самодиагностициране на машината и менюта за настойка на параметрите на хидравличната система. Характеристика: - Работно тегло (с кабина и гумени вериги) 5 545 кг. ; - Двигател KUBOTA V2607-DI 33, 8 kW / 46. 0 PS; - 2 скорости на движение, - Auto Shift функция за автоматично превключване; - Хидравлична система с 3 броя помпи; - Луксозна кабина с КЛИМАТИК; - - Носач 1 820 мм - - Максимална дълбочина на копаене 3 890 мм - Гребло 1960 × 410 мм - 2 броя хидравлични линии по стрелата и носача за прикачни устройства - AUX1 / AUX2 двойнодействащи, с пропорционален контрол, с управление от плъзгачи, разположени на джойстиците. - Кофа 650 мм / 0. 17 м3 Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

45лв

Верижен мини багер MR18 Crawler е компактен багер подходящ за различни директории на копаене. Компактен, лек и малък радиус на завиване, са неговите уникални конструктивни характеристики, които го правят много подходящ в ограничени работни места. Характеристика: Китай laidong 3TE25 18.4 kw / 2350rpm, Tier III емисии EATON марка въртене на двигателя и отклонение на редуктора EATON марка управление на мотор Обем на кофата: 0.06m³ Огъване на ляво или на дясно Автоматична хидравлична Quick Hitch Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

65 лв

Голям верижен багер Hyundai R290LC-9 е идеален за всякакъв тип изкопна дейност, включително и за обслужване на кариери. Hyundai R290LC-9 осигурява ниски експлоатационни разходи по време на работа. Характеристика: - 29 тонен - Багерна кофа с обем 1,85м³ - Дълбочината на копаене достига 7,3м - Силата на врязване на кофата е 189 kN. - Хидравличната система Kawasaki поддържа голям набор от допълнително оборудване (хидравличен чук, щипки и ножици за разрушаване и пр.). - Хидравликата на багера e оборудвана с две аксиално-бутални помпи с променлив обем и максимален дебит 2 X 252 л/мин., които осигуряват плавно и прецизно управление, по-голяма сила на копаене и др. Комбинацията между високопроизводителната хидравлика Kawasaki и аксиално-буталния мотор, дават възможност за завъртане на купола на багера от 10,2 об./мин. и едновременно движение на стрелата, рамото и кофата. - Дизеловият двигател Cummins QSB6.7 е 4-цилиндров с турбокомпресор и охлаждане на нагнетения въздух, като осигурява мощност до 230к.с. при 1900 об/мин. Cummins QSB6.7 гарантира отлични работни параметри и ниска консумация на гориво. Увеличени са интервалите за обслужване и поддръжка. - Както всички двигатели Cummins, така и QSB6.7 покрива задължителните световни и европейски стандарти Tier 3/Stage IIIA за ниски вредни емисии. Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне

Голям верижен багер Volvo EC35C предлага производителността на комбиниран багер, а в същото време е по-компактен и лесен за превоз. Този модел дава нови възможности за развитие и успех на Вашия бизнес. Характеристика: Двигател: D2,2D Мощност: kW/hp 27,1/36,3 при обороти: rpm 2 200 Максимален въртящ момент: Nm 138 при обороти rpm : 1 320 Обем на двигателя : l 2,19 Собствено тегло : kg 3 500 Ширина на кофа : mm 600 Максимална сила на вкопаване: kN 32,00 Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

от 50 до 90 лв

Мини багер с гумени вериги Kubota KX101-3 е в отлично техническо състояние. Технически характеристики: Година на производство 2003 Тегло: 3600 кг. Мощност: 20, 3 kW - 27 h.p Максимална дълбочина на копаене: 3300 мм Ротационен Бързи връзки Джойстици Ротатор Въртящ се маяк Вериги на 80-90% Габарити Д/Ш/В - 4920/150/2440 мм Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

