Всички обяви в Наем на Багери

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-bageri.com

Всички оферти Наем на Багери

Хидравличният багер Hitachi ZX300LC-6 е една от най-мощните машини, които може да наемете за вашите строителни проекти. Той разполага с мощност от 202 kW и тегло от 31000 кг, което го прави идеален за работа в тежки условия. Машината може да копае до дълбочина от 6.8 м, което я прави подходяща за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер Hitachi ZX300LC-6 е снабден със съвременни технологии, които го правят много ефективен и лесен за управление. Машината е оборудвана с GPS система, която ви помага да следите работата на машината и да оптимизирате процеса на копаене. Той също така разполага с голям капацитет на ковша, който позволява на оператора да издърпва големи количества земя с едно движение. Хидравличният багер Hitachi ZX300LC-6 е проектиран така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Конструкцията му е изградена от здрави материали, които го правят издръжлив и устойчив на натоварвания. Това го прави идеален за работа в различни терени и условия. Наемът на хидравличният багер Hitachi ZX300LC-6 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и включва висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Hitachi ZX300LC-6 включват: - Мощност: 202 kW - Тегло: 31000 кг - Дълбочина на копаене: 6.8 м Хидравличният багер Hitachi ZX300LC-6 е идеален за изпълнение на големи и сложни строителни проекти. С тази машина ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Мини багерът Yanmar VIO33-6 е идеалният избор за по-големи проекти, които изискват по-голям капацитет на копаене. Този мощен багер е оборудван с най-новата технология, която го прави изключително ефективен и надежден за работа. С Yanmar VIO33-6 ще имате достъп до висококачествена мощност, съчетана с маневреност и удобство. Той е снабден с висококачествена хидравлична система, която осигурява гладко движение на ръката и голяма мощност при копаене. Мини багерът Yanmar VIO33-6 е снабден с ротационен плуг, който може да се завърта на 360 градуса. Това го прави подходящ за работа в тесни пространства и трудно достъпни места. Този мини багер е изключително удобен за управление и има дълбочина на копаене до 3.21 метра. Той е идеален за изкопни работи в градини, строителни площадки, канали и други проекти, където е необходима точна и бърза работа. Техническите характеристики на Yanmar VIO33-6 включват: - Мощност: 24.4 kW - Тегло: 3690 кг - Дълбочина на копаене: 3.21 м - Ротационен плуг, който може да се завърта на 360 градуса - Хидравлична система за гладко движение на ръката и голяма мощност при копаене Ако търсите мощен и надежден мини багер, Yanmar VIO33-6 е идеалният избор. Той е оборудван с всичко необходимо за бърза и ефективна работа, като същевременно осигурява максимален комфорт и удобство за оператора.

По договаряне

Средният багер CAT 320EL е мощна и надеждна машина, която предоставя възможности за голям обем на копаене и товарене. Тази машина е идеална за проекти, които изискват високи нива на производителност и ефективност. CAT 320EL е подходящ за използване в различни отрасли, като строителство, минна промишленост, реконструкция и други. Техническите характеристики на багера CAT 320EL включват: - Мощност: 117 kW - Тегло: 22300 кг - Дълбочина на копаене: 6.16 м Средният багер CAT 320EL разполага с няколко функции, които го правят изключително удобен за работа на строителни площадки. Той има дълбок и мощен ковш, който може да поеме голям обем на материали. Освен това, багерът е оборудван с гъвкава система за управление, която го прави лесен за управление и маневриране в тесни пространства. CAT 320EL е също така оборудван със системи за безопасност, които гарантират, че операторите работят в безопасна среда. Тези системи включват вградена система за защита от превръщане, която осигурява стабилност на машината при изкопни операции. Наемът на CAT 320EL е идеален за всички, които имат нужда от мощна и ефективна машина за своите проекти. Багерът е подходящ за дългосрочни и краткосрочни проекти, като предоставя надеждност и производителност на всяка работна площадка.

290лв./ден

Двутонният минибагер JCB 8020 CTS използва същия 1.1-литров двигател Perkins с мощност 14.7 кВт, както серията минибагери 801. Моделът разполага с хидравлично регулируемо шаси, за по-голяма стабилност, както и двустепенно автоматично регулиране на хидравличния поток към задвижването на веригите, за бързо странично маневриране! JCB 8020 CTS е с монтирани сменяеми стоманени втулки към всички възли на багерната стрела, което увеличава и оптимизира издръжливостта и експлоатационния живот на машината, както и осигурява плавна и точна работа. За по-голяма издръжливост, хидравличните и спомагателните тръбопроводи са монтирани в стрелата,а стоманените втулки са издръжливи и намаляват износването на въртящите се щифтове. Най-добрата цена на наем е при нас!

По договаряне

Наемът на среден багер е необходим за тези, които търсят силна и устойчива машина за постигане на по-големи строителни проекти. Hitachi ZX225USLC-6 е идеалното решение за тези, които търсят качествен багер за наем, който е в състояние да изпълнява различни строителни задачи. Средният багер Hitachi ZX225USLC-6 е мощна машина, която разполага с иновативни технологии за по-добра производителност и ефективност. Това е идеалната машина за постигане на високи нива на производителност и ефективност при голямо тежестно натоварване. Наемът на Hitachi ZX225USLC-6 включва качествени функции и характеристики, като: - Мощен двигател: 128 kW за постигане на максимална производителност. - Голямо тегло: 23100 кг за стабилност и устойчивост на машината при работа. - Голяма дълбочина на копаене: 6.87 м, която позволява да се постигнат по-дълбоки изкопи. - Капацитет на кофата: 1.32 м3, която позволява да се копаят по-големи количества земя за по-кратко време. Hitachi ZX225USLC-6 е със задвижване на вериги, което го прави по-устойчив на неравните повърхности. Това е идеалната машина за работа на строителни площадки, където има нужда от сила и устойчивост. Когато става въпрос за наем на среден багер, Hitachi ZX225USLC-6 е един от най-добрите избори за тези, които търсят мощна и ефективна машина за изпълнение на своите проекти. Той може да постигне високи нива на производителност, като същевременно осигурява стабилност и устойчивост на машината при работа.

По договаряне

Бобкат E08 е малък багер, който може да се наеме за изкопни работи в тесни и ограничени пространства. Това е перфектното решение за проекти, където е необходима маневреност и прецизност. Багерът е оборудван с мощен двигател от 7,5 kW, който е достатъчно ефективен за работа в ограничени пространства, без да се налага да се жертва производителността. Той също така е лек и компактен, с тегло от 1034 кг, което го прави лесен за транспортиране и маневриране на строителния обект. Bobcat E08 има дълбочина на копаене от 1,82 м, която е достатъчна за малки проекти, като изкопаване на дренажни канали, подготовка на фундаменти или поставяне на тръби. Той е снабден с удобна и проста за употреба кабина, която осигурява комфорт на оператора по време на работа. Технически данни: - Мощност на двигателя: 7,5 kW - Тегло: 1034 кг - Дълбочина на копаене: 1,82 м Освен това, багерът Bobcat E08 е снабден с широка гама от аксесоари, които могат да бъдат монтирани за постигане на по-голяма гъвкавост и универсалност. Това включва гумени вериги, които позволяват на багера да се движи по неравни терени, касетъчен багер, който е идеален за изкопаване на канали, и кух багер, който е перфектен за работа в тесни пространства. Наемът на малък багер Bobcat E08 е идеално решение за проекти, където се изисква маневреност, прецизност и производителност в едно.

90лв. - 110лв.

Наемът на мини багер е отличен начин да направите своята строителна работа по-бързо и ефективно. Мини багерите са много удобни за работа на трудно достъпни места, където големите машини не могат да достигнат, но също така могат да се използват за по-малки строителни проекти като копане на канали, изкопаване на фундаменти и други. Наемът на мини багер CAT 302.7D CR е перфектен за такива работи, тъй като е надежден и удобен за управление. Техническите характеристики на мини багера CAT 302.7D CR включват: - Мощност: 20.7 kW - Тегло: 2740 кг - Дълбочина на копаене: 2.76 м Тези технически характеристики го правят идеален за работа на трудно достъпни места, където големите машини не могат да достигнат. Мини багерът CAT 302.7D CR има компактни размери и удобна конструкция, която го прави лесен за маневриране и управление в тесни и ограничени пространства. Като допълнително удобство, мини багерът CAT 302.7D CR разполага с мощен двигател, който осигурява надеждна и ефективна работа, дори при по-тежки условия. Багерът е оборудван с гумени вериги, които му позволяват да се движи лесно и бързо върху различни повърхности. Вземането на мини багер под наем може да бъде изключително полезно, когато имате нужда от бърз и ефективен начин за изпълнение на своята строителна работа. Наемът на мини багер CAT 302.7D CR е идеален за малки и средни строителни проекти, като осигурява надеждна работа и ефективност в изпълнението на различни задачи.

По договаряне

Средният багер Volvo EC220EL е идеалният избор за най-взискателните строителни проекти. Този мощен багер се предлага под наем и има капацитет за най-тежките задачи в строителството. С Volvo EC220EL наемът на багери ще стане много по-ефективен и лесен. Този модел е оборудван с най-новите технологии и функции, които го правят изключително продуктивен и точен. Средните багери Volvo са известни с надеждността и издръжливостта си. Моделът EC220EL не прави изключение и има множество характеристики, които го правят изключително силен и надежден: Технически данни: - Мощност: 129 kW - Тегло: 23870 кг - Дълбочина на копаене: 6.7 м Характеристики: - Нов дизайн на кабината за максимален комфорт и удобство на оператора - Система за управление на товарищата за максимална ефективност при товарене и изхвърляне на материали - Високоефективни хидравлични помпи за по-добра производителност и контрол върху машината - Проектиран за оптимална маневреност и лесно управление в тесни пространства Средният багер Volvo EC220EL е идеален за работа на строителни площадки, кариери, разработване на мини, пречиствателни станции и много други приложения. Багерът е снабден с множество допълнителни функции и аксесоари, които могат да се адаптират към конкретните нужди на проекта, като например чукове за разбиване на скала, грайфери за товарене на материали и други. Наемът на средни багери Volvo EC220EL е икономично и ефективно решение за всички строителни проекти, които изискват максимална производителност и качество.

По договаряне

Голям верижен багер Hyundai R290LC-9 е идеален за всякакъв тип изкопна дейност, включително и за обслужване на кариери. Hyundai R290LC-9 осигурява ниски експлоатационни разходи по време на работа. Характеристика: - 29 тонен - Багерна кофа с обем 1,85м³ - Дълбочината на копаене достига 7,3м - Силата на врязване на кофата е 189 kN. - Хидравличната система Kawasaki поддържа голям набор от допълнително оборудване (хидравличен чук, щипки и ножици за разрушаване и пр.). - Хидравликата на багера e оборудвана с две аксиално-бутални помпи с променлив обем и максимален дебит 2 X 252 л/мин., които осигуряват плавно и прецизно управление, по-голяма сила на копаене и др. Комбинацията между високопроизводителната хидравлика Kawasaki и аксиално-буталния мотор, дават възможност за завъртане на купола на багера от 10,2 об./мин. и едновременно движение на стрелата, рамото и кофата. - Дизеловият двигател Cummins QSB6.7 е 4-цилиндров с турбокомпресор и охлаждане на нагнетения въздух, като осигурява мощност до 230к.с. при 1900 об/мин. Cummins QSB6.7 гарантира отлични работни параметри и ниска консумация на гориво. Увеличени са интервалите за обслужване и поддръжка. - Както всички двигатели Cummins, така и QSB6.7 покрива задължителните световни и европейски стандарти Tier 3/Stage IIIA за ниски вредни емисии. Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне

Малкият багер JCB 8008 CTS е компактна машина, която е идеална за работа в тесни и ограничени пространства. Той е перфектен за изкопни дейности в градски условия и вътрешни работни места, където пространството е ограничено. С тегло само 950 кг, този малък багер е изключително маневрен и ефективен. Техническите данни за JCB 8008 CTS включват: Мощност на двигателя: 10 киловата Тегло: 950 кг Дълбочина на копаене: 1.69 метра Този малък багер е снабден с гумени вериги, които му позволяват да се движи лесно по различни видове терен. Въпреки компактния си размер, JCB 8008 CTS е снабден с мощен двигател, който осигурява мощността, необходима за изпълнение на различни задачи. Този багер е снабден с голям брой функции и характеристики, които го правят изключително полезен за различни видове работа. Някои от тези функции включват: - Компактен размер, който го прави идеален за работа в тесни и ограничени пространства. - Гумени вериги за по-лесно движение по различни видове терен. - Интуитивна и лесна за използване конзола, която управлява различни функции на багера. - Възможност за монтиране на различни аксесоари, като чукове и мулчери, за по-голяма функционалност на машината. Наемът на малък багер като JCB 8008 CTS е идеален за всеки, който има нужда от мощна, но компактна машина за изпълнение на различни работни задачи.

По договаряне

Технически характеристики: Модел: Yanmar Тип: Верижен Мини Багер Мощност: 30 к.с. Година на производство: 2002 Работно тегло: 1600 кг. Ние предлагаме голямо разнообразие от Мини Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Мини багерите могат да работят с кофи от 20 до 80 см. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Мини Багер. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

60 лв

Хидравличният багер JCB JS240 е мощна машина, която може да се използва за различни строителни проекти. Той е оборудван с мощност от 128 kW и тегло от 24000 кг, което го прави много ефективен и удобен за работа. Машината може да копае до дълбочина от 6.7 м, което я прави идеална за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер JCB JS240 е снабден със съвременна технология, която го прави лесен за управление и изключително ефективен. Машината е оборудвана с голям капацитет на ковша, което позволява на оператора да издърпва големи количества земя с едно движение. Машината е снабдена с GPS система, която ви помага да следите работата й и да оптимизирате процеса на копаене. Хидравличният багер JCB JS240 е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Машината е проектирана за максимална ефективност и удобство при работа. Конструкцията на машината е изградена така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Наемът на хидравличен багер JCB JS240 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер JCB JS240 включват: - Мощност: 128 kW - Тегло: 24000 кг - Дълбочина на копаене: 6.7 м Хидравличният багер JCB JS240 е отличен избор за всякакъв вид строителни проекти. С тази машина ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Комбинираният багер Komatsu WB97R-5 е идеалното решение за всички, които търсят надеждна машина за земни работи. Този багер е оборудван с мощен двигател с мощност 72 kW и е със собствено тегло 8.7 тона, което го прави изключително подходящ за извършване на различни работи в сферата на строителството и инфраструктурните проекти. Техническите характеристики на комбинирания багер Komatsu WB97R-5 включват: - Максимална скорост на движение от 40 км/ч - Максимална дълбочина на копаене от 4.4 метра - Максимална височина на изкопа от 7.1 метра - Максимален обем на кофата от 1.3 куб. метра - Габаритни размери 6.2 х 2.4 х 3.4 метра Комбинираният багер Komatsu WB97R-5 е снабден с хидравлична система, която гарантира плавно и бързо движение на ръцете, като увеличава производителността и ефективността на машината. Тази машина може да извършва различни земни работи, като копане, пълнене, изравняване, транспортиране и др. При наема на комбинирания багер Komatsu WB97R-5 ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще ви помогне да изберете най-подходящата машина за вашите нужди и ще ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите надеждна машина за земни работи, комбинираният багер Komatsu WB97R-5 е перфектното решение за вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация относно нашата услуга за наем на комбинирания багер Komatsu WB97R-5.

180 лв.

Ако търсите качествена машина за копаене, която да отговаря на изискванията ви, колесният багер CAT 428F2 е прекрасен избор. Можете да го наемете за период на време, който да отговаря на вашите нужди, и да го използвате за изкопни работи на строителни обекти, пътища и други. Това е висококачествена машина, която разполага с мощен двигател и може да копае на дълбочина от 4.19 метра. Багерът CAT 428F2 е подходящ за изкопни работи, които изискват голяма прецизност и внимание към детайлите, благодарение на комбинирания волан и джойстици. Тази машина е идеална за изпълнение на задачи като копаене на канали и траншеи, изграждане на фундаменти и други строителни дейности. Багерът CAT 428F2 е лесен за управление и разполага с много високи нива на продуктивност. Техническите данни на този колесен багер под наем включват: - Мощност на двигателя: 68 kW - Тегло: 8 335 кг - Дълбочина на копаене: 4.19 метра - Капацитет на кофата: 1 куб. метър - Обща дължина: 5.81 метра - Обща ширина: 2.24 метра Наемът на багер CAT 428F2 е идеален за всички, които търсят качествени решения за копаене на строителни обекти и инфраструктура. Отличното съотношение между цена и качество го прави избор номер едно за всички, които търсят мощна, надеждна и удобна машина за копаене.

170лв.

Мини багерът Yanmar VIO27-6 е идеалното решение за работа в тесни пространства и ограничени работни площи. Този мощен машинен инструмент е снабден с най-новите технологии и е предназначен за копане и багеруване на малки обекти. Техническите данни на Yanmar VIO27-6 са впечатляващи и го правят един от най-продуктивните малки багери на пазара. С тегло от 2850 кг, той може да работи на ограничено пространство и да се маневрира лесно в тясни проходи и малки работни области. Мощността му от 20,4 kW го прави изключително ефективен при работа със средни и тежки товари. Този модел на Yanmar има дълбочина на копаене от 2,83 метра, което го прави перфектен за копаене на дълбоки ями и канали. Компактният му дизайн и малките му размери го правят лесен за транспортиране и монтиране на работното място. Технологиите на Yanmar VIO27-6 са на високо ниво, включително функцията за автоматична регулировка на обема на маслото, която осигурява по-голяма ефективност на горивото и удължава живота на двигателя. Машината е оборудвана със система за контрол на хидравличното налягане, която предотвратява излишно натоварване на хидравличната система. Технически характеристики: - Мощност: 20.4 kW - Тегло: 2850 кг - Дълбочина на копаене: 2.83 м - Размери (д/ш/в): 4245/1550/2360 мм - Обем на кофата: 0.09 м3 Ако имате нужда от мощен, но в същото време компактен и лесен за маневриране машинен инструмент, Yanmar VIO27-6 е идеалното решение за вас.

50лв. - 75лв.

Ако имате нужда от качествена тежкотоварна машина за извършване на изкопни работи, верижният багер Hitachi ZX130-6 е перфектното решение. Тази машина е създадена да осигури най-високо ниво на производителност и ефективност на работната площадка. Техническите характеристики на верижният багер Hitachi ZX130-6 включват: - Мощност: 72 кВт - Тегло: 13.1 тона - Работен обем на кофата: 0.55 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 5.82 м - Обща дължина: 7.5 м - Обща височина: 2.7 м Тази тежка машина е идеална за различни изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и други. Верижният багер е снабден с мощен двигател, който осигурява надеждност и висока производителност. Кофата има голям обем и може да прехвърля големи количества материали. Машината е лесна за управление и маневрена, като може да се използва в ограничени пространства. Верижният багер Hitachi ZX130-6 е оборудван с удобна кабина, която осигурява комфорт на оператора по време на работа. Технологията за намаляване на шума осигурява по-добри условия за работа. Наемът на верижният багер Hitachi ZX130-6 включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Ние ще ви осигурим професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите нужди и изисквания за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер Hitachi ZX130-6 е перфектен за изпълнение на всякакви изкопни дейности.

По договаряне

Комбиниран багер Volvo BL61 се отличава се с мощна хидравлична система със затворен център и разделяне на хидравличния поток, която разчита на аксиално-бутална помпа с променлив дебит (максимален дебит 160 л/мин, работно налягане 250 бара). Характеристика: Произведено: септември 2006 г. Тип двигател: Багер Volvo Дизел Мощност[к.с.]: 64 к.с Цвят: Оранжев Работен обем(куб.м): 4480 кг Задвижване: Колесно Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

120лв

Комбиниран багер-товарач Hidromek под наем Лидерът по продажби в България - комбиниран багер-товарач ”Hidromek” е марка, доказала се в бранша. Със своите модели 102B и 102S производителят Hirdomek се е превърнал в еталон за качество, надеждност и здравина. В допълнение Евромаркет Кънстракшън АД осигурява и пълно сервизно обслужване на багер-товарачи.Предимства на багер-товарач HMK 102S: Система за нисък разход на гориво; Нисък шум и минимални ремонтни разходи; Управлението 4х4х4 осигурява движение при трудни условия и повишава проходимостта на багер-товарача; Спирачната система е изцяло хидравлична и се отличава с плавност, ергономичност и лесно управление; Усилени мостове, специално разработени за серията Maestro, които предотвратяват приплъзване на гумите; Многофункционалното прикачно оборудване на комбинирания багер го прави универсално приложим при широк спектър на работа; Системата Soft drive поглъща ударите и сътресенията, които се получават при движение с пълна кофа по трудно проходим терен. Комбинираният багер е оборудван с двигател Perkins 1104D – 44TA, който се отличава с висока мощност (100 к.с./2200 об./мин.), нисък разход на гориво, най- висок въртящ момент (400 Nm/1400 об./мин.), нисък шум и минимални ремонтни разходи. Управлението 4х4х4 осигурява движение при трудни условия и повишава проходимостта на машината. То се изключва автоматично на трета и четвърта скорост, намалявайки разхода на гориво. Серийно е вградена напълно автоматична скоростна кутия (5 предни и 3 задни скорости), посредством която с лекота става преминаването на по-висока или съответно по-ниска предавка при пълен комфорт на оператора. Максимална транспортна скорост 40 км./ч. при 2200 оборота на мотора.Усилените мостове, специално разработени за серията ALPHA предотвратяват приплъзването на гумите. Диференциалите Max-trac осигуряват максимална ефективност при тежки условия на работа. 16 градусовото общо колебание на предния мост спомага за отличния контакт с повърхността и осигурява стабилност при работа. В задния мост са разположени маслени дискове, което осигурява дълъг експлоатационен живот без нужда от ремонт и допълнителна нагласа. Системата Soft drive поглъща ударите и сътресенията, които се получават при движение с пълна кофа по трудно проходим терен и осигурява удобно, гладко и бързо управление. Спирачната система е изцяло хидравлична и се отличава с плавност, ергономичност и лесно управление.

75лв

Багер товарачът Komatsu WB97R-5 е перфектният избор, ако търсите професионално оборудване за изкопни работи и транспортиране на тежки товари. Тази тежкотоварна машина е мощна, надеждна и ефективна, като може да бъде наета за различни типове проекти. Техническите характеристики на багер товарача Komatsu WB97R-5 са следните: - Мощност: 72.8 кВт - Тегло: 8.3 тона - Работен обем на кофата: 1 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.32 м - Обща дължина: 6.3 м - Обща височина: 3.7 м Багер товарачът Komatsu WB97R-5 е идеален за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени, изграждане на пътища и мостове, както и за други проекти, изискващи тежко оборудване. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и надеждност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът Komatsu WB97R-5 е снабден с удобна кабина, която осигурява комфорт на оператора по време на работа. Машината е лесна за управление и маневрена, което я прави подходяща за работа в трудно достъпни места. Ако искате да наемете тази тежкотоварна машина за вашите проекти, можете да разчитате на професионално обслужване и съдействие от страна на нашите квалифицирани оператори. Ние ще ви помогнем да изберете правилната машина за вашите нужди и да осигурим безопасна и ефективна работа на строителната площадка.

160лв.

Верижният багер Komatsu PC210LC-11 е мощна машина, която е идеална за изпълнение на изкопни работи в големи проекти. С мощност от 123 киловата и тегло от 22.7 тона, този багер е готов да се справи с всякакви предизвикателства на строителната площадка. Техническите данни на Komatsu PC210LC-11 включват: - Мощност на двигателя: 123 кВт - Тегло: 22.7 тона - Дължина на машината: 9.77 метра - Дължина на копачката: 5.675 метра - Дълбочина на копаене: 6.53 метра - Височина на изхвърляне: 9.17 метра Багерът е оборудван с множество технологии, които гарантират максимална ефективност и производителност. Системата на машината за контрол на горивото позволява значителна икономия на гориво, а системата за управление на хидравликата прави оперирането на машината лесно и удобно. Възможността за прикачване на допълнителни инструменти прави багера гъвкав и подходящ за различни видове работи. Ако търсите ефективен и надежден верижен багер за вашите проекти, Komatsu PC210LC-11 е идеалният избор. Можете да го наемете заедно с квалифицирани оператори.

330лв.-350лв.

Мини багер с гумени вериги Kubota KX101-3 е в отлично техническо състояние. Технически характеристики: Година на производство 2003 Тегло: 3600 кг. Мощност: 20, 3 kW - 27 h.p Максимална дълбочина на копаене: 3300 мм Ротационен Бързи връзки Джойстици Ротатор Въртящ се маяк Вериги на 80-90% Габарити Д/Ш/В - 4920/150/2440 мм Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

от 69 до 99 лв

Комбиниран багер товарач под наем. Марка - Komatsu Модел - WB 93S-5 Година на производство - 2008 Капацитет на кофата - 1 м3 Машината се предлага с 3 бр. кофи - 40 см, 70 см, 175 см.

По договаряне

Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка. Екипът ни е винаги на Ваше разположение. Обадете се на посочените телефони в работно време или изпратете Вашето запитване по имейл или чрез формата за обратна връзка.

100 лв/ден

Средният багер Volvo EC250EL е отличен избор за всеки, който търси ефективен и надежден строителен машинен транспорт за голями проекти. Това е най-големият багер в серията средни машини на Volvo, който е снабден с мощен двигател и най-новата технология за постигане на висока производителност и надеждност. EC250EL има мощен 6-цилиндров двигател с мощност 160 кВт, който гарантира високи рабочни скорости и ефективност. Той има тегло от 29950 кг и може да копае до 6.6 метра дълбочина. Комфортът на оператора е осигурен от просторната кабина, която е оборудвана с всички необходими удобства. Средните багери на Volvo са проектирани с цел да предоставят изключителна производителност и надеждност на строителния обект. EC250EL не е изключение и е снабден с най-новите технологии и функции за по-лесна работа. Някои от тези функции включват: - Система за контрол на товара - тази функция позволява на оператора да контролира товара, който багерът държи, и да извършва прецизни и безопасни маневри. - Система за автоматично нивелиране на стрелата - тази функция автоматично нивелира стрелата на багера, като така се улеснява копаенето и се подобрява точността на работата. - Различни режими на работа - Volvo EC250EL разполага с режими на работа, които позволяват на оператора да избере най-подходящия за дадената работа. Наемът на среден багер Volvo EC250EL е отличен избор за големи строителни проекти, като например копаене на канали, изкопни работи на големи терени, изграждане на магистрали и други. Багерът е снабден с най-новите технологии и функции, които му позволяват да бъде ефективен и надежден машинен транспорт на строителния обект.

По договаряне

Багер товарачът JCB 4CX е мощна и надеждна машина, която може да бъде наета за изкопни работи и транспортиране на тежки товари. Тази тежкотоварна машина е идеална за работа в различни типове проекти, като предоставя голяма производителност и ефективност. Техническите характеристики на багер товарача JCB 4CX са следните: - Мощност: 74 кВт - Тегло: 9.9 тона - Работен обем на кофата: 1.3 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.24 м - Обща дължина: 7.55 м - Обща височина: 3.74 м Машината е идеална за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени, изграждане на пътища и мостове, както и за други проекти, изискващи тежко оборудване. Багер товарачът JCB 4CX е снабден с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Машината е лесна за управление и маневрена, като е подходяща за работа в трудни и ограничени места. Багер товарачът JCB 4CX е снабден с удобна кабина, която осигурява комфорт на оператора по време на работа. Ако искате да наемете багер товарач JCB 4CX за вашия проект, може да разчитате на професионална помощ и съдействие от нашия екип от квалифицирани оператори. Ще ви помогнем да изберете правилната машина за вашите нужди и да осигурим безопасна и ефективна работа на строителната площадка. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат.

90лв. - 110лв.

Ако имате нужда от високоефективна и надеждна тежкотоварна машина за изкопни работи, верижният багер Volvo EC140E е перфектното решение. Този верижен багер е създаден да осигури най-високо ниво на производителност и качество на работата. Техническите характеристики на верижният багер Volvo EC140E включват: - Мощност: 93 кВт - Тегло: 14.5 тона - Работен обем на кофата: 0.45 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 6.34 м - Обща дължина: 8.42 м - Обща височина: 3.1 м Тази тежка машина е идеална за различни изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и други. Верижният багер е снабден с мощен двигател, който осигурява надеждност и висока производителност. Кофата има голям обем и може да прехвърля големи количества материали. Машината е лесна за управление и маневрена, като може да се използва в ограничени пространства. Верижният багер Volvo EC140E е оборудван с удобна кабина, която осигурява комфорт на оператора по време на работа. Технологията за намаляване на шума осигурява по-добри условия за работа. Наемът на верижният багер Volvo EC140E включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Ние ще ви осигурим професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите нужди и изисквания за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер Volvo EC140E е перфектен за изпълнение на всякакви изкопни дейности, като предлага високо ниво на точност и контрол върху работата.

240лв.

Машината е в много добро техническо състояние! Готов за работа! При интерес от ваша страна не се колебайте да се свържете с нас за допълнителни снимки и видео. ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА: - Марка: Liebherr - Модел: PR734XL - Година: 2010 - Мощност: 204 к.с. - Нето тегло: 22846 кг - Ширина на греблото: 3.9 м. - Работна ширина: 3995 мм - Работна дълбочина: 559 мм - Височина на подема: 1215 мм - ROPS Кабина (защита при преобръщане) - Окачена седалка

325лв.

Верижен багер KUBOTA U20 предлага мощност, стабилност, товароподемност и комфорт за оператора. Има изключителна функционалност при работа в ограничени пространства. Висока горивна ефективност и работни характеристики. Отдава се под наем за град София Характеристика: Работно тегло (с кабина и гумени вериги) – 2 380 кг; Работно тегло (ROPS ролбар и гумени вериги) –2 180 кг.; Ротация на купола в рамките на ширината на веригите (zero tail); Двигател KUBOTA D1105-E2-BH-12 – 14,0 kW / 19 PS; Хидравлична система с 3 броя помпи; ROPS ролбар / Опция – кабина с парно и вентилация; Две скорости на движение; Хидравлично разширяване на ходовата част 1300 – 1 500 мм; Носач 1 190 мм; Максимална дълбочина на копаене – 2 540 мм; Хидравлична линия за чук; Кофа 450 мм / 0.066 м3. Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

55 лв

Хидравличният багер JCB JS220 LC е мощна машина, която е идеална за различни строителни проекти. Той е оборудван с мощност от 128 kW и тегло от 22500 кг, което го прави много ефективен и удобен за работа. Машината може да копае до дълбочина от 6.49 м, което я прави идеална за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер JCB JS220 LC е снабден със съвременна технология, която го прави лесен за управление и изключително ефективен. Машината е оборудвана с голям капацитет на ковша, което позволява на оператора да издърпва големи количества земя с едно движение. Машината е снабдена с GPS система, която ви помага да следите работата й и да оптимизирате процеса на копаене. Хидравличният багер JCB JS220 LC е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Машината е проектирана за максимална ефективност и удобство при работа. Конструкцията на машината е изградена така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Наемът на хидравличен багер JCB JS220 LC е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер JCB JS220 LC включват: - Мощност: 128 kW - Тегло: 22500 кг - Дълбочина на копаене: 6.49 м Хидравличният багер JCB JS220 LC е отличен избор за всякакъв вид строителни проекти. С тази машина ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Хитачи ZX210LC-6 е мощен и надежден среден багер, който предлага впечатляваща производителност и усъвършенствани функции за оптимизиране на работата на строителната площадка. С тегло от 21750 кг и мощност от 128 kW, този багер е идеален за средни и големи проекти. С Hitachi ZX210LC-6 можете да извършвате задачи с висока точност, благодарение на изключителната му контрол на хидравликата. Багерът е снабден с технологията HITACHI Acera Geospec, която осигурява по-голяма ефективност и по-добър контрол върху машината. Кабината е удобна и просторна, осигуряваща максимален комфорт на оператора. Технически данни: - Мощност: 128 kW - Тегло: 21750 кг - Дълбочина на копаене: 6.87 м Допълнителните функции на този багер включват: - Възможност за монтаж на различни механични приспособления - Подобрена гъвкавост и маневреност - Възможност за контрол на машината чрез GPS Ако търсите среден багер, който да ви помогне да ускорите и оптимизирате работата си на строителната площадка, тогава Hitachi ZX210LC-6 е идеалният избор. Ние предлагаме професионално обслужване и качествен багер, който ще отговори на вашите нужди.

По договаряне

Ако имате нужда от професионално оборудване за изкопни работи и манипулиране на материали на вашата строителна площадка, колесният багер Volvo EW180E е идеалното решение за вас. Тази мощна машина е снабдена със съвременна технология и голям капацитет, за да посрещне всички вашите изисквания. Колесният багер Volvo EW180E има мощен двигател от 129 kW, който осигурява голямо количество мощност и висока ефективност при работа. С тази мощност на разположение, багерът е способен да извършва дейности като копаене, преместване на материали и други, в кратки срокове. Той може да издигне и премести тежки товари с тегло до 18.8 тона. Колесният багер Volvo EW180E има дълбочина на копаене до 5.54 метра, което го прави подходящ за работа в голям обем на изкопни дейности. Багерът е снабден с качествени гуми, които осигуряват добра устойчивост и маневреност на трудни терени. Освен това, багерът е оборудван с мултифункционална ръкохватка, която позволява на оператора да управлява машината лесно и удобно. Багерът Volvo EW180E също така има камери за задно виждане, които осигуряват по-голяма безопасност и улесняват работата на оператора. Ако имате нужда от колесен багер под наем, Volvo EW180E е перфектният избор за вас. Нашите квалифицирани оператори ще ви предоставят професионално обслужване и съдействие по време на работа с машината. Ние гарантираме, че ще получите най-доброто обслужване и резултат, който отговаря на вашите изисквания и нужди за проекта. Технически данни: - Мощност: 129 kW - Тегло: 18.8 тона - Дълбочина на копаене: 5.54 м - Мултифункционална ръкохватка на джойстика

По договаряне

Хидравличният багер CAT 320EL е идеален за всякакви строителни проекти, където е нужно копане, изкопаване или преместване на големи количества земя. Машината разполага с мощност от 117 kW и тегло от 22300 кг, което я прави мощна и надеждна. С нея може да копаете до дълбочина от 6.16 м, което е подходящо за големи строителни проекти. CAT 320EL е оборудван с най-съвременните технологии и иновации, което прави работата с машината по-лесна и ефективна. Той има голям капацитет на ковша, който ви позволява да издърпвате големи количества земя с едно движение. Той е също така оборудван с GPS система, която може да ви помогне да следите работата на машината и да оптимизирате процеса на копаене. Техническите характеристики на хидравличния багер CAT 320EL включват: - Мощност: 117 kW - Тегло: 22300 кг - Дълбочина на копа CAT 320EL е лесен за управление и може да се управлява от оператори с различен опит. Конструкцията на машината е проектирана така, че да бъде максимално ефективна и да ви помогне да свършите работата си бързо и лесно. Наемът на хидравличен багер CAT 320EL е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Ако търсите машини за строителство, хидравличният багер CAT 320EL е най-добрият избор за вас. С него ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството. Ние сме на разположение за всякакви въпроси и да ви помогнем да изберете най-подходящата машина за вашия проект.

По договаряне

Комбиниран багер Volvo BL71B е типичен комбиниран багер-товарач с маса 9 т. В зависимост от монтираните устройства и опции тя може да варира от 7,74 т до 9,8 т. Отличава се с мощна хидравлична система със затворен център и разделяне на хидравличния поток, която разчита на аксиално-бутална помпа с променлив дебит (максимален дебит 160 л/мин, работно налягане 250 бара). Тази върхова технология е съчетана с мощен и същевременно икономичен дизелов двигател Volvo D5D CDE3, подаващ до 94 к.с. при 2200 об./мин и въртящ момент 420 Н.м при 1600 об./мин. При тези впечатляващи параметри едва ли е трудно да си представим как ще се държи машината на обекта. Характеристика: • Макс. мощност : 94 к.с при 2200 об/мин • Макс. въртящ момент: 420 H.M при 1600 об/мин • Работен обем : 4,8 л • Брой цилиндри: 4 • Диаметър: 108/130 мм • Екологична норма: EC ЕТАП 3A Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне

Хидравличният багер Hitachi ZX225USLC-6 е мощна машина, която е идеална за използване при строителни проекти. Той е оборудван с мощност от 128 kW и тегло от 23100 кг, което го прави много ефективен и удобен за работа. Машината може да копае до дълбочина от 6.87 м, което я прави идеална за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер Hitachi ZX225USLC-6 е снабден със съвременна технология, която го прави лесен за управление и изключително ефективен. Машината е оборудвана с голям капацитет на ковша, което позволява на оператора да издърпва големи количества земя с едно движение. Машината е снабдена с GPS система, която ви помага да следите работата й и да оптимизирате процеса на копаене. Хидравличният багер Hitachi ZX225USLC-6 е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Машината е проектирана за максимална ефективност и удобство при работа. Конструкцията на машината е изградена така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Наемът на хидравличен багер Hitachi ZX225USLC-6 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Hitachi ZX225USLC-6 включват: - Мощност: 128 kW - Тегло: 23100 кг - Дълбочина на копаене: 6.87 м Хидравличният багер Hitachi ZX225USLC-6 е отличен избор за всякакъв вид строителни проекти. С тази машина ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Комбинираният багер JCB 4CX е мощна и надеждна машина, която е подходяща за различни строителни проекти. Този багер е на разположение за наем и може да бъде ползван за множество цели, включително за изкопни и транспортни дейности. С тегло от 8.3 тона, багерът е много маневрен и удобен за управление, което го прави перфектен за работа на строителни площадки. Техническите характеристики на този багер включват мощност от 92 kW и дълбочина на копаене до 4.27 метра. Той е снабден с иновативни технологии и улеснява работата на оператора. Системата за контрол на нивото на копаене позволява точно измерване на дълбочината на изкопа, а системата за контрол на товара помага на оператора да оцени теглото на товара, който се транспортира. Багерът е снабден с камионен режим на управление, който го прави идеален за транспортиране на материали на строителни площадки. Комбинираният багер JCB 4CX е мощна и надеждна машина, която ще задоволи нуждите на всеки строителен проект. Той е проектиран да бъде ефективен и продуктивен, като осигурява бързо изпълнение на задачите. Този багер е на разположение за наем и може да бъде използван за различни цели, като строителство на пътища, изкопни дейности и др. Операторите на багера могат да се полагат на неговата мощност и удобство при работа на строителни площадки.

По договаряне

Наем на мотокар 3 тона под наем Услуги с мотокари,електро и мотокари под наем от 1до 10 тона, до 14 метра височина,преместване на машини и съоръжения, осигурен транспорт и мотокарист. електрокари и складова техника. Мотокари, газокари, електрокари и складова техника на водещи световни марки (Toyota, CAT, Mitsubishi, Nissan, HYSTER, KOMATSU, LINDE ) и др.

По договаряне

Средният багер JCB JS240 е подходящ за извършване на широк спектър от строителни дейности, включително изкопни работи, демолиции и земни работи. Той е мощна и надеждна машина, която може да се адаптира към различни условия на строителната площадка. С брутна мощност от 128 кВт и тегло от 24000 кг, този багер може да постигне впечатляваща дълбочина на копаене до 6.7 метра. Системата за контрол на хидравличния поток на JCB осигурява гладки и точни движения, които позволяват на оператора да контролира машината с лекота и прецизност. JCB JS240 разполага със защитна мрежа за оператора, която осигурява максимална безопасност по време на работа. Кабината на машината е оборудвана с климатик, което осигурява комфортно работно пространство за оператора дори в условия на горещо време. Техническите данни на средният багер под наем JCB JS240 включват: - Брутна мощност: 128 кВт - Тегло: 24000 кг - Дълбочина на копаене: 6.7 м - Капацитет на кофата: 1.19 куб. м - Обем на резервоара за гориво: 400 литра Този багер е идеалното решение за големи проекти и сложни строителни дейности, където се изисква висока производителност и надеждност. Ако търсите качествен среден багер под наем, JCB JS240 е отличен избор за вас.

По договаряне

Ако търсите професионално оборудване за изкопни работи и транспортиране на тежки товари, багер товарачът JCB 3CX е перфектният избор. Тази тежкотоварна машина е изключително мощна и ефективна, като може да бъде наета за краткосрочни и дългосрочни проекти. Техническите характеристики на багер товарача JCB 3CX са следните: - Мощност: 74 кВт - Тегло: 10,6 тона - Работен обем на кофата: 1,3 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4,24 м - Обща дължина: 5,92 м - Обща височина: 3,58 м Тази тежкотоварна машина е идеална за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и надеждност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът JCB 3CX е лесен за управление и много маневрен. Машината е снабдена с удобна кабина, която осигурява комфорт и безопасност на оператора. Това е перфектната машина за професионалисти, които търсят висока производителност и качество в работата си. Ако искате да наемете тази тежкотоварна машина за вашите проекти, багер товарачът JCB 3CX е перфектният избор.

По договаряне

Комбиниран земеделски багер Hidromek 102B e с различен обем на предната кофа и различни размери на задната кофа. Бързата и мощна багерна уредба осигурява висока производителност и прецизна работа едновременно. Могат да се монтират опции като телескопична стрела - за по-дълбоко копаене и бързосменник, за да се намали времето за смяна на прикачните устройства. Тези допълнителни предимства правят машината изключително универсална. Характеристика: Двигател Perkins 1204F - E44TAN Мощност на двигател 99.8 HP Обем на кофата 1,1 m³ Скоростна кутия Напълно автоматична Товароподемност на багера 1772 kg Товароподемност на товарача 3992 kg Управление 4х4 Предимства на багер-товарач HMK 102B: Система за по-нисък разход на гориво; Нисък шум и минимални ремонтни разходи; Хидравлична спирачна система, която се отличава с плавност, ергономичност и лесно управление; Усилени мостове, специално разработени за серията Maestro, които предотвратяват приплъзване на гумите; Една действително многофункционална машина с огромен набор от прикачно оборудване – хидравличен чук, свредла, щипки, гребла за сняг, общо 16 кофи с най-различни приложения; Системата Soft drive поглъща ударите и сътресенията, които се получават при движение с пълна кофа по трудно проходим терен. Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

от 80 до 150 лв

Ако търсите подходящ колесен багер за вашия следващ проект, наемът на JCB JS200W може да бъде перфектното решение за вас. Това мощно машинно оборудване има 129 kW двигател и 22.5 тона работен обем, което го прави подходящо за работа в различни условия. Колесният багер JCB JS200W е снабден с висококачествени хидравлични компоненти, които осигуряват бързо и ефективно движение на ръката на багера, както и на двигателя. Дълбочината на копаене е 5.25 м, като може да достигне максимална дълбочина от 6.5 м с подходяща приставка. Багерът е снабден със система за намаляване на вибрациите, която намалява усилията в ръцете на оператора по време на работа с машината. Това означава, че той може да работи по-продуктивно за по-дълго време, като по този начин подобрява ефективността на проекта. Колесният багер JCB JS200W е снабден с различни опции за приставки, които могат да увеличат функционалността му и да го направят подходящ за различни видове изкопни работи. Всички технически данни са: - Двигател: 129 kW - Работен обем: 22.5 тона - Дълбочина на копаене: 5.25 м (6.5 м с приставка) - Система за намаляване на вибрациите - Различни опции за приставки Ако търсите надежден колесен багер за наем, JCB JS200W е машината, която може да отговори на вашите нужди и да помогне за успешното изпълнение на проектите ви.

По договаряне

Голям верижен багер Volvo EC35C предлага производителността на комбиниран багер, а в същото време е по-компактен и лесен за превоз. Този модел дава нови възможности за развитие и успех на Вашия бизнес. Характеристика: Двигател: D2,2D Мощност: kW/hp 27,1/36,3 при обороти: rpm 2 200 Максимален въртящ момент: Nm 138 при обороти rpm : 1 320 Обем на двигателя : l 2,19 Собствено тегло : kg 3 500 Ширина на кофа : mm 600 Максимална сила на вкопаване: kN 32,00 Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

от 50 до 90 лв

Ако търсите универсална машина, която може да извършва различни функции на строителната площадка, комбинираният багер CAT 432F2 е идеален избор за вас. Тази мощна машина може да копае, товари и носи, като същевременно предлага отлична маневреност и контрол на оператора. Наемът на CAT 432F2 е икономично и удобно решение за всички строителни проекти, където се изисква комбинирана машина за копане и товарене. Със своя високопроизводителен двигател и бързо-смяна на инструментите, този багер може да ускори процеса на строителството и да го направи по-ефективен. Техническите характеристики на CAT 432F2 включват: - Мощност: 68 киловата - Дълбочина на копаене: 4.19 метра - Работен обем на кофата: 1.0 кубически метра - Тегло: 9.1 тона CAT 432F2 е създаден, за да издържа на тежки условия на работа и да бъде удобен за оператора. С него можете да ускорите процеса на копаене, товарене и носене на тежки материали като земя, камъни и други строителни материали. Наемът на CAT 432F2 е перфектно решение за всички типове строителни проекти, независимо от тяхната сложност. С тази машина ще получите висока производителност и качествена работа на вашата строителна площадка. Ние гарантираме, че наемът на този комбиниран багер ще направи вашия проект по-ефективен и успешен.

160лв. - 200лв.

Наемът на малки багери е една от най-използваните услуги при строителни дейности и ремонти. Kubota U17-3α е един от най-популярните и надеждни малки багери, който може да се наеме за изпълнение на различни проекти. С тегло от 1710 кг, Kubota U17-3α е компактен, но мощен багер, който лесно може да се маневрира на тесни места. Той е оборудван с мощен 10.3 kW двигател, който осигурява високи нива на производителност и ефективност. Дълбочината на копаене на Kubota U17-3α е 2.32 метра, което го прави подходящ за копаене на различни видове земни работи, като канализации, сондажи, водопроводи и др. Техническите характеристики на Kubota U17-3α включват: - Мощност на двигателя: 10.3 kW - Тегло: 1710 кг - Дължина: 3680 мм - Ширина: 990 мм - Височина: 2300 мм - Дълбочина на копаене: 2.32 метра - Обем на кофата: 0.04 - 0.06 куб.м Kubota U17-3α е оборудван с високотехнологични функции, като голямо LCD дисплей, което улеснява работата на оператора. Освен това, той е снабден с голям брой аксесоари, като куки за извличане на материали, които увеличават неговата универсалност и го правят подходящ за различни проекти. Ако търсите надежден и ефективен малък багер, Kubota U17-3α е идеалният избор за вас. Наемът на този багер ще ви осигури висококачествени услуги и успешно изпълнение на проектите ви.

По договаряне

Багер товарачът CAT 428F2 е перфектното решение за всички, които търсят надеждна машина за земни работи. Тази машина е оборудвана с мощен двигател с мощност 68 kW и тежи 8.3 тона, което я прави идеална за извършване на различни работи в сферата на строителството и инфраструктурните проекти. Техническите характеристики на багер товарач CAT 428F2 включват: - Максимална скорост на движение от 40 км/ч - Максимална дълбочина на копане от 4,17 метра - Максимална височина на изкопа от 5,91 метра - Максимален обем на кофата от 1 куб. метър - Габаритни размери 5,75 х 2,35 х 3,62 метра Багер товарачът CAT 428F2 е снабден с хидравлична система, която гарантира плавно и бързо движение на ръцете, като увеличава производителността и ефективността на машината. Тази машина може да извършва различни земни работи, като копане, пълнене, изравняване, транспортиране и др. При наема на багер товарач CAT 428F2 ние осигуряваме професионална помощ при работата, както и редовна поддръжка на машината. Нашият екип от професионалисти ще ви помогне да изберете най-подходящата машина за вашите нужди и ще ви осигури най-доброто обслужване и съдействие по време на работата. Ако търсите надеждна машина за земни работи, багер товарачът CAT 428F2 е перфектното решение за вас. Свържете се с нас, за да получите повече информация относно нашата услуга за наем на багер товарач CAT 428F2.

120лв. - 135лв.

Ако търсите качествен колесен багер за вашия проект, то Hitachi ZX170W-6 е идеалният избор за вас. Този мощен багер е нает за най-различни видове работи в строителството и градинарството, като осигурява висока ефективност и точност на работата. С тегло от 17.4 тона и мощност от 102 кВ, Hitachi ZX170W-6 е мощна машина, която ще ви помогне да изпълните задачите ви бързо и ефективно. Дълбочината на копаене е 4.87 м, като това ви дава възможността да копаете по-дълбоки канали и откопавания. Багерът е снабден с висококачествена хидравлична система, която осигурява гладка и бърза работа на машината. Това ви позволява да ускорите работата и да постигнете най-добрите резултати. Системата за контрол на машината е лесна за използване и ви дава пълен контрол върху машината по време на работа. Операторите на машината са квалифицирани и ще ви осигурят професионална помощ и съдействие по време на работа с нея. Ако искате да наемете този качествен колесен багер за вашите проекти, то Hitachi ZX170W-6 е перфектният избор. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Технически данни: - Тегло: 17.4 тона - Мощност: 102 кВ - Дълбочина на копаене: 4.87 м - Хидравлична система: висококачествена - Система за контрол: лесна за използване

200лв. - 220лв.

Малкият багер под наем Komatsu PC09-1 е идеалното решение за дейности в тесни и ограничени пространства. Той е компактен и маневрен, което го прави идеален за използване на строителни площадки, където има ограничен достъп. Този мощен багер е снабден с изключително ниско ниво на шума, което го прави изключително подходящ за работа в урбанизирани райони и около чувствителни обекти. Освен това, машината е екологично чиста, с ниски емисии на вредни газове. Техническите характеристики на малкия багер под наем Komatsu PC09-1 са: - Мощност: 6,7 kW - Тегло: 930 кг - Дълбочина на копаене: 1,5 м - Височина на копаене: 2,59 м - Широчина на машината: 0,7 м - Ширина на веригите: 0,18 м - Дължина на машината: 2,85 м - Височина на машината: 2,28 м Багерът е оборудван с гумени вериги, които осигуряват отлична маневреност и стабилност във всякакви условия на терена. Куполът на машината е снабден с голям брой прозорци, които осигуряват максимална видимост на оператора и улесняват манипулациите в тесни пространства. Малкият багер Komatsu PC09-1 е идеален за копаене на траншеи, изкопаване на основи и монтаж на тръби и кабели. Той е също така подходящ за използване в градински работи, като разрязване на канали за поливане и изкопаване на дренажни канали. С наема на този багер можете да бъдете сигурни, че ще получите надеждна машина, която ще увеличи ефективността и точността на вашите строителни проекти.

100лв. - 120лв.

Наемът на мини багер Kubota U35-4 е идеалното решение за изкопни дейности на труднодостъпни места. Този багер е създаден да работи ефективно върху строителни площадки, като същевременно е лесен за транспортиране. Мощният двигател и компактният дизайн правят Kubota U35-4 идеален за малки и средни проекти. Техническите характеристики на мини багера Kubota U35-4 включват: - Мощен двигател с мощност 24.8 kW, който осигурява високо ниво на производителност и ефективност на горивото; - Тегло от 3420 кг, което го прави стабилен и лесен за маневриране; - Дълбочина на копаене до 3.19 м, която му позволява да работи на дълбочина дори в най-труднодостъпните места; - Максимална височина на изкопа до 4.4 м, което го прави подходящ за проекти, където е нужно да се изкопава на височина; - Гумени вериги, които му позволяват да работи на неравни терени, като предпазват повърхността от надраскване; - Хидравличен хидростатичен трансмисионен механизъм, който осигурява гладко ускорение и деактивиране на скоростта, като подобрява контрола и маневреността на багера. Наемът на мини багер Kubota U35-4 е идеален за малки строителни и ремонтни проекти, като намиране на подходяща фирма за наем на багер ще ви позволи да се възползвате от неговите мощности и да осигурите качествено и ефективно изпълнение на проектите си.

80лв. - 90лв.

Голям комбиниран колесен багер CASE 590ST е с компактен двигател, оптимизиран дизайн. Точките за проверка на маслото и филтъра са лесно достъпни от лявата страна на капака. Цялостното отваряне на капака осигурява на оператора пълен достъп до компонентите на двигателя. Вградената предпазна рамка на радиаторите ги предпазва от повреда при удар със скорост до 5 км / ч, елиминирайки извънредни разходи за поддръжка поради евентуални повреди. Характеристика: Номинална мощност к.с. (kW) 110 (82) Номинални обороти на ДВГ (об/мин) 2200 Обем на двигателя (л) 3.4 Брой цилиндри 4 Обем на резервоара за гориво (л) 131 Обем на резервоара за AdBlue (л) 13.2 Кофа тип 4 в 1 (куб.м) 1.1 Товароподемност на максимална височина (кг) 3290 Дълбочина на копаене (мм) 125 Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

от 90 до 200 лв

Хидравличният багер Volvo EC220EL е перфектен избор за наем за вашите строителни нужди. Той разполага с мощност от 129 kW и тегло от 23870 кг, което го прави мощен и издръжлив за работа в различни условия. Машината може да копае до дълбочина от 6.7 м, което я прави идеална за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер Volvo EC220EL е оборудван с най-новите технологии, които му позволяват да бъде ефективен и лесен за управление. Машината е снабдена със система за контрол на обема на ковша, която позволява на оператора да работи по-точно и да избягва излишни отпадъци. Той разполага също така с голям капацитет на ковша, който му позволява да обработва големи количества земя в едно движение. Хидравличният багер Volvo EC220EL е проектиран така, че да предлага максимална стабилност и безопасност при работа. Машината е снабдена с висококачествени гуми и хидравлични системи, които я правят издръжлива и устойчива на натоварвания. Кабината на машината е снабдена със съвременни системи за контрол и комфорт на оператора, като климатик и регулируеми седалки. Наемът на хидравличният багер Volvo EC220EL е лесен за сключване и подходящ за различни нужди. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и включва качествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Volvo EC220EL включват: - Мощност: 129 kW - Тегло: 23870 кг - Дълбочина на копаене: 6.7 м Хидравличният багер Volvo EC220EL е перфектният избор за вашите строителни нужди.

По договаряне

Двигател: бензинов двигател с 15 к.с., 4-тактов, Briggs & Stratton Капацитет на изкоп: 60 м / ч Ширина на копаене: 100 мм Дълбочина на копаене: 200, 400, 600 мм Фрезоване на зъби: 27 зъба с карбидна сплав Дължина на веригата: 2057 мм Скорост на веригата: макс. 550 м / мин. Гуми: 15x6.00-6 Работни размери: 2172x950x1168 mm (LxWxH) Тегло: 184 кг Размери опаковка: 1100x800x900 mm (LxWxH) Тегло на превоз: 220 кг

8-18 лв.

Наемът на мини багер CAT 301.7D е идеален за по-малки строителни проекти или ремонти във вътрешния двор на дома Ви. Това компактно и мощно машинно оборудване може да се използва за изкопни и земни работи, както и за множество други приложения, свързани със строителството. CAT 301.7D е един от най-леките мини багери на пазара, но не подценявайте мощността му. С впечатляваща мощност от 18 kW този мини багер може да се справи с множество изисквания на строителния процес. С тегло от 1765 кг, той е лесен за маневриране и управление, докато все пак предлага солидна стабилност и дълбочина на копаене от 2.07 метра. Наемът на мини багер CAT 301.7D е идеален за строителни дейности, които изискват малък, но мощен и удобен за управление багер. Той е перфектен за изкопни и земни работи на малки участъци, като изкопаване на фундаменти, премахване на боклуци или нивелиране на терен. Този мини багер е изключително маневрен и може да се придвижва лесно в тесни пространства и на труднодостъпни места. Техническите данни на CAT 301.7D включват: - Мощност на двигателя от 18 kW - Тегло на машината от 1765 кг - Дълбочина на копаене до 2.07 метра - Максимална височина на изхвърлянето на грунта от 2.57 метра - Обем на кофата до 0.044 куб. метра - Система за хидравлично управление на кофата, за по-голяма прецизност при изкопните работи Мини багерът CAT 301.7D е мощен, удобен и надежден избор за извършване на различни строителни проекти.

По договаряне

Takeuchi TB210R е перфектното решение за строителни и ремонтни дейности в тесни и ограничени пространства. Той е малък, компактен и мощен машинен инструмент, който е идеален за работа на строителни площадки с ограничено пространство. Това е багер, който може да извършва много задачи, без да ограничава свободата на движение на оператора. TB210R има кабина, която осигурява комфорт на оператора, с вградена система за отопление и охлаждане. Багерът е лесен за управление и предлага голяма маневреност, благодарение на малкия си размер и същевременно може да изпълнява мощни задачи. Техническите данни на Takeuchi TB210R са: - Мощност на двигателя: 11 kW - Тегло: 1180 кг - Дълбочина на копаене: 1.55 м - Височина на копаене: 2.77 м - Обем на кофата: 0.025 м³ - Обхват на копаене: 3.13 м - Максимална височина на изхвърляне: 2.23 м - Широчина на веригите: 980 мм TB210R има много малка повърхностно налягане, което го прави подходящ за работа на меки или неравни повърхности. Комбинацията от малкия си размер и голямата мощност го прави идеален за работа в тесни и ограничени пространства, където други машини не могат да стигнат. В допълнение, багерът е оборудван с LED осветление за работа при слаба осветеност и може да се транспортира лесно с помощта на ремарке или камион. Takeuchi TB210R е мощен, но все пак компактен багер, който предлага голяма маневреност и високо качество на работа. Той е перфектен за изграждане на фундаменти, копане на канали и траншеи, поставяне на тръби и други строителни дейности, които изискват маневреност и точност.

90лв.

Наемът на средни багери е необходим, когато става въпрос за по-големи строителни проекти, които изискват по-големи машини за копаене. Компанията предлага наем на среден багер Komatsu PC290LC-11, който е отличен избор за тези, които търсят мощност и производителност. Коматсу PC290LC-11 е оборудван с новите технологии на Коматсу, които гарантират висока ефективност и надеждност в работата. Той е оборудван със система за ефективно управление на горивото, която намалява разхода на гориво, като същевременно увеличава производителността. Освен това, този багер е снабден с камери за задно виждане, които улесняват маневрирането и работата в тесни пространства. Технически характеристики: - Мощност: 168 kW - Тегло: 29770 кг - Дълбочина на копаене: 6.8 м Основните предимства на Коматсу PC290LC-11 включват: - Висока мощност и производителност - Ефективно управление на горивото - Удобство и лесна работа в тесни пространства - Висока надеждност и безопасност Ако търсите среден багер, който да отговори на изискванията ви за производителност и ефективност, то Коматсу PC290LC-11 е прекрасен избор. Нашите експерти са на разположение за консултации и помощ при избора на правилната машина за вашето строителство.

По договаряне

Малкият багер под наем Komatsu PC09-1 е идеалното решение за дейности в тесни и ограничени пространства. Той е компактен и маневрен, което го прави идеален за използване на строителни площадки, където има ограничен достъп. Този мощен багер е снабден с изключително ниско ниво на шума, което го прави изключително подходящ за работа в урбанизирани райони и около чувствителни обекти. Освен това, машината е екологично чиста, с ниски емисии на вредни газове. Техническите характеристики на малкия багер под наем Komatsu PC09-1 са: - Мощност: 6,7 kW - Тегло: 930 кг - Дълбочина на копаене: 1,5 м - Височина на копаене: 2,59 м - Широчина на машината: 0,7 м - Ширина на веригите: 0,18 м - Дължина на машината: 2,85 м - Височина на машината: 2,28 м Багерът е оборудван с гумени вериги, които осигуряват отлична маневреност и стабилност във всякакви условия на терена. Куполът на машината е снабден с голям брой прозорци, които осигуряват максимална видимост на оператора и улесняват манипулациите в тесни пространства. Малкият багер Komatsu PC09-1 е идеален за копаене на траншеи, изкопаване на основи и монтаж на тръби и кабели. Той е също така подходящ за използване в градински работи, като разрязване на канали за поливане и изкопаване на дренажни канали. С наема на този багер можете да бъдете сигурни, че ще получите надеждна машина, която ще увеличи ефективността и точността на вашите строителни проекти.

85лв.

Мини багерът Yanmar VIO17 е компактна и мощна машина, която е идеална за малки строителни проекти и дейности на тесни места. Той е много маневрен и може да се използва в различни области на строителството, като копаене, изкопаване на канали, басейни и други подобни дейности. Техническите данни за малкия багер Yanmar VIO17 включват: - Мощност: 13.5 kW - Тегло: 1855 кг - Дълбочина на копаене: 2.37 м Основните характеристики на машината са: - Компактен дизайн: Мини багерът Yanmar VIO17 е изключително компактен и маневрен, което го прави идеален за работа на тесни места и в ограничени пространства. - Висока производителност: С мощност от 13.5 kW, машината може да изпълнява задачите си бързо и ефективно. - Удобство и лесно управление: Yanmar VIO17 е проектиран за да предоставя максимален комфорт и лесно управление на оператора. Кабината е удобна и предлага добра видимост на работната зона. Гумени вериги: Машината е оборудвана с гумени вериги, които осигуряват добра устойчивост и маневреност върху неравни повърхности. Мини багерът Yanmar VIO17 е перфектното решение за малки строителни проекти, които изискват мощна, но компактна машина. С този багер можете да изпълните задачите си бързо и ефективно, като същевременно се наслаждавате на комфорт и лесно управление

90лв. - 110лв.

Верижен мини багер MR18 Crawler е компактен багер подходящ за различни директории на копаене. Компактен, лек и малък радиус на завиване, са неговите уникални конструктивни характеристики, които го правят много подходящ в ограничени работни места. Характеристика: Китай laidong 3TE25 18.4 kw / 2350rpm, Tier III емисии EATON марка въртене на двигателя и отклонение на редуктора EATON марка управление на мотор Обем на кофата: 0.06m³ Огъване на ляво или на дясно Автоматична хидравлична Quick Hitch Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

65 лв

Чисто нови , каналокопатели/тренчери/ за канали 12см широки и до 70 см дълбоки. мощен двигател 15 к. с. верига със силно закалени ножове със диамантен връх

72 лв.

Машината е в много добро техническо състояние! Готов за работа! При интерес от ваша страна не се колебайте да се свържете с нас за допълнителни снимки и видео. ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА: - Марка: Liebherr - Модел: PR734XL - Година: 2010 - Мощност: 204 к.с. - Нето тегло: 22846 кг - Ширина на греблото: 3.9 м. - Работна ширина: 3995 мм - Работна дълбочина: 559 мм - Височина на подема: 1215 мм - ROPS Кабина (защита при преобръщане) - Окачена седалка

320лв.

Багер товарачът CAT 432F2 е мощна и ефективна тежкотоварна машина, която може да бъде наета за различни видове строителни проекти. Тази машина е снабдена с висококачествена технология, която предоставя голяма производителност и надеждност на работната площадка. Техническите характеристики на багер товарача CAT 432F2 са следните: - Мощност: 68 кВт - Тегло: 8.3 тона - Работен обем на кофата: 1 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.2 м - Обща дължина: 5.9 м - Обща височина: 3.5 м Багер товарачът CAT 432F2 е подходящ за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът CAT 432F2 е лесен за управление и маневрен, като е подходящ за работа в ограничени места. Машината е снабдена с удобна кабина, която предоставя комфорт на оператора по време на работа. Ако търсите професионално оборудване за изкопни работи и транспортиране на тежки товари, наемът на багер товарача CAT 432F2 е отличен избор. Нашият екип от квалифицирани оператори ще ви помогне да изберете правилната машина за вашите нужди и ще ви предостави професионално съдействие по време на работа с машината. Ние сме готови да отговорим на вашите нужди и да ви предложим перфектното решение за вашите строителни проекти.

140лв. - 170лв.

Комбиниран багер Hidromek 62SS е малка, но надеждна и мощна машина, дори в тежки условия на работа и продължителна експлоатация. Размерите и възможността му да се завърта на място, багерното устройство и допълнителните помощни хидравлични линии са нещата, които го правят идеален за работа в ограничени пространства. Двигател: Kubota модел V2403 M-T-EU4 Мощност на двигателя: 59 HP Обем на кофата: 0,35 m³ Скоротна кутия: х Товароподемност на багера: 332 kg Товароподемност на товарача на макс. височина: 2500 kg Управление: Управление чрез приплъзване и хидростатично задвижване Предимства на мини багер Hidromek 62SS: Висока производителност; Малък, но достатъчно мощен багер-товарач; Идеален за работа в ограничени пространства; Универсалност - мини багер-товарача е подходящ както за изкопни работи, така и за прибутване и разстилане на земна маса. Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне

Ако търсите надежден и ефективен верижен багер за вашите изкопни работи, верижният багер Volvo EC160E е перфектният избор за вас. Това е мощна машина, която осигурява високо ниво на производителност и контрол върху работата. Техническите характеристики на верижният багер Volvo EC160E включват: - Мощност: 117 кВт - Тегло: 17.8 тона - Работен обем на кофата: 0.96 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 6.6 м - Обща дължина: 9.58 м - Обща височина: 3.2 м Верижният багер Volvo EC160E е снабден с мощен двигател, който осигурява висока производителност и ефективност на работата. Машината е снабдена с голяма работна кофа, която може да прехвърля големи количества материали. Дълбочината на изкопа е голяма, като това прави машината идеална за извършване на дълбоки изкопни работи. Верижният багер Volvo EC160E е лесен за управление и маневрен в ограничени пространства. Кабината на машината е оборудвана с множество удобства, които правят работата по-лесна и комфортна за оператора. Машината е снабдена със система за контрол на износването, която гарантира дълготрайността и ефективността на машината. Наемът на верижният багер Volvo EC160E включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Операторите са квалифицирани и професионални, което гарантира успешното изпълнение на проекта ви. Ние ще ви осигурим съдействие и помощ по време на работа с машината, за да гарантираме най-добрите резултати. Верижният багер Volvo EC160E е гаранция за успешното изпълнение на вашите изкопни проекти.

290лв.

Малкият багер CAT 300.9D е идеален за работа на тесни и труднодостъпни места. Със своя компактен размер и мощност от 13 kW, този багер може да се използва за различни строителни и ремонтни проекти. Той е с тегло само 935 кг, което го прави много маневрен и лесен за транспортиране. Този малък багер има дълбочина на копаене до 1.65 метра, което е достатъчно за повечето задачи, като изкопаване на фундаменти, канали, дренажни системи и др. Багерът е оборудван с високоефективен двигател и хидравлична система, която му позволява да работи ефективно и да постигне високи производствени резултати. Технически данни: - Мощност: 13 kW; - Тегло: 935 кг; - Дълбочина на копаене: 1.65 м; - Обем на кофата: 0.025 куб. м; - Максимална височина на изкопа: 2.75 м; - Обем на резервоара за гориво: 12 литра. Този малък багер CAT 300.9D е надежден и ефективен избор за работа на ограничени места. Той може да изпълнява различни задачи и да помогне за ускоряване на работния процес. Наемът на този багер ще ви предостави възможността да работите с професионално оборудване, без да се нуждаете от инвестиране във високотехнологични машини и оборудване.

90лв. - 130лв.

Наемът на багер товарач Volvo BL71 е идеалният избор за вашите строителни проекти. Тази тежка машина е оборудвана с висококачествени технологии, които гарантират надеждност и голяма производителност на работната площадка. Багер товарачът Volvo BL71 разполага със следните технически характеристики: - Мощност: 68.8 кВт - Тегло: 8.3 тона - Работен обем на кофата: 1.1 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.12 м - Обща дължина: 5.96 м - Обща височина: 3.0 м Тази тежка машина е идеална за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът Volvo BL71 е маневрен и лесен за управление, като е подходящ за работа в ограничени места. Машината е снабдена с удобна кабина, която предоставя комфорт на оператора по време на работа. Наемът на багер товарач Volvo BL71 от нашата фирма включва професионална помощ и съдействие от квалифициран екип от оператори. Ние ще ви помогнем да изберете правилната машина за вашите нужди и да ви предоставим необходимата помощ и поддръжка по време на работа с машината. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Багер товарачът Volvo BL71 е перфектният избор за успешното завършване на вашите строителни проекти.

150лв. - 170лв.

Комбиниран багер CASE ST 580ST предлага огромна мощ и изключителна икономичност. Двигателите с Етап 4 за изгорели газове, системата за компенсиране неравностите на терена - Ride Control, бързината на багерната стрела и изборът на трансмисии водят до нисък разход на гориво и по-малко вредни емисии. Предлага се и широка гама от кофи и приставки за различни приложения. Характеристика: Номинална мощност к.с. (kW) 97 (72) Номинални обороти на ДВГ (об/мин) 2200 Обем на двигателя (л) 3.4 Брой цилиндри 4 Обем на резервоара за гориво (л) 131 Обем на резервоара за AdBlue (л) 13.2 Кофа тип 4 в 1 (куб.м) 1.0 Товароподемност на максимална височина (кг) 3572 Дълбочина на копаене (мм) 125 Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

от 80 до 100 лв

Верижен багер KUBOTA KX080-4α е компактен багер с 2 хидравлични линии за прикачен инвентар, с пропорционален контрол. Има дигитален контролен панел „Kubota Intelligent Control System“. Това е система за управление и мониторинг на работните параметри, с функция за самодиагностициране при старт и менюта за настойка на параметрите на хидравличната система на машината. В допълнение и функция “Auto Idle” , която е за втоматично понижаване на оборотите на двигателя. Характеристика: Tегло с кабина и гумени вериги – 8 240 кг.; Работно тегло (с кабина и гумени вериги) – 8 315 кг.; Двигател KUBOTA V3307-CR-TE4 – 46,5 kW / 63.2 PS; “Auto Idle” функция за aвтоматично понижаване на оборотите на двигателя; 2 скорости на движение, с “Auto Shift” функция за автоматично превключване; Кабина с климатик. Mоноблок стрела; Носач 2 100 мм; Максимална дълбочина на копаене – 4 600 мм, макс. дълбочина / равно дъно – 3 850 мм; Гребло 2 200 × 500 мм; Кофа 800 мм / 0.25 м3 „Kubota Anti-theft“ система – Алармена система и ключ за машината с вграден имобилайзер; Ел. помпа за зареждане с гориво. Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне

Ако търсите професионално оборудване за изкопни работи и транспортиране на тежки товари, багер товарачът CASE 580ST е перфектният избор. Тази тежкотоварна машина е мощна и ефективна, като може да бъде наета за различни типове проекти. Техническите характеристики на багер товарача CASE 580ST са следните: - Мощност: 67 кВт - Тегло: 8,1 тона - Работен обем на кофата: 1 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4,2 м - Обща дължина: 5,8 м - Обща височина: 3,6 м Багер товарачът CASE 580ST е идеален за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и надеждност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът CASE 580ST е лесен за управление и много маневрен. Машината е снабдена с удобна кабина, която осигурява комфорт и безопасност на оператора. Това е перфектната машина за професионалисти, които търсят висока производителност и качество в работата си. Ако искате да наемете тази тежкотоварна машина за вашите проекти, багер товарачът CASE 580ST е перфектният избор. Операторите на машината са квалифицирани и ще ви осигурят професионална помощ и съдействие по време на работа с нея.

130лв. - 140лв.

Ако търсите надеждно и качествено колесен багер за вашите строителни или ремонтни проекти, тогава моделът CAT M318F е перфектният избор за вас. Този мощен машинен комплекс е снабден с високоефективен двигател с мощност 129 kW, който осигурява висока производителност и ефективност при работа. Колесният багер CAT M318F има обща теглоотделяне на 19.2 тона и дълбочина на копаене до 5.33 метра, което го прави идеален за извършване на различни видове изкопни работи като копаене на канали, изравняване на терени и издигане на тежки товари. Тази мощна машина е снабдена с различни функционалности и системи, които я правят изключително лесна и удобна за управление. Има широко разширяема работна област, а багерната лопата може да се завърта на 360 градуса, което улеснява копаенето на дълбоки и труднодостъпни места. CAT M318F е оборудван с окачване на колесата, което гарантира по-голяма мобилност и устойчивост при работа в трудни терени. Също така, този багер е снабден с кабина, която осигурява удобство и безопасност на оператора. Технически данни: - Мощност на двигателя: 129 kW - Тегло: 19.2 тона - Дълбочина на копаене: 5.33 м - Обем на багерната лопата: 1.1 куб. м. - Система на окачване на колелата - 360-градусова завъртане на багерната лопата - Кабина за оператора с удобно разположение на контролите.

220лв. - 230лв.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Капацитет на кофата 0.04m³ Мощност 9.9kW/2200rpm Общо тегло 1.87t ОСОБЕНОСТИ Висока мощност и надеждност • Използван е вносен двигател и хидравлична система, които са стабилни и с дълъг експлоатационен живот. Работен обхват • Хидравличното регулиране на ширината на шасито позволява работа в тясно и затворено пространство. Лесен за поддръжка • Голямо пространство удобно за периодична поддръжка и ремонт. Стилен и изчистен дизайн • Изчистен дизайн с гладка и красива външност. ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Размери (L×W×H): 3820 x 980 x 2378 mm A Максимална височина на копаене: 3509mm B Макс. височина на разтоварване: 2482 mm C Макс. дълбочина на копаене: 2155 mm D Макс. дълбочина на копаене по вертикален изкоп: 1551 mm E Макс. обхват на копаене: 3850 mm F Макс. обхват на копаене на земята: 3472 mm G Макс. височина на повдигане на греблото: 211 mm H Макс. дълбочина на копаене на греблото: 270 mm R Мин. Радиус на завиване: 1686 mm Дължина и ширина на греблото: 1310*267 mm Общо тегло с гумени вериги: 1.87t Капацитет на стандартна кофа: 0.04m³ Сила на копаене на кофата: 22.7 kN Сила на копаене на рамото: 11.24 kN Максимална теглителна сила: 15.9 kN Мощност: 9.9 kW

от 50 до 80 лв/ден

Верижен багер KOMATSU HB215LC-2 Hybrid предлага мощност, стабилност, товароподемност и комфорт за оператора. Предлага изключителна функционалност при работа в ограничени пространства. Висока горивна ефективност и работни характеристики. Предимства: Висока производителност, съчетана с нисък разход на гориво Несравнима видимост и безопасност Първокласен комфорт за оператора Лесна поддръжка Висока надеждност и издръжливост Несравнимите верижни багери KOMATSU HYBRID драстично намаляват разхода на гориво и отделянето на вредни емисии. Хибридната технология гарантира икономия до 30%-35% в сравнение с конвенционална машина от същия клас. Патентованата Komatsu технология подобрява работата на машината по отношение на бързина и нива на шум. Характеристика: Мощност на двигателя : kW/HP 110 / 148 Работно тегло: t 22.6 - 23.4 Макс. дълбочина на копаенe: m 6.62 Обем на кофатa: m³ max. 1.68 Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

от 45 до 120 лв

Ако търсите качествен и надежден верижен багер за вашите изкопни проекти, наемът на машината Hitachi ZX160LC-6 е перфектният избор. Този мощен верижен багер е създаден, за да осигури висока производителност и ефективност на работата. Техническите характеристики на верижния багер Hitachi ZX160LC-6 включват: - Мощност: 90 кВт - Тегло: 16.2 тона - Работен обем на кофата: 0.9 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 6.45 м - Обща дължина: 9.87 м - Обща височина: 3.06 м Верижният багер Hitachi ZX160LC-6 е идеален за различни видове изкопни дейности, като копаене на канали, изравняване на терени и други. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява надеждност и висока производителност. Кофата е с голям обем и може да прехвърля големи количества материали. Верижният багер Hitachi ZX160LC-6 е много маневрен и лесен за управление, като може да се използва в ограничени пространства. Осигурената кабина е много удобна за оператора по време на работа и е оборудвана с множество удобства, които правят работата по-лесна и комфортна. Наемът на верижният багер Hitachi ZX160LC-6 включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Ние ще ви осигурим професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите нужди и изисквания за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер Hitachi ZX160LC-6 предлага високо ниво на точност и контрол върху работата, като е гаранция за успешното изпълнение на проекта ви.

По договаряне

С тегло от 8 .18 тона това е Най-големият Комбиниран Багер Товарач, който JCB произвежда. Товароподемността на машината от 4 368кг я прави незаменим партньор във всички земекопни дейности. Този багер товарач работи по-лесно, по-безопасно и по-безпроблемно от повечето си конкуренти. Моделът предлага максимална производителност, като същевременно осигурява комфорт за оператора.

По договаряне

Ако търсите качествен верижен багер за извършване на изкопни работи, наемът на машината CAT 313F GC е идеалният избор за вас. Този верижен багер е създаден с цел осигуряване на висока производителност и ефективност на работата. Техническите характеристики на верижния багер CAT 313F GC включват: - Мощност: 70 кВт - Тегло: 14.5 тона - Работен обем на кофата: 0.55 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 6.41 м - Обща дължина: 8.95 м - Обща височина: 3.15 м Верижният багер CAT 313F GC е идеален за изпълнение на всякакви изкопни дейности, като копаене на канали, изравняване на терени и други. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява надеждност и висока производителност. Кофата е с голям обем и може да прехвърля големи количества материали. Верижният багер CAT 313F GC е много маневрен и лесен за управление, като може да се използва в ограничени пространства. Осигурената кабина е много удобна за оператора по време на работа и е оборудвана с множество удобства, които правят работата по-лесна и комфортна. Наемът на верижният багер CAT 313F GC включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Ние ще ви осигурим професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите нужди и изисквания за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер CAT 313F GC предлага високо ниво на точност и контрол върху работата, като е гаранция за успешното изпълнение на проекта ви.

По договаряне

Комбиниран багер товарач (колесен) изключително подходящ за работа с чакъл. Различни размери кофи. Най-добрите цени без конкуренция !!!!

90 лв

Верижен багер Caterpillar 320B 320BL предлага първокласен комфорт за оператора и висока горивна ефективност и работни характеристики. Над 90 години Caterpillar Inc. е водеща компания в изграждането на световната инфраструктура. Характеристика: Марка CATERPILLAR Модел: 320B 320BL Година на производство: 2013 Цвят: жълт Тип на горивото: дизел Двигател: Caterpillar 3406 Прикачен инвентар: кофа Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

85 лв

Багер товарачът Volvo BL61 е тежкотоварна машина, която може да бъде наета за изкопни работи и транспортиране на тежки товари. Тази мощна машина е изключително ефективна и надеждна, като е подходяща за използване в различни типове проекти. Техническите характеристики на багер товарача Volvo BL61 включват: - Мощност: 47 кВт - Тегло: 7,5 тона - Работен обем на кофата: 1 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4,2 м - Обща дължина: 5,8 м - Обща височина: 3,6 м Багер товарачът Volvo BL61 е идеален за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът Volvo BL61 е лесен за управление и маневрен, като е подходящ за работа в трудни и ограничени места. Машината е снабдена с удобна кабина, която осигурява комфорт на оператора по време на работа. Ако търсите професионално оборудване за изкопни работи и транспортиране на тежки товари, наемът на багер товарача Volvo BL61 е идеалният избор. Нашият екип от квалифицирани оператори ще ви осигури професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Отговаряме на нуждите на всеки проект и сме готови да ви предложим перфектното решение за вашите нужди.

По договаряне

Хидравличният багер Komatsu PC210LC-11 е мощна машина, която може да се използва за различни строителни проекти. Той е оборудван с мощност от 123 kW и тегло от 23240 кг, което го прави една от най-мощните машини в своя клас. Машината може да копае до дълбочина от 6.32 м, което я прави идеална за големи строителни проекти. Компютърът на багера е оборудван със съвременна GPS система, която може да ви помогне да следите работата му и да оптимизирате процеса на копаене. Капацитетът на ковша на Komatsu PC210LC-11 е голям, което ви позволява да издърпвате големи количества земя с едно движение. Багерът е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Конструкцията на машината е проектирана така, че да бъде максимално ефективна и да ви помогне да свършите работата си бързо и лесно. Наемът на хидравличен багер Komatsu PC210LC-11 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Komatsu PC210LC-11 включват: - Мощност: 123 kW - Тегло: 23240 кг - Дълбочина на копаене: 6.32 м Ако търсите машини за строителство, хидравличният багер Komatsu PC210LC-11 е отличен избор за вас. С него ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството. Свържете се с нас за да наемете машината за вашите нужди и да получите качествено обслужване от нашия екип.

По договаряне

Предлагаме наем на среден багер Komatsu PC210LC-11, който е идеалното решение за изкопни дейности на по-големи строителни обекти и инфраструктурни проекти. Багерът е оборудван с новите технологии на Komatsu, които осигуряват висока производителност и намаляват разхода на гориво. Среден багер Komatsu PC210LC-11 има мощност от 123 kW и тегло от 23240 кг, което го прави перфектен за тежки дейности, като изкопи, преместване на почва и кариерни дейности. Багерът има дълбочина на копаене от 6.32 метра, като може да работи на голяма дълбочина благодарение на дългата му стрела и голямата му копачка кофа. Наемът на багера включва професионална оперативна екипировка, която ще гарантира, че работите са изпълнени с висока точност и безопасност. Операторите ни са обучени да работят с новите технологии на багера, което гарантира, че проектите ще бъдат изпълнени бързо и ефективно. Технически характеристики: - Мощност: 123 kW - Тегло: 23240 кг - Дълбочина на копаене: 6.32 м - Вместимост на копачката: 1.19 м³ В допълнение, багерът е оборудван с нови технологии като системата за автоматично управление на горивото и системата за регенерация на енергията, които значително намаляват разхода на гориво и правят работата по-ефективна и икономична. С наема на среден багер Komatsu PC210LC-11 ще получите качествено оборудване, професионална поддръжка и гъвкави условия на работа, които ще удовлетворят нуждите на всеки проект. Нашите опитни оператори ще ви помогнат да изпълните проектите ви бързо и ефективно, без да компрометирате качеството на работата.

По договаряне

Малкият багер под наем CAT 301.6C е отлично решение за всякакви строителни и ремонтни дейности в тесни пространства. С мощност от 18 kW той е в състояние да извършва множество задачи, докато по същото време е лесен за управление. Със своите компактни размери и тегло от 1746 кг, машината може да се придвижва лесно в ограничени пространства и да достига до труднодостъпни места. Този малък багер е оборудван с дълбочина на копаене до 1.93 метра, което го прави перфектен за различни задачи, като изкопаване на малки канали или копане на малки дупки за поставяне на стълбове или забиване на палети. Той е снабден с мощна система за контрол на хидравличния поток, която гарантира плавно и прецизно управление. CAT 301.6C е снабден с мощен двигател, който осигурява надеждност и ефективност в работата. Машината е оборудвана с удобна кабина за оператора, която осигурява комфорт и безопасност по време на работа. Допълнително, багерът е оборудван с LED осветление, което го прави идеален за работа и през нощта. Този малък багер под наем CAT 301.6C е изключително удобен за работа в тесни и ограничени пространства, като например в дворове или малки строителни площадки. Той е надежден и лесен за управление, като по този начин гарантира високо ниво на продуктивност и ефективност. Операторите на машината ще оценят удобната кабина и мощността на багера, който е идеален за извършване на различни строителни дейности.

100лв.

Среден багер под наем Hitachi ZX245USLC-6 е мощна машина, предназначена за изпълнение на тежки задачи в градски условия. Този багер има впечатляваща мощност от 128 kW и тегло от 26800 кг, което го прави перфектен за изпълнение на различни проекти. Средните багери като този са подходящи за работа в тесни пространства, където по-големите машини не могат да достигнат. Hitachi ZX245USLC-6 е оборудван с мощен двигател, който осигурява висока производителност и ефективност в работата. С този багер можете да копаете до дълбочина от 6.94 метра, което го прави идеален за изграждане на фундаменти, изкопаване на ями и други подобни задачи. Този багер е оборудван с широк избор от функции и опции, които го правят много удобен и лесен за управление. Някои от тези функции включват възможност за регулиране на скоростта на движение, автоматично управление на обръщането, намаляване на шума и вибрациите, както и множество други. Техническите данни на средния багер под наем Hitachi ZX245USLC-6 са: - Мощност: 128 kW - Тегло: 26800 кг - Дълбочина на копаене: 6.94 м Този багер е идеален за изпълнение на тежки задачи в строителството и инфраструктурата. Ако търсите мощна машина, която да ви помогне да извършите вашите проекти бързо и ефективно, тогава средният багер под наем Hitachi ZX245USLC-6 е правилният избор за вас.

По договаряне

Багер товарачът под наем CASE 590ST е перфектният избор за вашите строителни проекти. Тази тежкотоварна машина е снабдена с висококачествена технология, която предоставя надеждност и голяма производителност на работната площадка. Техническите характеристики на багер товарача CASE 590ST включват: - Мощност: 74 кВт - Тегло: 9.7 тона - Работен обем на кофата: 1.3 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.17 м - Обща дължина: 7.9 м - Обща височина: 3.7 м Багер товарачът CASE 590ST е идеален за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Багер товарачът CASE 590ST е маневрен и лесен за управление, като е подходящ за работа в ограничени места. Машината е снабдена с удобна кабина, която предоставя комфорт на оператора по време на работа. Ако искате да наемете тази тежкотоварна машина за вашите проекти, нашият екип от квалифицирани оператори ще ви осигури професионална помощ и съдействие по време на работа с нея. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Багер товарачът под наем CASE 590ST е готов да отговори на всички вашите нужди и да помогне за успешното завършване на проекта ви.

По договаряне

Ако търсите мощен и надежден хидравличен багер за наем, Volvo EC300EL е един от най-добрите избори за вас. Тази машина е с мощност 180 kW, тегло 31650 кг и може да копае до 6.6 метра дълбочина. Тези технически параметри я правят подходяща за изпълнение на различни строителни проекти. Хидравличният багер Volvo EC300EL е оборудван с високотехнологични функции, които му позволяват да бъде ефективен и лесен за управление. Машината е снабдена със система за контрол на обема на ковша, която позволява на оператора да работи по-точно и да избягва излишни отпадъци. Той разполага също така с голям капацитет на ковша, който му позволява да обработва големи количества земя в едно движение. Хидравличният багер Volvo EC300EL е проектиран с мисъл за безопасност и стабилност при работа. Машината е снабдена с висококачествени гуми и хидравлични системи, които я правят издръжлива и устойчива на натоварвания. Кабината на машината е снабдена със съвременни системи за контрол и комфорт на оператора, като климатик и регулируеми седалки. Наемът на хидравличният багер Volvo EC300EL е лесен за сключване и подходящ за различни нужди. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и включва качествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Volvo EC300EL включват: - Мощност: 180 kW - Тегло: 31650 кг - Дълбочина на копаене: 6.6 м Хидравличният багер Volvo EC300EL е надежден и мощен машинен инструмент, който ще ви помогне да свършите работата бързо и ефективно.

По договаряне

Хидравличният багер Hitachi ZX245USLC-6 е мощна машина, която ще ви помогне да изпълните различни строителни проекти. Той разполага с мощност от 128 kW и тегло от 26800 кг, което го прави идеален за работа в тежки условия. Машината може да копае до дълбочина от 6.94 м, което я прави подходяща за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер Hitachi ZX245USLC-6 е снабден с технологии, които го правят много ефективен и лесен за управление. Машината е оборудвана с голям капацитет на ковша, който позволява на оператора да издърпва големи количества земя с едно движение. Той също така разполага с GPS система, която ви помага да следите работата на машината и да оптимизирате процеса на копаене. Хидравличният багер Hitachi ZX245USLC-6 е проектиран така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Конструкцията му е изградена от здрави материали, които го правят издръжлив и устойчив на натоварвания. Това го прави идеален за работа в различни терени и условия. Наемът на хидравличният багер Hitachi ZX245USLC-6 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и включва висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Hitachi ZX245USLC-6 включват: - Мощност: 128 kW - Тегло: 26800 кг - Дълбочина на копаене: 6.94 м Хидравличният багер Hitachi ZX245USLC-6 е идеален за изпълнение на различни строителни проекти. С тази машина ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Товарене с багер под наем Каросерии Багер-товарач с твърда рама Марка Case Гама (марка : Case) 590SR Състояние втора употреба Година 01.01.2008 Страна ФРАНЦИЯ Производител на автомобили Case

90лв

Тип: Верижен Двигател: Mitsubishi L3E Мощност: 17 к.с. Тегло: 1650 кг. Обем на кофата: 0,04 м3 Земекопна сила: 15,10 kN Работна дълбочина: 2250 мм. Височина на разтоварване: 2550 мм.

от 30 до 90 лв/ден

Наемът на среден багер е необходим, когато става дума за по-големи проекти, където е необходимо по-голямо количество земя да бъде преместено за по-малко време. JCB JS220 е идеален избор за такива проекти, тъй като е изключително мощен и надежден багер, който може да извършва тежки задачи за кратко време. JCB JS220 има мощност от 128 kW, което го прави изключително мощен и способен да посрещне най-трудните задачи. Той има тегло от 22500 кг, което го прави стабилен и устойчив при копаене и преместване на големи количества земя. Дълбочината на копаене на този багер е 6.49 метра, което позволява да се изпълнят по-големи и по-сложни проекти. Но това не е всичко, което прави JCB JS220 идеален за вашия проект. Багерът има високоефективна система за подаване на гориво, която гарантира, че той може да работи продължително време без нужда от допълнителни паузи. Също така, багерът е оборудван с някои от последните технологии за безопасност, като система за контрол на нивото на машината и камери за задно виждане, които гарантират безопасността на оператора и на всички около багера. Техническите данни на JCB JS220 включват: - Мощност: 128 kW - Тегло: 22500 кг - Дълбочина на копаене: 6.49 м - Вместимост на кофата: 1.19 м³ - Размери на машината (д/ш/в): 9750 мм / 2990 мм / 3180 мм - Обем на резервоара за гориво: 416 л Така че, ако търсите надежден, мощен и безопасен среден багер за вашия проект, JCB JS220 е идеалният избор. В нашата компания ще намерите този багер на най-добрата цена за наем в България.

По договаряне

Средният багер Komatsu PC240LC-11 е една от най-мощните машини в своя клас и е идеален за големи строителни проекти. Този багер е снабден с всички необходими функции и технологии, за да се справя с най-тежките задачи на строителната площадка. Средният багер Komatsu PC240LC-11 е мощна машина, която се задвижва от двигател с мощност от 147 киловата. Той има тегло от 24820 килограма, което го прави изключително устойчив и подходящ за работа в трудни терени. С тази машина можете да постигнете максимална дълбочина на копаене от 6.59 метра. Технически данни: - Мощност на двигателя: 147 киловата; - Тегло: 24820 кг; - Дълбочина на копаене: 6.59 метра. Коматсу е известен производител на висококачествени строителни машини, които са популярни сред професионалистите в строителството. Средният багер Komatsu PC240LC-11 не е изключение и предлага надеждност, издръжливост и ефективност в едно. Това е идеалната машина за големи проекти, където се изисква максимална производителност и ефективност. Средният багер Komatsu PC240LC-11 е оборудван с иновативни технологии, като например системата за контрол на мощността на двигателя, която позволява по-голяма ефективност и икономия на гориво. Той също така разполага със система за управление на работата, която позволява на оператора да контролира машината по-ефективно и да изпълнява сложни задачи с по-голяма точност. Комфортът на оператора е също важен при работа с багери, поради което средният багер Komatsu PC240LC-11 е оборудван с удобна кабина с отлична видимост, климатроник и окачване на седалката.

По договаряне

Колесният багер JCB JS160W е една от най-мощните и надеждни машини в своя клас. Това е идеалната машина за големи проекти, където е нужно мощно и ефективно оборудване за изкопни работи. Багерът разполага с 103 kW мощност, което го прави подходящ за тежки изкопни операции. Той има тегло от 17.8 тона и дълбочина на копаене до 4.86 метра, като това му позволява да работи в почти всички условия и терени. Сред характеристиките на тази машина са голямата ѝ маневреност и гъвкавост, които я правят изключително удобна за работа на тесни места. Багерът е оборудван с високо ефективна система за охлаждане и филтриране на въздуха, която осигурява надеждна работа на машината и в условия на най-тежки натоварвания. Колесният багер JCB JS160W е идеален за изпълнение на различни видове проекти, като например: изкопни работи, транспорт на земя и материали, монтаж на тръби, пътно строителство и други. При наемане на тази машина от нас, можете да бъдете сигурни, че ще получите качествено обслужване и надеждност по време на изпълнението на вашите проекти. Операторите на машината са професионалисти с години опит и ще се погрижат за гладкото изпълнение на вашата задача. Технически характеристики: - Мощност: 103 kW; - Тегло: 17.8 тона; - Дълбочина на копаене: до 4.86 м; - Маневреност и гъвкавост; - Високоефективна система за охлаждане и филтриране на въздуха.

200лв.

Наем на мини багер Kubota U48-4 е перфектният избор за всеки, който търси мощна и надеждна машина за изкопни дейности на строителни площадки. Този багер е идеален за работа в тесни пространства и трудно достъпни места, където други машини не могат да се движат лесно. Наемът на мини багер Kubota U48-4 е удобен и икономичен начин да се осигури бързо и ефективно извършване на изкопни работи. Техническите характеристики на мини багера Kubota U48-4 включват мощност от 30.7 kW и тегло от 4785 кг, което го прави мощна и устойчива машина. Дълбочината на копаене е 3.5 метра, което позволява на оператора да изкопае и пренесе големи количества земя и материали с лекота. Ето и някои от основните технически данни на мини багера Kubota U48-4: - Мощност: 30.7 kW - Тегло: 4785 кг - Дълбочина на копаене: 3.5 метра - Ширина на гърба: 1980 мм - Височина на машината: 2510 мм - Обем на кофата: 0.2 кубически метра - Размер на гумите: 400 мм Мини багерът Kubota U48-4 има и други полезни функции като възможността за промяна на оборотите на двигателя, което позволява на оператора да регулира мощността на машината в зависимост от конкретната задача. Освен това, мини багерът е оборудван с мощни гумени вериги, които му позволяват да се движи по-лесно и стабилно в различни условия на терена. Кубота U48-4 е също така много удобна машина за оператора, който може да работи в комфортни условия благодарение на кабината с добра видимост и добре подредени контроли.

По договаряне

Комбинираният багер JCB 3CX е надежден избор за вашите строителни проекти. Този багер е идеален за изкопни работи, планиране на терени и общи строителни дейности. С него можете да извършвате различни операции като копане, натрупване, товарене и транспортиране на материали. Техническите данни на JCB 3CX включват мощност на двигателя от 68 kW, като той е снабден с четиритактов турбо дизелов двигател, който осигурява ефективност и надеждност на машината. Багерът има дълбочина на копаене от 4.24 метра и тегло от 7.8 тона, което го прави подходящ за работа на строителни места с ограничен достъп. JCB 3CX е снабден с иновативна технология, като например EcoRoad, която осигурява по-ниски нива на консумация на гориво и емисии, без да се компрометира с мощността на машината. Също така има и функции за автоматично управление, като например адаптивен круиз контрол и автоматично газене, които намаляват умората на оператора и подобряват ефективността на работата. Ето някои от техническите данни на тази машина, които я правят един от най-ефективните комбинирани багери на пазара: - Мощност: 68 kW - Тегло: 8,5 тона - Дълбочина на копаене: 4,24 метра - Височина на издигане: 3,19 метра - Габаритни размери: дължина - 5,92 метра, широчина - 2,35 метра, височина - 3,62 метра Колелният багер JCB 3CX има голям обхват на действие и висока маневреност, което го прави идеален за работа на труднодостъпни места. Освен това, той е снабден с удобна кабина за оператора, която осигурява отлична видимост и комфорт при дълги работни часове. Ако търсите надежден и ефективен комбиниран багер за вашите строителни нужди, то JCB 3CX е превъзходен избор за вашите проекти. Вземете го под наем и се уверете в качеството и производителността му.

130лв.

Хидравличният багер Komatsu PC290LC-11 е най-мощният багер в своя клас. С мощност от 168 kW и тегло от 29770 кг, тази машина е идеална за големи строителни проекти. Максималната дълбочина на копаене на този багер е 6.8 м, което ви дава голяма гъвкавост и възможности при изпълнението на вашите проекти. Хидравличният багер Komatsu PC290LC-11 е снабден с GPS система, която може да ви помогне да следите работата му и да оптимизирате процеса на копаене. Машината има голям капацитет на ковша, който ви позволява да издърпвате големи количества земя с едно движение. Машината е снабдена с най-новите технологии за контрол на емисиите, което я прави много ефективна и екологична. Хидравличният багер Komatsu PC290LC-11 е проектиран за максимална ефективност и удобство за оператора. Конструкцията на машината е изградена така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Лесното управление на машината позволява на опитни и неопитни оператори да работят с нея лесно и удобно. Наемът на хидравличен багер Komatsu PC290LC-11 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Komatsu PC290LC-11 включват: - Мощност: 168 kW - Тегло: 29770 кг - Дълбочина на копаене: 6.8 м Ако търсите най-мощния хидравличен багер в своя клас, тогава Komatsu PC290LC-11 е машината, която търсите. С нея ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Хидравличният багер Komatsu PC240LC-11 е мощна и надеждна машина, която е подходяща за различни строителни проекти. Той е оборудван с мощност от 147 kW и тегло от 24820 кг, което го прави една от най-мощните машини в своя клас. Машината може да копае до дълбочина от 6.59 м, което я прави идеална за по-големи строителни проекти. Хидравличният багер Komatsu PC240LC-11 е оборудван с най-съвременните технологии, което го прави по-лесен и по-ефективен за управление. Машината е снабдена с GPS система, която ви помага да следите работата й и да оптимизирате процеса на копаене. Капацитетът на ковша на багера е голям, което позволява да издърпвате големи количества земя с едно движение. Компютърът на багера е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Конструкцията на машината е проектирана така, че да бъде максимално ефективна и да ви помогне да свършите работата си бързо и лесно. Наемът на хидравличен багер Komatsu PC240LC-11 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Komatsu PC240LC-11 включват: - Мощност: 147 kW - Тегло: 24820 кг - Дълбочина на копаене: 6.59 м Ако търсите машини за строителство, хидравличният багер Komatsu PC240LC-11 е отличен избор за вас. С него ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Мини багерът CAT 304E2 CR е изключително гъвкава и ефективна машина за различни видове работи на строителни и други обекти. Той е предназначен за изкопни работи, изравняване на терен, преместване на материали и други подобни дейности, където се изисква точност и прецизност. Багерът е с мощност 33.2 киловата и тегло 4290 килограма, което го прави много удобен за транспортиране и работа на ограничени места. Машината може да достигне дълбочина на копаене до 3.5 метра, като това я прави подходяща за работа на дълбоки строителни ями, водоизточници, канали и други. Наемът на този машинен тип предлага бърз и лесен начин за изпълнение на тежки работи в различни условия и терени. В допълнение към изпълнението на копаене, багерът може да се използва и за други дейности, като например изравняване на терен и засипване на материали. Техническите данни на машината включват: - Мощност: 33.2 kW - Тегло: 4290 кг - Дълбочина на копаене: 3.5 метра - Обем на кофата: 0.17 кубически метра - Обща ширина на гусениците: 2000 мм - Обща височина: 2490 мм - Обща дължина: 5390 мм Мини багерът CAT 304E2 CR е снабден с най-новите технологии за управление и надзор, които осигуряват максимална ефективност и точност на работата. Той е проектиран, за да се справи с тежките и изискващи работни условия и да осигури надеждна и продуктивна работа на строителния обект.

100лв. - 120лв.

Хидравличният багер CAT 323EL е една от най-мощните машини на пазара, подходяща за различни видове строителство. Той има мощност от 121 kW и тегло от 25300 кг, което го прави една от най-силните машини в класа си. Той може да копае до дълбочина от 6.48 метра, което го прави идеален за по-големи строителни проекти. CAT 323EL е оборудван с най-съвременните технологии, което го прави по-лесен и по-ефективен за управление. Машината е снабдена с GPS система, която ви помага да следите работата й и да оптимизирате процеса на копаене. Капацитетът на ковша й е голям, което позволява да издърпвате големи количества земя с едно движение. CAT 323EL е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Конструкцията на машината е проектирана така, че да бъде максимално ефективна и да ви помогне да свършите работата си бързо и лесно. Наемът на хидравличен багер CAT 323EL е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Ако търсите машини за строителство, CAT 323EL е най-добрият избор за вас. С него ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството. Техническите му характеристики включват: - Мощност: 121 kW - Тегло: 25300 кг - Дълбочина на копаене: 6.48 метра Ние сме на разположение да ви помогнем да изберете най-подходящата машина за вашите нужди и да ви осигурим качествено обслужване по време на наема. Свържете се с нас.

По договаряне

Наемът на багер CAT 323EL е идеалният избор за вашите големи строителни нужди. Този среден багер е проектиран да предложи високо ниво на производителност, надеждност и ефективност на големи строителни проекти. Този багер е снабден с мощен двигател от 121 kW, който може да се справи с най-трудните задачи. Той може да изкопае до дълбочина от 6,48 метра, което го прави перфектен за големи проекти като строителство на канали, мостове, небостъргачи и други. CAT 323EL е с тегло от 25300 кг, което го прави стабилен и устойчив на неравни терени. Багерът е снабден с голям капацитет на кофата от 1,4 куб.м, който му позволява да изкопае голямо количество земна маса за кратко време. Системата за управление на хидравличните кормилни устройства и помпите осигурява гладко и ефективно управление. Този багер е идеален за тежки строителни проекти и може да работи в трудни условия. Снабден е със защита на кабината и кожухи за хидравличните маркучи, които го правят безопасен за оператора и удължават живота на машината. Възможността за наемане на багер CAT 323EL е отлично решение за вашите нужди от среден багер, без да се налага да инвестирате в закупуването на собствена машина. Технически данни: - Мощност: 121 kW - Тегло: 25300 кг - Дълбочина на копаене: 6.48 м - Капацитет на кофата: 1,4 куб.м.

По договаряне

За да завършите своята строителна задача успешно, трябва да разчитате на най-доброто оборудване. Багер товарачът под наем Komatsu WB93R-5 е мощен машинен комплекс, който е идеален за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Техническите характеристики на тази тежка машина включват: - Мощност: 68.4 кВт - Тегло: 8.3 тона - Работен обем на кофата: 1.0 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.7 м - Обща дължина: 5.79 м - Обща височина: 3.47 м Багер товарачът Komatsu WB93R-5 е снабден с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност на работната площадка. Машината е маневрена и лесна за управление, като е подходяща за работа в ограничени места. Наемът на багер товарач Komatsu WB93R-5 включва професионална помощ и съдействие от квалифициран екип от оператори. Ние ще ви помогнем да изберете правилната машина за вашите нужди и да ви предоставим необходимата помощ и поддръжка по време на работа с машината. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Ако търсите професионално оборудване за изкопни работи, багер товарачът под наем Komatsu WB93R-5 е перфектният избор. Операторите на машината са квалифицирани и ще ви осигурят професионална помощ и съдействие по време на работа с нея. Вие можете да се доверите на най-доброто оборудване, което ще ви помогне да завършите проекта успешно.

100лв. - 120лв.

Средните багери са изключително полезни за извършване на широк спектър от строителни дейности, като копаене на канали, изкопаване на фундаменти и подготовка на терени за изграждане на сгради. Ако търсите високоефективен и надежден багер за вашата следваща строителна работа, наем на среден багер Volvo EC300EL може да бъде правилният избор за вас. С Volvo EC300EL получавате багер с мощност от 180 kW и тегло от 31650 кг, който може да посрещне изискванията на най-тежките строителни задачи. Със своята дълбочина на копаене от 6.6 м, този багер е сигурен начин да се увеличи ефективността на вашия проект и да намалите времето за изпълнение на задачите. Волво е известен производител на тежкотоварни машини с голям опит в производството на багери. EC300EL е оборудван с най-новите технологии на Volvo, включително сензори за околната среда, камери за задно виждане и дисплей с висока резолюция. Това прави управлението на машината по-лесно и удобно, особено при работа на по-сложни строителни места. Ето някои от техническите характеристики на среден багер Volvo EC300EL: - Максимална мощност на двигателя: 180 kW - Тегло: 31650 кг - Дължина на рамото: 6.2 м - Дълбочина на копаене: 6.6 м - Вместимост на кофата: 1.4-2.7 м³ Наемът на среден багер Volvo EC300EL е идеален за големи строителни проекти, където високото качество и ефективност на машината са от съществено значение. С тази машина можете да бъдете уверени, че ще получите максимална производителност и надеждност, докато постигате вашия строителен проект в срок.

По договаряне

Средният багер под наем JCB JS260 е мощна и ефективна машина, предназначена за най-трудните задачи на строителния процес. Този багер е снабден с редица иновативни технологии, които му позволяват да постигне впечатляващи резултати във всякакви условия на работа. Този среден багер е с мощност от 128 кВт и тегло от 26 000 кг, което го прави перфектен за различни задачи на строителния процес. Багерът има дълбочина на копаене от 6.94 метра, която позволява да се извършват задачи в дълбочина, където по-малките машини не могат да стигнат. Тази машина е снабдена с JCB Ecomax двигател, който осигурява висока мощност и намалява консумацията на гориво и вредните емисии. Системата за управление на машината е изцяло електронна, като това гарантира точност и ефективност на работа. Средният багер JCB JS260 е снабден с мощна хидравлична система, която позволява да се извършват тежки задачи без усилие. Сред богатите технически характеристики на тази машина е и системата за контрол на нивото на горивото, която автоматично регулира нивото на горивото в резервоара на машината, като това гарантира оптимална производителност и икономия на гориво. Технически данни: - Мощност: 128 кВт - Тегло: 26 000 кг - Дълбочина на копаене: 6.94 м - JCB Ecomax двигател - Електронна система за управление - Мощна хидравлична система - Система за контрол на нивото на горивото Средният багер под наем JCB JS260 е перфектен за строителни проекти, които изискват високо ниво на производителност и ефективност.

По договаряне

Комбиниран багер JCB 4CX e оборудван с механична система за компенсиране на ъгъла на наклон на кофата при издигане на стрелата, за да се избегне разсипване на материала при товарене. Характеристика: Тип двигател: Дизелов Тип: Колесен Година на производство: 2007 Моточасове: 6800 Комбиниран багер - товарач Отваряема предна кофа Палетни вилици Комфорт • Серво усилвател на волана • Стерео уредба Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

150 лв

Ако търсите компактен, маневрен и удобен за употреба колесен багер за вашите строителни проекти, JCB Hydradig 110W е перфектният избор за вас. Тази багер машина е оборудвана с множество функционалности, които я правят изключително универсална и удобна за използване на строителни площадки с ограничен достъп. JCB Hydradig 110W разполага с четири колела, които я правят много маневрена и удобна за преместване от една строителна площадка на друга. Багерът е оборудван с хидравлична система, която предоставя високи нива на производителност и точност при копаенето. Освен това, Hydradig 110W е снабден с високоефективен двигател, който осигурява мощност и ефективност по време на работа. Този колесен багер има дълбочина на копаене от 4.2 метра, което го прави идеален за изкопни работи като копаене на канали, изравняване на терени и други строителни дейности. Багерът има капацитет за товарене до 11.7 тона, което го прави идеален за транспортиране на различни материали на строителната площадка. Технически данни: - Мощност на двигателя: 81 kW - Капацитет за товарене: 11.7 тона - Дълбочина на копаене: 4.2 метра - Обща тегло: 11.7 тона - Работно налягане: 229 bar - Максимална скорост: 40 km/h Ако търсите удобен и мощен колесен багер за вашия строителен проект, JCB Hydradig 110W е идеалният избор. Наемете тази машина сега и се възползвайте от функционалността и производителността ѝ, за да постигнете отлични резултати на вашите проекти.

180лв. - 200лв.

С наема на верижен багер CAT 320 GC, Вие получавате надеждност и ефективност за Вашите изкопни работи. С машината можете да достигнете дълбочина на копаене до 6.83 метра, благодарение на мощността на двигателя от 104 киловата. Теглото на багера от 21.8 тона го прави идеален за по-големи проекти и изкопни дейности. Системата за управление на багера CAT 320 GC е снабдена с най-новите технологии, за да гарантира оптимална производителност и максимално използване на горивото. Багерът е снабден с копачка, булдозер и допълнителна система за хидравлично присъединяване на инструменти, което го прави гъвкав и ефективен за различни видове работи. Техническите данни на верижния багер CAT 320 GC включват: - Мощност на двигателя: 104 kW - Тегло: 21.8 тона - Дължина на машината: 9.5 метра - Дължина на копачката: 4.4 метра - Дълбочина на копаене: 6.83 метра - Височина на изхвърляне: 7.83 метра Всички наши багери се дават под наем с квалифицирани оператори, които имат дългогодишен опит в работата с тези машини. Ние сме на разположение да Ви консултираме и да предложим решения, които ще отговарят на нуждите и изискванията на Вашия проект. Запитвайте за нашите услуги сега и ние ще Ви предложим индивидуално решение, подходящо за Вашите нужди.

По договаряне

Ние предлагаме наем на малък багер Kubota U10-3 с мощност от 7.5 kW и тегло 1000 кг. Този малък, но мощен багер е идеален за работа в тесни пространства, като дворове, градини и строителни площадки. С неговата дълбочина на копаене от 1.7 м, този багер може да се използва за копаене на траншеи, изкопаване на ямки за фундаменти, както и за множество други строителни дейности. Техническите характеристики на малкия багер Kubota U10-3 включват: - Мощност: 7.5 kW - Тегло: 1000 кг - Дълбочина на копаене: 1.7 м - Ширина на греблото: 740 мм - Обем на кофата: 0.016 м3 - Обхват на копаене: 3140 мм - Височина на копаене: 2920 мм Тези технически данни правят малкия багер Kubota U10-3 ефективен и лесен за използване, без значение за какви нужди го наемате. Със своя компактен размер и леко тегло, той е лесен за маневриране и маневрен при трудни условия на строителната площадка. Кофата на багера е с голям обем, което позволява ефективно копаене и извършване на задачи с висока производителност. Нашите машини са редовно поддържани и сервизирани, за да гарантираме, че всички наши клиенти получават оборудване от най-високо качество. Ако имате нужда от наем на малък багер, Kubota U10-3 е перфектното решение за вашите нужди. Ние сме готови да ви предоставим машината, която ви е необходима за успешно изпълнение на всяка работа.

70лв. - 80лв.

Ако търсите малък, но мощен багер за изкопни работи, то Kubota U27-4 е перфектният избор. Този компактен багер е идеален за работа на малки строителни площадки, където мястото е ограничено, но има нужда от голяма мощност за изкопни работи. Този малък багер под наем Kubota U27-4 е снабден с високоефективен двигател, който осигурява достатъчно мощност за бързо и ефективно изкопаване на земята. Също така е оборудван с гумени вериги, които го правят много маневрен и му позволяват да се движи по всякакъв тип терен. Техническите данни за този малък багер под наем Kubota U27-4 включват: - Мощност на двигателя: 20.9 kW - Тегло: 2750 кг - Дълбочина на копаене: 2.89 м - Гумени вериги за по-добра маневреност и стабилност - Високоефективен двигател за бърза и ефективна работа - Компактен размер за лесна маневреност в ограничени пространства Този малък багер Kubota U27-4 е перфектното решение за работа на малки строителни площадки, където мястото е ограничено, но има нужда от голяма мощност за изкопни работи. Комбинацията от гумени вериги и високоефективен двигател прави този багер идеален за работа по всякакъв тип терен. Наемът на този малък багер Kubota U27-4 ще ви позволи да завършите проекта си бързо и ефективно.

65лв./ден

РАБОТНО ТЕГЛО 4 855 кг [гумени вериги] 4 985 кг [стоманени вериги] ТРАНСПОРТНИ РАЗМЕРИ 5 230 x 1 970 x 2 540 мм ДЪЛБОЧИНА НА КОПАЕНЕ 3 540 мм 3 750 мм [дълго рамо] ВИСОЧИНА НА ТОВАРЕНЕ 3 870 мм 4 000 мм [дълго рамо] ЗАДЕН РАДИУС НА ВЪРТЕНЕ 970 мм СИЛА НА КОПАЕНЕ (РАМО/КОФА) 22.7 / 36.5 kN СКОРОСТ НА ДВИЖЕНИЕ 2.4 - 4.6 км/ч YANMAR ДВИГАТЕЛ 4 цил., 2 189 cм³ 27.3 кВт / 2 400 об/мин

45 лв/ден

РАБОТНО ТЕГЛО 4 855 кг [гумени вериги] 4 985 кг [стоманени вериги] ТРАНСПОРТНИ РАЗМЕРИ 5 230 x 1 970 x 2 540 мм ДЪЛБОЧИНА НА КОПАЕНЕ 3 540 мм 3 750 мм [дълго рамо] ВИСОЧИНА НА ТОВАРЕНЕ 3 870 мм 4 000 мм [дълго рамо] ЗАДЕН РАДИУС НА ВЪРТЕНЕ 970 мм СИЛА НА КОПАЕНЕ (РАМО/КОФА) 22.7 / 36.5 kN СКОРОСТ НА ДВИЖЕНИЕ 2.4 - 4.6 км/ч YANMAR ДВИГАТЕЛ 4 цил., 2 189 cм³ 27.3 кВт / 2 400 об/мин

100 лв/ден

Ако търсите една надеждна и ефективна машина за вашите строителни проекти, колесният багер Volvo EW160E е перфектният избор за вас. С тегло от 16.5 тона и мощност от 116 kW, този машинен комплекс е способен да се справи с всякакви задачи във вашите строителни проекти. Колесният багер Volvo EW160E е оборудван с технологии на Volvo, като например режим за икономия на гориво, който го прави ефективен и икономичен. Той има дълбочина на копаене от 4.96 метра, която го прави идеален за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и други строителни проекти. Колесният багер Volvo EW160E е снабден с голям брой функции, които улесняват работата на оператора. Машината разполага с голям и удобен кабинен интериор, който осигурява комфорт и удобство на оператора по време на работа. Освен това, багерът е снабден със система за автоматично нивелиране на хидравличния щит и голяма ширина на гумите, което го прави стабилен и устойчив на всякакви терени. Техническите данни на колесния багер Volvo EW160E включват: - Мощност: 116 kW - Тегло: 16.5 тона - Дълбочина на копаене: 4.96 м - Вместимост на кофата: 0.7 м³ - Максимална скорост: 35 км/ч - Габаритни размери: дължина 8.28 м x ширина 2.8 м x височина 3.2 м Ако търсите качествен и ефективен колесен багер за вашите строителни проекти, този машинен комплекс е перфектният избор. Операторите на машината са квалифицирани и ще ви осигурят професионална помощ и съдействие по време на работа с нея, за да получите най-добрите резултати за вашите строителни проекти.

200лв.

Ако търсите качествен хидравличен багер за наем, Volvo EC250EL е един от най-добрите избори за вас. Тази машина е с мощност 160 kW, тегло 29950 кг и може да копае до 6.6 метра дълбочина. Тези технически параметри я правят подходяща за изпълнение на различни строителни проекти. Хидравличният багер Volvo EC250EL е оборудван с високотехнологични функции, които му позволяват да бъде ефективен и лесен за управление. Машината е снабдена със система за контрол на обема на ковша, която позволява на оператора да работи по-точно и да избягва излишни отпадъци. Той разполага също така с голям капацитет на ковша, който му позволява да обработва големи количества земя в едно движение. Хидравличният багер Volvo EC250EL е проектиран с мисъл за безопасност и стабилност при работа. Машината е снабдена с висококачествени гуми и хидравлични системи, които я правят издръжлива и устойчива на натоварвания. Кабината на машината е снабдена със съвременни системи за контрол и комфорт на оператора, като климатик и регулируеми седалки. Наемът на хидравличният багер Volvo EC250EL е лесен за сключване и подходящ за различни нужди. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и включва качествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер Volvo EC250EL включват: - Мощност: 160 kW - Тегло: 29950 кг - Дълбочина на копаене: 6.6 м Хидравличният багер Volvo EC250EL е надежден и мощен машинен инструмент, който ще ви помогне да свършите работата бързо и ефективно.

По договаряне

Верижен багер модел Kubota KX057-4 е мини багер удобен и компактен с кабина и гумени вериги. Има функция за автоватично понижаване на оборотите на двигателя Auto Idle и система за управление и моторинг на работните параметри с функция за самодиагностициране при старт. Дигитален контролен панел Kubota Intelligent Control System e система за управление и мониторинг на работните параметри, с функция за самодиагностициране на машината и менюта за настойка на параметрите на хидравличната система. Характеристика: - Работно тегло (с кабина и гумени вериги) 5 545 кг. ; - Двигател KUBOTA V2607-DI 33, 8 kW / 46. 0 PS; - 2 скорости на движение, - Auto Shift функция за автоматично превключване; - Хидравлична система с 3 броя помпи; - Луксозна кабина с КЛИМАТИК; - - Носач 1 820 мм - - Максимална дълбочина на копаене 3 890 мм - Гребло 1960 × 410 мм - 2 броя хидравлични линии по стрелата и носача за прикачни устройства - AUX1 / AUX2 двойнодействащи, с пропорционален контрол, с управление от плъзгачи, разположени на джойстиците. - Кофа 650 мм / 0. 17 м3 Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

45лв

Ако търсите професионално оборудване за изкопни работи и транспортиране на тежки товари, колесният багер JCB JS145W е идеалният избор. Това машинно оборудване е сред най-продаваните в света и се отличава с надеждност и висока производителност. С тегло от 15.5 тона и мощност от 93 kW, той е подходящ за работа в различни условия и терени. Багерът JCB JS145W е идеален за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени, преместване на земя и други материали. Тази машина е изградена с най-съвременни технологии и иновации, които я правят удобна и лесна за управление от опитен оператор. Техническите данни на багера включват: - Максимална мощност: 93 kW - Тегло: 15.5 тона - Дълбочина на копаене: 4.57 метра - Вместимост на кофата: 0.78 куб. метра - Работен обсег на стрелата: 7.29 метра Тези технически параметри правят колесният багер JCB JS145W една от най-продуктивните машини на пазара за изкопни работи. Операторите на тази машина са квалифицирани и ще ви осигурят професионална помощ и съдействие по време на работа с нея. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Ако имате нужда от професионално оборудване за изкопни работи, наемът на колесен багер JCB JS145W е перфектното решение. Тази машина е създадена за да издържа на тежки работни условия и да осигури висока производителност, като в същото време предоставя комфорт на оператора и ефективност в работата.

180лв. - 210лв.

Техническа характеристика: - Макс. оперативно тегло: 17610кг - Транспортна дължина: 7.97м - Транспорт височина: 3.16м - Транспортна широчина: 2.49м - Макс. дълбочина на копаене: 5.93м

220лв.

Наемът на комбиниран багер Komatsu WB93R-8 е едно от най-добрите решения за тези, които търсят ефективност и гъвкавост при изкопни работи. Този машинен комплекс е с мощност 70 kW и тегло от 8.6 тона, като дълбочината на копаене достига 4.2 метра. Комбинираният багер Komatsu WB93R-8 е идеален за различни видове строителни дейности, както и за изкопни и транспортни операции на работни площадки. Машината има голяма мобилност, защото е снабдена с колеса, което я прави подходяща за работа на неравни терени. Този багер е също така много удобен за управление, благодарение на дизайна на кабината, който е съобразен с оператора и е снабден с всички необходими удобства. Интериорът е снабден с климатик, което осигурява комфорт и удобство при работа в различни условия. Наемът на комбиниран багер Komatsu WB93R-8 включва машината, както и обучение за нейното използване. Опитните ни оператори са готови да Ви помогнат при необходимост. Технически данни: - Мощност: 70 kW - Тегло: 8.6 тона - Дълбочина на копаене: 4.2 м - Габаритни размери (Д х Ш х В): 7.64м х 2.35м х 3.38м - Вместимост на кофата: 1 куб. м - Обем на резервоара за гориво: 160 л - Разход на гориво: 8 л/час - Височина на изхвърляне: 2.7 м - Ширина на колелата: 0.5 метра - Разстояние между колелата: 2.38 метра

190лв. -220лв.

Мини багерът под наем Yanmar VIO50-6B е идеалното решение за тежки строителни дейности. Той е снабден с мощен дизелов двигател и предоставя оптимална производителност във всяка работна среда. Машината е подходяща за малки и средни строителни работи, както и за работа в трудно достъпни места. Техническите характеристики на Yanmar VIO50-6B включват: - мощност на двигателя: 29.6 kW - тегло на машината: 5250 кг - дълбочина на копаене: 3.7 м Тези технически характеристики гарантират, че машината може да постигне високи нива на производителност и да бъде използвана за различни строителни задачи. Yanmar VIO50-6B е снабден с иновативни технологии, които гарантират бърза и лесна работа, а компактният му размер позволява да се движи лесно в трудно достъпни места. Други характеристики на Yanmar VIO50-6B включват: - максимална скорост на движение: 4.7 км/ч - капацитет на копаене: 0.2 куб. м. - максимална височина на изравняване: 6.02 м. Компактният дизайн на машината и гъвкавостта на операторската система я правят перфектен избор за работа в трудно достъпни места, където други машини не могат да достигнат. Yanmar VIO50-6B е лесен за управление и има много добра маневреност, което го прави идеален за строителни фирми и търговски предприятия, които искат да увеличат производителността си и да намалят времето за завършване на проекти.

100лв./ден

Мини челните верижни товарачи CAT под наем са както по-здрави, така и по-безопасни от конвенционалните машини с две рамена, като ви дават цялата мощност и производителност, от която се нуждаете! Мини челният товарач CAT осигурява отлична видимост и разполага с голяма, удобна и ергономична кабина.

По договаряне

Наемът на комбиниран багер е едно от най-често търсените решения за строителни и индустриални проекти. Един от най-предпочитаните модели на пазара е CAT 432F2. Този комбиниран багер е снабден с мощен двигател от 68 кВт, който му позволява да работи с висока ефективност. Комбинираният багер е подходящ за множество задачи, включително изкопни работи, пътно строителство, строителство на канали, кариерни работи и други. Един от ключовите фактори, които правят CAT 432F2 толкова ефективен е неговата дълбочина на копаене от 4.19 метра. Това позволява на оператора да извършва различни видове изкопни работи с голяма прецизност и бързина. Комбинираният багер е също така снабден с някои от най-съвременните технологии на CAT, включително опция за автоматично нивелиране на резервоара, което значително подобрява производителността и ефективността на машината. Техническите характеристики на CAT 432F2 включват: - Мощност на двигателя от 68 кВт - Дълбочина на копаене до 4.19 метра - Обем на кофата от 1.0 до 1.2 куб. м. - Тегло от 8.3 тона - Хидравлична система с висока производителност - Интегрирана технология на CAT за оптимизация на горивната и хидравличната консумация - Система за автоматично нивелиране на резервоара Ако търсите ефективно решение за изпълнение на вашите строителни или индустриални проекти, то CAT 432F2 може да бъде идеалното решение за вас. С възможността за наем на тази машина, можете да се възползвате от най-новите технологии и функционалности, без да се нуждаете от големи инвестиции в собствеността на машината.

По договаряне

Малкият багер Yanmar VIO10-2A е идеален за работа в тясни и ограничени пространства. С неговата компактна конструкция и ниско тегло, този малък багер е перфектното решение за дейности като изкопаване на траншеи, инсталация на тръби и други малки строителни проекти. С мощност от 7.1 киловата и тегло от 1140 килограма, Yanmar VIO10-2A може да достигне дълбочина на копаене до 1.73 метра, като същевременно запазва стабилност и маневреност в тесните пространства. Багерът е оборудван с мощна система за хидравлично задвижване, която му позволява да се движи с лекота по всякакъв вид терен. Този модел багер е снабден също с много полезни функции, които правят работата много по-ефективна и продуктивна. Сред тези функции са като: - Система за автоматично регулиране на оборотите, която гарантира по-голяма ефективност на горивото и по-ниски разходи за експлоатация; - Хидравлична система с ниско налягане, която гарантира плавно и точно управление на машината; - Бързосменяеми междинни части за бързо и лесно обслужване на машината. Този малък багер може да се наеме за краткосрочни или дългосрочни нужди, като се предлага с опция за наем на оператор, който ще управлява машината. Багерът е готов за работа във всички строителни проекти, където е необходима малка, но ефективна машина. Технически данни: - Мощност: 7.1 кВт; - Тегло: 1140 кг; - Дълбочина на копаене: 1.73 м; - Размери (д x ш x в): 2.4 x 0.77 x 2.3 м; - Обем на кофата: 0.02 - 0.03 м3; - Скорост на движение: 2.1 км/ч; - Габаритен размер на гумите: 230/40-14

По договаряне

Комбинираният багер JCB 4CX ECO е надеждна машина, която е идеална за изграждане на дълбоки канали, пътища, площадки, тротоари и други инфраструктурни проекти. Този багер е нает на клиентите, които търсят гъвкаво решение за своите строителни нужди. С JCB 4CX ECO може да се извършват множество функции, като копаене на градински пространства, пътища, тротоари и други обекти. Този багер е оборудван с петицилндров турбодизелов двигател, който осигурява мощност от 81 kW. Той също така е оборудван с четири скорости на движение, които му позволяват да се движи бързо и ефективно по строителното място. Комбинираният багер JCB 4CX ECO има дълбочина на копаене от 4.24 метра, което го прави подходящ за извършване на различни видове строителни дейности. Той също така е оборудван с хидравличен чук, който може да бъде използван за удряне и разрушаване на твърди материали. Този комбиниран багер е снабден с кабина, която осигурява комфорт на оператора. Кабината е оборудвана с климатик, отопление и вентилация, които позволяват на оператора да работи в удобни условия във всякакви метеорологични условия. Наемът на комбинирания багер JCB 4CX ECO е подходящ за всички, които търсят една надеждна машина, която може да изпълнява различни функции в строителството. Опитният екип на нашата компания може да ви предложи най-доброто решение за вашия проект.

180лв. - 210лв.

Верижен багер Hyundai R-210-LC-7 Серията Hyundai 210 е създадена, като се вземат предвид руските условия на работа. Това беше изразено в специфични приставки, подсилена кабина и допълнителни елементи, които позволяват работа в екстремни климатични условия при температури от +50 до -40 градуса. Механизмите и компонентите на багера са създадени в съответствие с метричната система от мерки, което значително намали разходите за ремонт, поддръжка и спести време. Семейство Hyundai 210 напълно отговаря на най-новите изисквания. Сред ключовите предимства на технологията трябва да се откроят: високо качество на сглобяване; ключови части и компоненти от собственото ни производство; нисък разход на гориво; адаптиране към руските условия; метрична система от мерки. Серията Hyundai 210 е лидер в своя клас и отразява най-добрата цена / качество. Технически спецификации Семейство Hyundai 210 се откроява с отличните си експлоатационни и технически характеристики. Моделът е напълно адаптиран към руските реалности, което предизвиква голямо търсене на него. Багерът е оборудван с кофа с капацитет от 0,9 куб.м (по избор от 0,51 до 1,34 куб. М) и ширина 1100 мм. Масата на оборудването е 21 700 кг. Hyundai 210 има следните размери: дължина - 9520 мм; ширина - 2990 мм; височина - 2990 мм; ширина на коловоза - 6000 мм; дължина на пистата - 4440 мм; дължина на дръжката - 2920 мм; дължина на стрелата - 5680 мм; максимален радиус на завиване - 3640 мм. Производителност на модела: сила на копаене на кофата - 133,4 kN; сила на копаене на дръжката - 97,1 kN; максимална дължина на копаене - 9940мм; максимална височина на копаене - 9470 мм; максимална дълбочина на копаене - 6740 мм. Оборудването е в състояние да се движи със скорост 5,3 км / ч. Всички модификации на Hyundai 210 са сертифицирани и сертифицирани в Русия по ISO 9001 и CCE. Разход на гориво Hyundai 210 Резервоарът за гориво на багера побира 340 литра гориво. Средният разход на гориво е около 12,5 литра на час. двигател Серията Hyundai 210 е оборудвана с турбокомпресор Cummins QSB6.7 (Cummins QSB5.9-C) 4-тактов 6-цилиндров дизелов инжекционен агрегат. Двигателят осигурява достатъчно мощност за придвижване около строителни обекти със сложен повърхностен профил. Ниските температури не са страшни за този мотор. Снабдена със зимна отоплителна система Webasto гарантира пускането на електроцентралата при всякакви условия. Агрегатът е оборудван и с електронна система за диагностика на двигателя и впръскване на гориво. Системата за почистване осигурява филтър с пълен поток, който осигурява най-доброто качество на горивото. Параметри на двигателя на Hyundai 210: работен обем - 6,7 л; номинална мощност - 110,3 (151) kW к.с.; максимален въртящ момент - 800 Nm; скорост на въртене - 1800 об / мин; диаметър на цилиндъра - 102 мм. Ние предлагаме голямо разнообразие от Верижни Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Верижни Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне

Мини багерът под наем Yanmar VIO38-6 е мощна и надеждна машина, която е предназначена за извършване на различни земни работи в труднодостъпни места. Той е идеален за работа в градски условия, където пространството е ограничено. С тегло от 4230 кг и мощност от 28.4 kW, този багер е подходящ за множество задачи и може да се справи с различни видове почвени условия. Техническите му характеристики включват дълбочина на копаене до 3.5 метра, което го прави подходящ за изкопаване на големи ямки и канали. Също така, багерът има и широчина на копаене до 4.13 метра, което му позволява да обхваща голяма площ и да извършва по-големи работни операции. Този мини багер е снабден с множество функции, които улесняват работата на оператора и му позволяват да извършва задачите по-бързо и ефективно. Някои от тези функции включват хидравличен бързосменник за по-бързо и лесно смяна на инструментите, възможност за регулиране на широчината на колелните следи, за да се осигури по-голяма стабилност при работа на неравен терен, както и система за контрол на скоростта за по-голяма точност и прецизност при работа. Технически данни: - Мощност: 28.4 kW - Тегло: 4230 кг - Дълбочина на копаене: 3.5 метра - Широчина на копаене: 4.13 метра - Височина на изкопа: 4.06 метра - Височина на разтоварване: 2.76 метра - Радиус на изкопа: 5.77 метра - Радиус на разтоварване: 4.09 метра - Вместимост на кофата: 0.11 куб. метра Този мощен мини багер е идеален за по-големи строителни проекти, където е необходимо прецизност и ефективност в работата.

55лв. - 85лв.

Като водеща компания в сферата на под наем строителна техника, ние предлагаме на нашите клиенти най-висококачествени мини багери, сред които е и CAT 301.8. Този багер е отличен избор за различни проекти, като предлага висока мощност и ефективност, като същевременно е компактен и маневрен. Както всички наши мини багери, CAT 301.8 е регулярно сервизиран и поддържан, за да се гарантира най-високата степен на производителност и надеждност при работа. Той е оборудван с всички необходими функции и допълнителни приспособления, за да осигури максимална удобност и ефективност на работата. Някои от техническите характеристики на CAT 301.8, които го правят идеален за широка гама от приложения, включват: - Мощност: 18.5 kW - Тегло: 1835 кг - Дълбочина на копаене: 2.57 м - Размери: 3.69 м x 1.1 м x 2.3 м - Гумени вериги, които осигуряват максимална маневреност и стабилност на труднодостъпни места - Хидравлична система, която осигурява висока скорост и ефективност на работа - Кабина с прозорци за максимална видимост и комфорт на оператора - Голям капацитет на резервоара за гориво, който осигурява продължително време на работа без прекъсване Комбинацията от висококачествени технически характеристики и регулярна поддръжка прави CAT 301.8 идеален за различни приложения, включително копаене на траншета, изкопаване на фундаменти, преместване на земя и други. Вземете го под наем сега и ускорете вашите строителни проекти.

75лв. - 100лв.

Мощност: 157 к.с. Работно тегло: 13800 кг. Обем на кофата: 0,71 м3

50 лв/ден

Комбинираният багер Komatsu WB97S-8 е идеален избор за изкопни дейности на строителни площадки и обекти, където е необходима гъвкавост и маневреност. Със своите компактни размери и мощен двигател от 70 kW, този багер под наем е способен да се справи с почти всякакъв вид изкопни работи. Комбинираният багер Komatsu WB97S-8 е снабден с различни предни и задни ковши, което го прави подходящ за изкопаване на канали, копаене на основи, изкопни дейности на строителни площадки и много други. Дълбочината на копаене достига до 4.4 метра, което позволява на оператора да работи на голяма височина и да постигне необходимата дълбочина за поставяне на основите. Този комбиниран багер на Komatsu е снабден с мощен хидравличен двигател, който осигурява висока производителност и надеждност при работа. Освен това, багерът е оборудван с мултифункционална джойстина, която позволява на оператора да контролира всички функции на машината с лекота. Комбинираният багер под наем Komatsu WB97S-8 е снабден със защита на оператора и машината. Това включва камера за задно виждане, която подобрява видимостта на оператора и повишава безопасността при работа. Освен това, машината е снабдена с автоматична система за изключване при прекомерно натоварване, която предпазва от повреди. Технически данни: - Мощност на двигателя: 70 kW - Дълбочина на копаене: 4.4 метра - Обем на предния ковш: 1.0 кубически метра - Обем на задния ковш: 0.2 кубически метра - Общо тегло: 8.9 тона Вземете под наем комбинирания багер Komatsu WB97S-8 и бъдете сигурни, че ще получите висококачествена машина за вашия проект.

150лв.

Ако търсите подходяща тежкотоварна машина за извършване на изкопни работи, верижният багер Komatsu PC138US-11 е идеалното решение. Този верижен багер е оборудван с най-съвременни технологии и осигурява максимална производителност и ефективност на работната площадка. Техническите характеристики на верижния багер Komatsu PC138US-11 включват: - Мощност: 72 кВт - Тегло: 13.8 тона - Работен обем на кофата: 0.6 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 5.49 м - Обща дължина: 7.33 м - Обща височина: 2.77 м Тази тежка машина е идеална за извършване на различни изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и други. Верижният багер е снабден с мощен двигател, който осигурява надеждност и висока производителност. Кофата има голям обем и може да прехвърля големи количества материали. Машината е маневрена и лесна за управление, като може да се използва в ограничени пространства. Верижният багер Komatsu PC138US-11 е оборудван с удобна кабина, която осигурява комфорт на оператора по време на работа. Технологията за намаляване на шума осигурява по-добри условия за работа. Наемът на верижния багер Komatsu PC138US-11 включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Ние ще ви осигурим професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите нужди и изисквания за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер Komatsu PC138US-11 е перфектен за изпълнение на всякакви изкопни дейности.

250лв.-270лв.

Наемът на среден багер CAT 320E е перфектното решение за строителни проекти, които изискват по-големи работни процеси. Този багер е идеален за тежки земни работи, като копане на канали, ями и изкопни работи. CAT 320E е с мощност от 103 kW и тегло от 21450 кг, което го прави един от най-големите и надеждни машини в класа си. Този среден багер CAT 320E разполага с иновативни технологии и функционалности, които го правят една от най-модерните машини на пазара. Той има голям обхват на копаене от 6.28 м, което го прави перфектен за големи работни процеси. Допълнително, багерът разполага с реверсивен вентил, който позволява бързо и ефективно превключване на работните функции, като изкопни работи, натоварване и отвеждане на материали. Комфортът на оператора е от голямо значение, когато става въпрос за продуктивност и безопасност. Средният багер CAT 320E има специално проектирана кабина, която осигурява комфорт и удобство на оператора по време на работа. Кабината е оборудвана с климатик, който позволява регулиране на температурата и поддържане на комфортните условия за работа във всички условия. Технически данни: - Мощност: 103 kW - Тегло: 21450 кг - Дълбочина на копаене: 6.28 м - Обем на кофата: 1.2-2.5 м³ Освен тези технически данни, средният багер CAT 320E разполага с редица допълнителни функционалности, като система за контрол на машината, което позволява ефективност и точност при работа, както и екологично по-чист двигател Tier 4 Final, който е по-икономичен и по-мощен от предишните модели.

250лв. -280лв.

Ако търсите надежден малък багер за изграждане на проекти в тясни пространства, то JCB 8026 CTS е идеалният избор за вас. Това компактно машинно оборудване е идеално за работа в ограничени пространства, като същевременно има голяма мощност и капацитет за работа. JCB 8026 CTS има много предимства за строителството на малки и средни проекти. Този багер е оборудван с гумена верига, която предлага добра маневреност и устойчивост на подложката, като същевременно предотвратява повреди на паважа. С тегло от 2812 кг, машината е лесна за маневриране, докато същевременно има капацитет за трудни задачи. Техническите данни на JCB 8026 CTS са впечатляващи. Багерът има 19.6 kW мощност на двигателя и дълбочина на копаене от 2.68 метра. Освен това, той има височина на издигане на 3.35 метра и обхват на изкопа на 4.96 метра. Багерът е снабден с хидравлична система, която осигурява прецизност при управлението му и по-голяма ефективност на работните му функции. Наемът на малък багер JCB 8026 CTS е идеален за клиенти, които търсят надеждно машинно оборудване за своите проекти, без да жертват гъвкавостта на машината. Малкият багер на JCB е снабден с всички необходими функции, за да направи вашия проект бърз и ефективен, като същевременно е мощен и надежден за работа в различни условия. Технически данни: - Мощност на двигателя: 19.6 kW - Тегло: 2812 кг - Дълбочина на копаене: 2.68 м - Височина на издигане: 3.35 м - Обхват на изкопа: 4.96 м

130лв.

Ако търсите ефективен хидравличен багер за вашия строителен проект, CAT 320E L е перфектният избор за вас. С мощност от 103 kW и тегло от 22400 кг, тази машина е една от най-мощните и надеждни на пазара. С нея можете да копаете до дълбочина от 6.28 м, което я прави подходяща за различни типове строителни работи. CAT 320E L е оборудван с най-съвременните технологии и иновации, което прави работата с машината по-лесна и ефективна. Машината има голям капацитет на ковша, който ви позволява да издърпвате големи количества земя с едно движение. Тя е също така оборудвана с GPS система, която може да ви помогне да следите работата на машината и да оптимизирате процеса на копаене. CAT 320E L е лесен за управление и може да се управлява от оператори с различен опит. Конструкцията на машината е проектирана така, че да бъде максимално ефективна и да ви помогне да свършите работата си бързо и лесно. Наемът на хидравличен багер CAT 320E L е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Ако търсите машини за строителство, CAT 320E L е най-добрият избор за вас. С него ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството. Ние сме на разположение за всякакви въпроси и да ви помогнем да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Техническите характеристики на хидравличния багер CAT 320E L включват: - Мощност: 103 kW - Тегло: 22400 кг - Дълбочина на копаене: 6.28 метра

По договаряне

Ако имате нужда от професионален колесен багер за вашите строителни проекти, моделът Volvo EW220E е перфектното решение за вас. Тази мощна машина разполага със задвижване на всички колела и се отличава с изключителна маневреност и мощност. С тегло от 23.5 тона и мощност от 129 кВт, този колесен багер е подходящ за изкопни и земни работи, както и за транспортиране на материали на големи разстояния. Дълбочината на копаене на този колесен багер е 5.87 м, което го прави перфектен за работа в по-големи дълбочини и добро извличане на материалите. Това, заедно с широката му работна зона, прави Volvo EW220E подходящ за голям брой приложения в строителството, от изкопаване на траншета до подготовка на строителни площадки. Колесният багер Volvo EW220E има висококачествена хидравлична система, която осигурява бързо и гладко движение на машината, както и лесна работа в трудни терени. Освен това, този багер разполага със защита на двигателя, която го прави изключително надежден и устойчив в работа. Ако искате да наемете този професионален колесен багер за вашите проекти, Volvo EW220E е перфектният избор. Операторите на машината са квалифицирани и ще ви осигурят професионална помощ и съдействие по време на работа с нея. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Технически данни: - Мощност: 129 кВт - Тегло: 23.5 тона - Дълбочина на копаене: 5.87 м - Работна зона: широчина 3.77 м, дължина 9.15 м - Хидравлична система: висококачествена с бързо и гладко движение на машината - Защита на двигателя: да

230лв. - 240лв.

Кубота KX008-3 е перфектният малък багер за най-малките строителни проекти. С компактните си размери и мощния двигател този багер може да извърши множество задачи на строителното място. Наемът на този багер е идеален за дребните проекти, които изискват максимална маневреност и прецизност. Техническите данни за този малък багер включват: - Мощност: 7.5 kW - Тегло: 800 кг - Дълбочина на копаене: 1.62 м Тези технически данни правят Кубота KX008-3 перфектен за работа в тесни и ограничени пространства, където други машини няма да могат да достигнат. Със своите компактни размери, този малък багер може да се движи лесно и бързо, без да причинява увреждане на околната среда. KX008-3 има също така и мощен хидравличен двигател, който осигурява голяма сила и прецизност при копаене. Със своята гъвкавост и маневреност, този малък багер може да бъде използван за множество строителни проекти, включително за копаене на траншеи, поставяне на тръби и изкопаване на фундаменти. Комфортът на оператора също е от голямо значение. Кабината на Кубота KX008-3 е проектирана да осигури максимален комфорт на оператора по време на работа. Кабината е оборудвана с удобно седалка, лесен за управление джойстик и добре подреден панел за управление на машината. Наемът на малкия багер Кубота KX008-3 е перфектен за всички, които имат нужда от мощен, но компактен багер за извършване на малки и средни строителни проекти.

60лв. - 80лв.

• Волтаж: 230 V • Напрежение: 50 Hz • Мощност: 1450 W • Обороти: 1800 rpm • Тегло: 7,5 кг • Максимална широчина на канала: 25/35 mm • Максимална дълбочина на канала: 35 mm

По договаряне

Ако търсите надеждно и ефективно професионално оборудване за различни строителни и изкопни проекти, комбинираният багер JCB 3CX ECO е перфектният избор за вас. Тази машина е подходяща както за изкопни, така и за земни работи, а благодарение на компактната си конструкция, може да се използва в тесни и ограничени пространства. С JCB 3CX ECO ще получите не само ефективността на комбинираната машина, но и забележителният еко режим, който я прави икономична и приятелска към околната среда. Това означава по-ниски разходи за гориво и по-малка експлоатационна натовареност. Техническите данни на този багер включват мощност от 55 kW и дълбочина на копаене до 4.24 м. Също така има възможност за различни аксесоари, като кари, куки, чукове и други, които го правят много универсален за изпълнение на различни проекти. Ергономичният дизайн на кабината на JCB 3CX ECO е създаден да осигури максимален комфорт и безопасност на оператора. Операторът може да се наслади на качествена работа благодарение на интуитивния контрол на машината и индивидуалните настройки на комфорта. С наема на комбиниран багер JCB 3CX ECO от нашата фирма, ще получите висококачествено и професионално обслужване, като нашите квалифицирани оператори ще ви осигурят необходимата помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Технически данни: - Мощност: 55 kW - Дълбочина на копаене: 4.24 м - Тегло: според конфигурацията - Вместимост на кофата: според конфигурацията - Възможност за прикачен инвентар

120лв. - 140лв,

Предлагаме на вашето внимание верижен багер под наем)! Багера е с различен обем на предната кофа и различни размери на задната кофа. Част от услугите, които може да извършим за вас са: Изкопи, подравняване, товарене и разтоварване, изкоп на канализация, чистене на сняг, вертикална планировка и т.н. За повече информация, моля позвънете!

от 60 до 80 лв/ден

Багер товарач под наем Марка: CATERPILLAR Модел: 428 F2 Вид багер: товарач

80лв

Хидравличният багер JCB JS260 е мощна машина, която може да се използва за различни строителни проекти. Той е оборудван с мощност от 128 kW и тегло от 26000 кг, което го прави много ефективен и удобен за работа. Машината може да копае до дълбочина от 6.94 м, което я прави идеална за изпълнение на различни строителни задачи. Хидравличният багер JCB JS260 е снабден със съвременна технология, която го прави лесен за управление и изключително ефективен. Машината е оборудвана с голям капацитет на ковша, което позволява на оператора да издърпва големи количества земя с едно движение. Машината е снабдена с GPS система, която ви помага да следите работата й и да оптимизирате процеса на копаене. Хидравличният багер JCB JS260 е лесен за управление и може да се управлява от опитни и неопитни оператори. Машината е проектирана за максимална ефективност и удобство при работа. Конструкцията на машината е изградена така, че да предлага максимална стабилност и сигурност при работа. Наемът на хидравличен багер JCB JS260 е удобен и лесен за сключване. Можете да го наемете за краткосрочен или дългосрочен период, в зависимост от вашите нужди. Цената на наема е конкурентна и ще получите висококачествено обслужване от нашия екип. Техническите характеристики на хидравличният багер JCB JS260 включват: - Мощност: 128 kW - Тегло: 26000 кг - Дълбочина на копаене: 6.94 м Хидравличният багер JCB JS260 е отличен избор за всякакъв вид строителни проекти. С тази машина ще можете да свършите работата си бързо и ефективно, без да правите компромис с качеството.

По договаряне

Наемът на мини багер Kubota KX018-4 е отлично решение за проекти, които изискват маневреност и ефективност. Този малък, но мощен багер има изключително компактни размери и може да достигне до труднодостъпни места. Също така е подходящ за работа в ограничени пространства, като вътрешни дворове или малки парцели. Кубота KX018-4 има максимална дълбочина на копаене от 2.18 метра, която може да се настройва за съответствие с изискванията на конкретния проект. Той е снабден с 3-цилиндров дизелов двигател, който доставя мощност от 11.8 киловата, като е с ниски нива на емисии и е икономичен. Техническите данни на мини багера Kubota KX018-4 включват: - Тегло: 1820 кг - Работна ширина: 980 мм - Височина на машината: 2285 мм - Дължина на машината: 3475 мм - Радиус на обръщане на машината: 1440 мм - Резервоар за гориво: 21 литра - Скорост на движение: 2.1 км/ч (бърза) и 1.2 км/ч (бавна) - Капацитет на кофата: 0.05 куб. метра KX018-4 е оборудван със защита на оператора и е лесен за управление, като предлага високо ниво на комфорт и ергономичност. Багерът е снабден с гумени вериги, които го правят подходящ за работа върху различни типове повърхности и не нанасят щети на настилката. Наемът на мини багер Kubota KX018-4 включва професионално обслужване и поддръжка, за да осигури най-доброто качество на работа и безопасност за клиентите. Опитният екип на оператори може да предостави необходимите съвети и насоки, за да помогне на клиентите да постигнат желаните резултати.

120лв./ден

2500 кг верижната минифадрома под наем може да влезе на труднодостъпни места и тежки терени. Подходяща за подравняване на терени, обратни насипи,вертикални планировки,товарене и изхвърляне на земни маси, строителни и битови отпадаци, снегопочистване. Свържете се с нас и научете как можете да наемете 2500 кг верижната минифадрома.

80 лв. - 120 лв.

Верижен мини челен товарач под наем е компактен мини-товарач, който съчетава здрав и надежден дизайн с модерна и безопасна кабина и отлични характеристики. Верижният мини челен товарач под наем е проектиран да изпълнява най-широк спектър от работи в различни индустрии.

По договаряне

Малкият багер Yanmar VIO23-6 е идеалното решение за копаене на малки строителни площадки и узки пространства. С тегло от 2470 кг той е достатъчно лек, за да бъде транспортиран лесно до работното място и да се маневрира без проблеми по труднодостъпни места. Багерът е с мощност от 14.9 kW, която му позволява да извършва различни задачи, свързани с копаене и изравняване на терени. Дълбочината на копаене на машината е 2.63 метра, което я прави идеална за копаене на канали, отвори за фундаменти или други подобни дейности. Този Yanmar VIO23-6 е със защита на оператора и удобна работна станция, която осигурява комфорт и безопасност на оператора по време на работа. Операторският кабинет е оборудван с удобни контроли, които му позволяват да манипулира машината лесно и ефективно. Технически данни: - Мощност: 14.9 kW - Тегло: 2470 кг - Дълбочина на копаене: 2.63 м - Обем на кофата: 0.07 м³ - Размери (Д x Ш x В): 3840 x 1550 x 2330 мм - Гумени вериги: 300 мм Наемът на малкия багер Yanmar VIO23-6 е отлично решение за строителния ви проект, който изисква маневреност, надеждност и ефективност. Нашите професионални оператори ще ви помогнат да изпълните всяка задача с лекота и бързина. Свържете се с нас, за да получите повече информация за нашите услуги за наем на машини и оператори.

70лв. - 95лв.

Наемът на мини багер Kubota KX057-4 е един от най-предпочитаните от клиентите ни. Този багер е идеален за работа в тесни пространства, където други машини не могат да стигнат. Багерът има много компактни размери, но е изключително мощен и ефективен при копаене и издълбаване на земя. Техническите характеристики на Kubota KX057-4 са впечатляващи и позволяват на багера да изпълнява най-различни задачи: - Мощност: 34.3 kW - Тегло: 5485 кг - Дълбочина на копаене: 3.81 м - Обем на кофата: 0.2 - 0.28 куб. м - Ширина на веригите: 400 мм Кубота КХ057-4 е оборудван с най-новите технологии, които му позволяват да работи много ефективно и да намали времето за изпълнение на задачите. Багерът има кабина с отлична видимост, която улеснява оператора да следи работата си и да манипулира багера с голяма прецизност. Освен това, багерът е снабден с високоефективен двигател, който е много икономичен и надежден. Ако търсите мощен и надежден багер, Kubota KX057-4 е идеалният избор за вас. Този багер може да се използва в различни условия и за различни видове работа, като копаене на канали, изкопаване на фундаменти и издълбаване на ями за басейни.

90лв. - 110лв.

Ако търсите малък, но мощен багер, който да се справя с големи предизвикателства, Yanmar SV08-1A е перфектният избор за вас. Този багер е идеален за работа в тясни пространства, като едновременно с това има впечатляващ капацитет за копаене. Yanmar SV08-1A е перфектен за изграждане на фундаменти, копане на канали и канализации, както и за други различни строителни и ремонтни работи. Този малък багер има мощност от 5.5 kW и тегло само 930 кг, което го прави лесен за маневриране и пренасяне на различни работни места. Yanmar SV08-1A също така има дълбочина на копаене до 1.55 метра, което е достатъчно за почти всички видове работи. Но най-важното е, че Yanmar SV08-1A е надежден и ефективен. Този багер е оборудван с мощен хидравличен двигател и надеждни компоненти, които гарантират безпроблемна работа. Yanmar SV08-1A е също така много лесен за управление, което го прави идеален за нови оператори или за работа в трудни условия. Технически данни: - Мощност: 5.5 kW - Тегло: 930 кг - Дълбочина на копаене: 1.55 м - Обем на кофата: 0.025 м³ - Максимална височина на изхвърлянето: 1.79 м - Обща дължина: 2.83 м - Обща ширина: 0.72 м - Обща височина: 2.3 м - Разстояние на гусениците: 0.7 м - 0.9 м Наемът на Yanmar SV08-1A е идеалното решение за тези, които имат нужда от мощен и ефективен багер, който да може да се справи с всякакви предизвикателства, но в същото време да бъде лесен за управление и маневриране. Ние предлагаме конкурентни цени за наем на Yanmar SV08-1A и сме готови да ви помогнем с всичко необходимо

75лв. - 90лв.

Комбиниран багер KOMATSUWB 93 R – 5 предлага висока производителност, съчетана с нисък разход на гориво. Несравнима видимост и безопасност, първокласен комфорт за оператора, лесна поддръжка, висока надеждност и издръжливост. Характеристика: Година на производство: ноември 2006 г. Тип двигател: Дизелов Мощност: 101 к.с. Работен обем: 1 куб.м Задвижване: Колесно Цвят: Жълт Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне

Ако искате за един ден да свършите работа по косенето и почистването на ливади и пасища от дънери и шубраци, да прокопаете канал за напоителни системи или с минимални усилия да почистите оборската тор в животновъдните стопанства, вашето спасение е наем на неколесен бобкат. Проходимостта на неравен терен е ненадмината на неколесният бобкат.

60 лв. - 80 лв.

Наемът на колесен багер CASE WX148 е изключително полезен, когато става въпрос за извършване на множество различни строителни задачи. С неговата гъвкавост и маневреност, този багер е перфектният избор за работа в трудно достъпни места и тесни пространства. Този колесен багер има мощен двигател от 98 киловата, който осигурява мощността за бързо и ефективно извършване на работата. С тегло от 16.6 тона, той е достатъчно тежък, за да може да извършва задачи, свързани с по-големи и по-тежки обекти. Дълбочината на копаене, която предлага този багер, е 4.31 метра, което го прави изключително полезен за различни изкопни дейности. CASE WX148 също така има много високо ниво на точност и контрол, което прави работата много по-лесна и ефективна. Със своите многофункционални хидравлични функции, този багер може да изпълнява множество различни задачи, като копаене, преместване на земя, изравняване на терени и много други. Тази машина има удобна и специално проектирана кабина за оператора, която осигурява максимален комфорт и удобство. Операторът ще има достъп до всички функции на багера от удобното си работно място. Кабината също така има добра видимост на работното поле, за да се улесни работата на оператора. Ето и някои технически характеристики на багера CASE WX148: - Максимална мощност: 98 кВт - Тегло: 16.6 тона - Дълбочина на копаене: 4.31 метра - Вместимост на кофата: 0.7 кубични метра - Максимална скорост на движение: 38 км/ч - Хидравличен резервоар: 98 литра Ако търсите качествена и надеждна машина за вашия проект, колесният багер CASE WX148 е перфектното решение за вас!

По договаряне

Наемът на мини багер е изключително удобен, когато трябва да извършите строителни дейности на тесни и труднодостъпни места. Това може да се окаже изключително полезно, особено ако сте в ограничено пространство, където други видове машини не могат да достигнат. Ако търсите надежден и мощен мини багер, тогава CAT 303.5E2 CR може да е перфектният избор за вас. CAT 303.5E2 CR е мощна машина, която може да извършва задачи на много трудни терени. Той е оборудван с най-новите технологии на CAT, за да осигури максимална ефективност и производителност. Благодарение на своята компактност, този мини багер може да достигне труднодостъпни места и да извършва работа в тесни пространства, където други машини нямат достъп. Той е идеален за работа върху улиците на градовете, строителни площадки или вътрешни дворове. Ето някои от техническите характеристики на този мощен мини багер: - Мощност: 23.5 kW - Тегло: 3650 кг - Дълбочина на копаене: 3.23 м - Габаритни размери: 4.28 м x 1.53 м x 2.52 м - Капацитет на кофата: 0.1-0.3 куб. м. CAT 303.5E2 CR е оборудван с изключително мощен двигател, който осигурява високо ниво на производителност. Този мини багер е създаден, за да се справя с трудните условия на работа, като е оборудван с висококачествена хидравлична система, която осигурява гладко движение на машината и по-висока ефективност на работата. Кофата му има голям капацитет, който му позволява да извършва по-големи задачи за кратко време.

115лв./ден

Ако търсите професионално оборудване за изкопни работи, верижният багер CAT 308 CR е отличен избор. Тази тежка машина е снабдена с висококачествени технологии, които гарантират надеждност и голяма производителност на работната площадка. Техническите характеристики на верижния багер CAT 308 CR включват: - Мощност: 54.9 кВт - Тегло: 8.6 тона - Работен обем на кофата: 0.31 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 4.04 м - Обща дължина: 6.31 м - Обща височина: 2.55 м Тази тежка машина е идеална за изкопни работи, като копаене на канали, изравняване на терени и преместване на земя и други материали. Верижният багер CAT 308 CR е снабден с мощен двигател, който осигурява голяма производителност и ефективност. Кофата има голям работен обем и може да се използва за транспортиране на голямо количество материали. Верижният багер CAT 308 CR е маневрен и лесен за управление, като е подходящ за работа в ограничени места. Машината е снабдена с удобна кабина, която предоставя комфорт на оператора по време на работа. Наемът на верижния багер CAT 308 CR от нашата фирма включва професионална помощ и съдействие от квалифициран екип от оператори. Ние ще ви помогнем да изберете правилната машина за вашите нужди и да ви предоставим необходимата помощ и поддръжка по време на работа с машината. Вашите изисквания и нужди за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер CAT 308 CR е перфектният избор за успешното завършване на вашите строителни проекти.

280лв. - 300лв.

Мощност: 141 к.с. Година на производство: 2015 Тип: колесен багер Работно тегло: 18500 кг. Сила на рязане: 106,4 kN Максимална дълбочина на копане: 5995 мм.

22 лв/час

Малкият багер CAT 301.4C е перфектното решение за изпълнение на различни строителни задачи в тесни и ограничени пространства. С компактни размери и леко тегло от 1636 кг, този малък багер е идеален за работа в градски условия или на трудно достъпни места. Благодарение на мощността си от 17 kW и дълбочината на копаене от 1.84 м, този малък багер може да се използва за изкопни работи, подготовка на строителни площадки, разтоварване на материали и други. В същото време, той е изключително маневрен и лесен за управление, като може да бъде управляван от един човек. Техническите данни на малкия багер CAT 301.4C включват: - Мощност: 17 kW - Тегло: 1636 кг - Дълбочина на копаене: 1.84 м Освен това, този малък багер е оборудван с гумени гусеници, които му позволяват да се движи по меки повърхности, без да нанася щети. Има също и мощна хидравлична система, която осигурява бързо и ефективно изпълнение на задачите. Ако търсите малък, но мощен багер за своя проект, наемът на малкия багер CAT 301.4C е идеалното решение за Вас. С него ще можете да изпълните своите задачи бързо, ефективно и безопасно.

По договаряне

Наем на 7000кг мини багер

от 92 до 180лв.

Комбиниран багер-товарач Terex TLB870 е модерен, ефективен и водещ в класа си. Той е специфично конструиран за потребителя. Притежаващ модерни конструктивни характеристики, включващи изцяло нови стрела на товарача, покрив на кабината и LED светлини, новият модел предоставя стандартни експлоатационни характеристики и ефективност. Характеристика: оперативно тегло – 7721 кг двигател с мощност 74,5kW максимална дълбочина на копаене – 6.2m. Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

По договаряне

Предлагаме Комбиниран Багер Товарач от световният лидер в производството на този тип машини - JCB. Моделът 3СХ е с максимална товароподемност от 3,5т и максимална дълбочина на копаене от 4,2 м. Колесното задвижване и компактните размери на машината (Д - 7,49м; Ш - 2,44м; В - 4,14м; тегло - 7,5т) я правят изключително подходяща за работа в градска среда.

По договаряне

Ако търсите високопроизводителен верижен багер за изкопни работи, наемът на машината Komatsu PC170LC-11 е перфектният избор за вас. Тази тежкотоварна изкопна машина е създадена с цел осигуряване на висока производителност и ефективност на работата. Техническите характеристики на верижния багер Komatsu PC170LC-11 включват: - Мощност: 115 кВт - Тегло: 17.3 тона - Работен обем на кофата: 0.87 куб. м. - Дълбочина на изкопа: 6.47 м - Обща дължина: 9.89 м - Обща височина: 3.28 м Верижният багер Komatsu PC170LC-11 е идеален за изпълнение на всякакви изкопни дейности, като копаене на канали, изравняване на терени и други. Машината е снабдена с мощен двигател, който осигурява надеждност и висока производителност. Кофата е с голям обем и може да прехвърля големи количества материали. Верижният багер Komatsu PC170LC-11 е много маневрен и лесен за управление, като може да се използва в ограничени пространства. Осигурената кабина е много удобна за оператора по време на работа и е оборудвана с множество удобства, които правят работата по-лесна и комфортна. Наемът на верижният багер Komatsu PC170LC-11 включва квалифициран екип от оператори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата машина за вашия проект. Ние ще ви осигурим професионална помощ и съдействие по време на работа с машината. Вашите нужди и изисквания за проекта ще бъдат взети предвид, за да получите най-доброто обслужване и резултат. Верижният багер Komatsu PC170LC-11 предлага високо ниво на точност и контрол върху работата, като е гаранция за успешното изпълнение на проекта ви.

250лв. - 260лв.

Комбинираният багер JCB 3СХ под наем e оборудван с механична система за компенсиране на ъгъла на наклон на кофата при издигане на стрелата, за да се избегне разсипване на материала при товарене. Хидравличната система, монтирана на тези модели багер-товарачи, осигурява максимална товароподемност и сила на откъсване на кофите тип „6 в 1“ и кофите с общо предназначение с капацитет от 1 до 1,3 m3, както и при използване на вилици за товарене. Има 6-скоростна автоматична скоростна кутия JCB Autoshift е разработена и създадена специално за потребителите на техника, които се нуждаят от по-висока производителност, особено при транспортиране по пътища и изпълнение на товаро-разтоварни дейности. Характеристика: - Тегло: 8 тона; - Предна кофа с обем – 1 до 1,3 m3; - Тип двигател: Дизелов; - Мощност [к.с.] 75 к.с.; - Изводи за чук; - Консумативи; - Вилици за комбинирания багер; - Различни размери на кофи; Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ. Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността. Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен. Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние! За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ. За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

120 лв. - 180 лв.