Комбиниран багер-товарач Hidromek под наем

За поръчки, обадете се сега: 0877 032 396 или sales@naem-na-bageri.com

Комбиниран багер-товарач Hidromek под наем

75лв

Комбиниран багер-товарач Hidromek под наем
Лидерът по продажби в България - комбиниран багер-товарач ”Hidromek” е марка, доказала се в бранша. Със своите модели 102B и 102S производителят Hirdomek се е превърнал в еталон за качество, надеждност и здравина. В допълнение Евромаркет Кънстракшън АД осигурява и пълно сервизно обслужване на багер-товарачи.Предимства на багер-товарач HMK 102S:
Система за нисък разход на гориво;
Нисък шум и минимални ремонтни разходи;
Управлението 4х4х4 осигурява движение при трудни условия и повишава проходимостта на багер-товарача;
Спирачната система е изцяло хидравлична и се отличава с плавност, ергономичност и лесно управление;
Усилени мостове, специално разработени за серията Maestro, които предотвратяват приплъзване на гумите;
Многофункционалното прикачно оборудване на комбинирания багер го прави универсално приложим при широк спектър на работа;
Системата Soft drive поглъща ударите и сътресенията, които се получават при движение с пълна кофа по трудно проходим терен.
Комбинираният багер е оборудван с двигател Perkins 1104D – 44TA, който се отличава с висока мощност (100 к.с./2200 об./мин.), нисък разход на гориво, най- висок въртящ момент (400 Nm/1400 об./мин.), нисък шум и минимални ремонтни разходи. Управлението 4х4х4 осигурява движение при трудни условия и повишава проходимостта на машината. То се изключва автоматично на трета и четвърта скорост, намалявайки разхода на гориво. Серийно е вградена напълно автоматична скоростна кутия (5 предни и 3 задни скорости), посредством която с лекота става преминаването на по-висока или съответно по-ниска предавка при пълен комфорт на оператора. Максимална транспортна скорост 40 км./ч. при 2200 оборота на мотора.Усилените мостове, специално разработени за серията ALPHA предотвратяват приплъзването на гумите. Диференциалите Max-trac осигуряват максимална ефективност при тежки условия на работа. 16 градусовото общо колебание на предния мост спомага за отличния контакт с повърхността и осигурява стабилност при работа. В задния мост са разположени маслени дискове, което осигурява дълъг експлоатационен живот без нужда от ремонт и допълнителна нагласа. Системата Soft drive поглъща ударите и сътресенията, които се получават при движение с пълна кофа по трудно проходим терен и осигурява удобно, гладко и бързо управление. Спирачната система е изцяло хидравлична и се отличава с плавност, ергономичност и лесно управление.

ЗА КОНТАКТИ С НАС
0877 032 396
sales@naem-na-bageri.com

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Оставете телефон и ние ще се свържем с вас!