от 69 до 99 лв

Верижен багер KOMATSU HB215LC-2 Hybrid предлага мощност, стабилност, товароподемност и комфорт за оператора. Предлага изключителна функционалност при работа в ограничени пространства. Висока горивна ефективност и работни характеристики. Предимства: Висока производителност, съчетана с нисък разход на гориво Несравнима видимост и безопасност Първокласен комфорт за оператора Лесна поддръжка Висока надеждност и издръжливост Несравнимите верижни багери KOMATSU HYBRID драстично намаляват разхода на гориво и отделянето на вредни емисии. Хибридната технология гарантира икономия до 30%-35% в сравнение с конвенционална машина от същия клас. Патентованата Komatsu технология подобрява работата на машината по отношение на бързина и нива на шум. Характеристика: Мощност на двигателя : kW/HP 110 / 148 Работно тегло: t 22.6 - 23.4 Макс. дълбочина на копаенe: m 6.62 Обем на кофатa: m³ max. 1.68 Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

от 45 до 120 лв

Верижен багер Hyundai R-210-LC-7 Серията Hyundai 210 е създадена, като се вземат предвид руските условия на работа. Това беше изразено в специфични приставки, подсилена кабина и допълнителни елементи, които позволяват работа в екстремни климатични условия при температури от +50 до -40 градуса. Механизмите и компонентите на багера са създадени в съответствие с метричната система от мерки, което значително намали разходите за ремонт, поддръжка и спести време. Семейство Hyundai 210 напълно отговаря на най-новите изисквания. Сред ключовите предимства на технологията трябва да се откроят: високо качество на сглобяване; ключови части и компоненти от собственото ни производство; нисък разход на гориво; адаптиране към руските условия; метрична система от мерки. Серията Hyundai 210 е лидер в своя клас и отразява най-добрата цена / качество. Технически спецификации Семейство Hyundai 210 се откроява с отличните си експлоатационни и технически характеристики. Моделът е напълно адаптиран към руските реалности, което предизвиква голямо търсене на него. Багерът е оборудван с кофа с капацитет от 0,9 куб.м (по избор от 0,51 до 1,34 куб. М) и ширина 1100 мм. Масата на оборудването е 21 700 кг. Hyundai 210 има следните размери: дължина - 9520 мм; ширина - 2990 мм; височина - 2990 мм; ширина на коловоза - 6000 мм; дължина на пистата - 4440 мм; дължина на дръжката - 2920 мм; дължина на стрелата - 5680 мм; максимален радиус на завиване - 3640 мм. Производителност на модела: сила на копаене на кофата - 133,4 kN; сила на копаене на дръжката - 97,1 kN; максимална дължина на копаене - 9940мм; максимална височина на копаене - 9470 мм; максимална дълбочина на копаене - 6740 мм. Оборудването е в състояние да се движи със скорост 5,3 км / ч. Всички модификации на Hyundai 210 са сертифицирани и сертифицирани в Русия по ISO 9001 и CCE. Разход на гориво Hyundai 210 Резервоарът за гориво на багера побира 340 литра гориво. Средният разход на гориво е около 12,5 литра на час. двигател Серията Hyundai 210 е оборудвана с турбокомпресор Cummins QSB6.7 (Cummins QSB5.9-C) 4-тактов 6-цилиндров дизелов инжекционен агрегат. Двигателят осигурява достатъчно мощност за придвижване около строителни обекти със сложен повърхностен профил. Ниските температури не са страшни за този мотор. Снабдена със зимна отоплителна система Webasto гарантира пускането на електроцентралата при всякакви условия. Агрегатът е оборудван и с електронна система за диагностика на двигателя и впръскване на гориво. Системата за почистване осигурява филтър с пълен поток, който осигурява най-доброто качество на горивото. Параметри на двигателя на Hyundai 210: работен обем - 6,7 л; номинална мощност - 110,3 (151) kW к.с.; максимален въртящ момент - 800 Nm; скорост на въртене - 1800 об / мин; диаметър на цилиндъра - 102 мм. Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне