Комбиниран багер JCB 3СХ под наем

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-bageri.com

Комбиниран багер JCB 3СХ под наем

120 лв. - 180 лв.

Комбинираният багер JCB 3СХ под наем e оборудван с механична система за компенсиране на ъгъла на наклон на кофата при издигане на стрелата, за да се избегне разсипване на материала при товарене. Хидравличната система, монтирана на тези модели багер-товарачи, осигурява максимална товароподемност и сила на откъсване на кофите тип „6 в 1“ и кофите с общо предназначение с капацитет от 1 до 1,3 m3, както и при използване на вилици за товарене. Има 6-скоростна автоматична скоростна кутия JCB Autoshift е разработена и създадена специално за потребителите на техника, които се нуждаят от по-висока производителност, особено при транспортиране по пътища и изпълнение на товаро-разтоварни дейности.

Характеристика:
- Тегло: 8 тона;
- Предна кофа с обем – 1 до 1,3 m3;
- Тип двигател: Дизелов;
- Мощност [к.с.] 75 к.с.;
- Изводи за чук;
- Консумативи;
- Вилици за комбинирания багер;
- Различни размери на кофи;

Ние предлагаме голямо разнообразие от Комбинирани Багери ПОД НАЕМ.
Те са оборудвани с гумени вериги, което ги прави подходящи за предвижване по асфалт и бетон, без да нараняват повърхността.
Също така предлагаме и услуги с наш оператор за Комбинирани Багери. Можем да ви предложим наем според вашите нужди от дневен пакет, уикенд, седмичен или месечен.
Също така можем да Ви осигурим транспорт и до Ваш обект. Машините, които отдаваме под наем са в изрядно техническо състояние!
За улеснение на клиентите ни предлагаме машините ПОД НАЕМ.
За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с Нас!

ЗА КОНТАКТИ С НАС
0877 032 396
sales@naem-na-bageri.com

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Оставете телефон и ние ще се свържем с вас!